-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
καποια στιγμη στο τροκτικο εγραψαν οτι χρεωνουν 5€ την εισοδο αλλα απο οτι ξερω ειναι για 7ημερη βινιετα,αν καποιος απο τους κοντινους εκει ξερει κατι αλλο ας το γραψει.
Ισχύει αυτο κανονικά μάλιστα παλιά αν πιγενες στο πρώτο πρατήριο κ γυρνούσες δεν σε λέγανε τίποτα (2χιλ) αλλα τελευταία χρέωναν όλους στην έξοδο!
Το 'παρανομο' ηταν η μη χρεωση.Το εκαναν για να μην κοβουν την κινηση προς τα κοντινα χωρια (Σαντανσκι,Πετριτς),μεχρι και το Βλαγκοεβγκραντ που πηγαινα εγω παιζοταν αν θα σε χρεωναν.Τωρα φαινεται εσφιξαν τα πραγματα και τους χρεωνουν ολους.
-
Kανονικά θα γίνεται η τροφοδοσία στα βενζινάδικα λένε οι ΦΔΧηδες.
Το λέω για τυχόν πρόβατα που είναι στην ουρά κάνοντας μπεεεεεεε.
-
Πλαφόν στα καύσιμα
Το ύψος της ανώτατης τιμής πώλησης στα καύσιμα αποφάσισε σήμερα, Δευτέρα, η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας μετά από σχετικό αίτημα της κυβέρνησης. Η τιμή πλαφόν για τη βενζίνη των 95 οκτανίων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη είναι 1,473 ευρώ το λίτρο, ενώ για τη βενζίνη των 100 οκτανίων είναι 1,701 ευρώ το λίτρο.
-
ναι.
σκατουλες γεμιστες
ποσες φορες το εχουν δοκιμασει αυτο με ΤΕΡΑΣΤΙΑ επιτυχια? -
To πλαφον απο οτι βλεπω οι βενζιναδες το εγραψαν στα φρυδια τους
-
Όσο έχουν πελατολόγιο, δεν υπάρχει λόγος να δίνουν σημασία στα 'πλαφόν'...
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
To πλαφον απο οτι βλεπω οι βενζιναδες το εγραψαν στα φρυδια τουςΑφού τα 'ειδικά κλιμάκια κάνουν ελέγχους από το πρωί', να μην φοβάσαι τίποτα ...
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Πλαφόν στα καύσιμαΤο ύψος της ανώτατης τιμής πώλησης στα καύσιμα αποφάσισε σήμερα, Δευτέρα, η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας μετά από σχετικό αίτημα της κυβέρνησης. Η τιμή πλαφόν για τη βενζίνη των 95 οκτανίων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη είναι 1,473 ευρώ το λίτρο, ενώ για τη βενζίνη των 100 οκτανίων είναι 1,701 ευρώ το λίτρο.
Πως προκύπτει αυτό το πλαφόν στην 100άρα;
Πάντα βάζω με τιμή γύρω στα ~0,11-0,15€ ακριβότερα από την απλή των 95 οκτανίων.
Η διαφορά των 0,228 € πως προκύπτει;
Σαν τον άλλον τον απίστευτο (σε ΕΚΟ) είχε την 100αρα 1,759
-
Εγώ πάντως σαν πρατηριούχος την 100αρα την αγοράζω 1 λεπτό πιό φτηνά απο την τιμή του πλαφόν. Αν συνεχιστεί δέν θα ξαναφέρω.
-
-
Στις 100αρες υπαρχουν οι 'απλες' (χθες εβαλα στο σκουτερ με 1,56 ή 1,57) και οι 'primium' BP, Shell
λογικα το πλαφον πρεπει να τους καλυπτει ολους.Πριν λιγο εκανα μια αρκετα μεγαλη βολτα περιφερειακα της πολη, τα πρατηρια ειχαν κανονικη κινηση (απο 1-2 εως 3-4 αυτοκινητα στην αντλια) και υπηρχαν τιμες πανω και κατω απο το πλαφον.
Μαλλον ο χαμος εγινε το πρωι
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Εγώ πάντως σαν πρατηριούχος την 100αρα την αγοράζω 1 λεπτό πιό φτηνά απο την τιμή του πλαφόν. Αν συνεχιστεί δέν θα ξαναφέρω.Έεεελα μη μας το κάνεις αυτό. Φέρε και θα έρχομαστε όλο το φόρουμ να βάζουμε 100αρα στο 1.75+ απο εσένα μόνο.
-
Της πουτάνας γίνεται από την κίνηση που έχουν δημιουργήσει τα αραγμένα φορτηγά στην Αθηνών-Λαμίας. Στο διάολο όλοι τους.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Εγώ πάντως σαν πρατηριούχος την 100αρα την αγοράζω 1 λεπτό πιό φτηνά απο την τιμή του πλαφόν. Αν συνεχιστεί δέν θα ξαναφέρω.Αν εσύ την αγοράζεις τόσο και όλοι οι άλλοι λιγότερο μάλλον είσαι ο αδύναμος κρίκος (είτε σε έχουν στο φτύσιμο είτε δεν ξέρεις να παζαρέψεις είτε δεν πουλάς αρκετά για να έχεις καλή τιμή) οπότε άρχισε να κοιτάς και καμιά άλλη εναλλακτική επαγγελματική διέξοδο... ή μας δουλεύεις...
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Εγώ πάντως σαν πρατηριούχος την 100αρα την αγοράζω 1 λεπτό πιό φτηνά απο την τιμή του πλαφόν. Αν συνεχιστεί δέν θα ξαναφέρω.Η εταιρία πως δικαιολογεί αυτή την υπερβολικά υψηλή τιμή σε σχέση με τον ανταγωνισμό; Δεν την ενδιαφέρει που δεν είσαστε ανταγωνιστικοί;
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Εγώ πάντως σαν πρατηριούχος την 100αρα την αγοράζω 1 λεπτό πιό φτηνά απο την τιμή του πλαφόν. Αν συνεχιστεί δέν θα ξαναφέρω.
Αν εσύ την αγοράζεις τόσο και όλοι οι άλλοι λιγότερο μάλλον είσαι ο αδύναμος κρίκος (είτε σε έχουν στο φτύσιμο είτε δεν ξέρεις να παζαρέψεις είτε δεν πουλάς αρκετά για να έχεις καλή τιμή) οπότε άρχισε να κοιτάς και καμιά άλλη εναλλακτική επαγγελματική διέξοδο... ή μας δουλεύεις...
εχεις ιδεα ποσο κοστιζει για να το φερουν πρωτα απο τα τανκερ? λογικα με ολα αυτα που εχουν γινει σιγουρα 200% θα εχουν ανεβασει την τιμη 2-3 λεπτα και αυτο μεταφραζεσαι σε πολλα παραπανω ευρω ανα βυτιο..
το κακο συνηθως γινεται απο τους εφοπλιστες -
σε πολλα πρατηρια εχουν αναρτηθει πινάκια απο τον οβε με ενα γλαφυροτατο γραφημα.
αν αληθεύει (που δεν νομίζω να μην...) για κάθε λίτρο με μέση τιμή το 1,5€ το κράτος παίρνει φόρο 0,94€, η εταιρεία το 0,45 περίπου και περισσεύει κάπου 0,05€/lt για το πρατήριο...
αν αυτο δεν ειναι γδάρσιμο τοτε τι ειναι???
-
Ο χρήστης grc πανος έγραψε:
σε πολλα πρατηρια εχουν αναρτηθει πινάκια απο τον οβε με ενα γλαφυροτατο γραφημα.αν αληθεύει (που δεν νομίζω να μην...) για κάθε λίτρο με μέση τιμή το 1,5€ το κράτος παίρνει φόρο 0,94€, η εταιρεία το 0,45 περίπου και περισσεύει κάπου 0,05€/lt για το πρατήριο...
Μας κλέβουν αλλιώς οι βενζινάδες, μην αγχώνεσαι.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
σε πολλα πρατηρια εχουν αναρτηθει πινάκια απο τον οβε με ενα γλαφυροτατο γραφημα.
αν αληθεύει (που δεν νομίζω να μην...) για κάθε λίτρο με μέση τιμή το 1,5€ το κράτος παίρνει φόρο 0,94€, η εταιρεία το 0,45 περίπου και περισσεύει κάπου 0,05€/lt για το πρατήριο...
Μας κλέβουν αλλιώς οι βενζινάδες, μην αγχώνεσαι.
χαχα, no stress, δεν αγχώνομαι για τους βενζινάδες, μια χαρα τα βγάζουν περα και με το 0.05, το θεμα ειναι το 0,94 του φόρου. ουσιαστικα μιλάμε για το διπλάσιο της τιμής της χοντρικής.. και καλα για αυτους που δεν κανουν και πολλα χλμ, οι μικρες εταιρείες που συχνά εχουν ενα η δύο φορτηγάκια μεσα στους δρομους καθε μερα πως θα τα βγάλουν περα? εχω ενα T4 που για να γεμίσει θέλει 120€, λεφτά που με τη σημερινή κατάσταση δεν τα βγάζει το αυτοκίνητο.. ετσι απλα..
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Αν εσύ την αγοράζεις τόσο και όλοι οι άλλοι λιγότερο μάλλον είσαι ο αδύναμος κρίκος (είτε σε έχουν στο φτύσιμο είτε δεν ξέρεις να παζαρέψεις είτε δεν πουλάς αρκετά για να έχεις καλή τιμή) οπότε άρχισε να κοιτάς και καμιά άλλη εναλλακτική επαγγελματική διέξοδο... ή μας δουλεύεις...
εχεις ιδεα ποσο κοστιζει για να το φερουν πρωτα απο τα τανκερ? λογικα με ολα αυτα που εχουν γινει σιγουρα 200% θα εχουν ανεβασει την τιμη 2-3 λεπτα και αυτο μεταφραζεσαι σε πολλα παραπανω ευρω ανα βυτιο..
το κακο συνηθως γινεται απο τους εφοπλιστεςΕνδεικτικα η μεταφορα πετρελαιου απο τη Μεση Ανατολη στην Αμερικη μεταφραζετε σε 1cent το λιτρο στην αντλια....Το μονο που δεν φταιει ειναι το κοστος μεταφορας.
Βενζίνη ώρα μηδέν!