-
Ότι έχει σχέση με αγώνες στις Σέρρες , καλύπτεται με απόλυτη μυστικότητα.
Για να δούμε, θα μάθουμε τι ώρα και πού θα γίνει το Ράλλυ σπρίντ ?
Ύστερα μην απορούμε πού δεν υπάρχουν θεατές. Για τον προηγούμενο αγώνα στις 5,6 Μαρτίου, σε σχετικό ερώτημα πού έθεσα, ουδείς απάντησε , μάλλον γιατι κανείς δεν ήξερε! -
Ύστερα μην απορούμε πού δεν υπάρχουν θεατές. Για τον προηγούμενο αγώνα στις 5,6 Μαρτίου, σε σχετικό ερώτημα πού έθεσα, ουδείς απάντησε , μάλλον γιατι κανείς δεν ήξερε! -
γνωριζει κανεις ποιες θα ειναι οι συμμετοχες περιπου;
-
Συμμετοχές περίπου 30 6 Ν Α Ε πάνω απο 2000 6 Ν Α Ε 1600-2000 και τα υπόλοιπα.Τεχνικός έλεγχος Σάββατο 3-5 μμ στο ιδιοτικό ΚΤΕΟ των Σερρών.Η εκκίνηση 11 πμ την κυριακή διαδρομή ελαιώνας.
-
ναι, δήλωσα και γω συμμετοχή. προβολή τουλάχιστο στο Internet, μηδέν...
άντε να ξαναφορέσουμε λαστιχάκι μαλακό να θυμηθούμε το άθλημα...
-
Ο χρήστης kostakis έγραψε:
Για να δούμε, θα μάθουμε τι ώρα και πού θα γίνει το Ράλλυ σπρίντ ?ΚΙ ΕΣΥ ΒΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΕΚΕΙ!!!!ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΟΛΑ!!!! ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ!ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ!!!
ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΟ ΤΕΙ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΠΑΡΟΝ ΜΕ ΔΥΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΝΟΜΑΧΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ 1400
ΜΑΥΡΟΔΗΣ-ΚΕΧΑΓΙΑΣ ΠΕΖΟ 206
ΜΠΙΣΤΑΣ-ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΠΕΖΟ 106(ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΑ)ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!
-
Δηλαδή οι συμμετοχές δεν υπάρχουν πουθενά ανεβασμένες στο ίντερνετ?? Στον 21ο αιώνα ζούμε ρε γαμώτο...
-
αχα Διονύση, παρέα θα είμαστε ε?
το κακό είναι οτι αυτό τον καιρό έχει και πρόβλημα το site του ΣΟΑΑΒΕ μιας και γίνεται μεταφορά του και δεν ανανεώνεται... εκεί θα τις βλέπαμε τις συμμετοχές..
-
Ναι φιλαράκι.παρεούλα!
Επρεπε να στείλει η λέσχη ενα δελτιο τυπου στο rally.gr η τουλαχιστον να γραψει καποιος εστω και στο φόρουμ κατι...
τίποτα...
-
Ο χρήστης el matador έγραψε:
ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΟ ΤΕΙ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΠΑΡΟΝ ΜΕ ΔΥΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΝΟΜΑΧΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ 1400
ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!
tei oxhmatwn rulez!
pote einai o agwnas? -
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θα είμαι εκει.
-
Το ΤΕΙ οχηματων???Πες μου οτι βοηθανε κ οικονομικα τα παιδια???Οταν ημουν εκει δεν ακουγαν κουβεντα για αγωνες.......λες να ξυπνησαν???Μακαρι!!!
-
Ας γραψει καποιος ρε παιδια τις συμμετοχες;δεν γινεται να μην τις εχουν μαθει ουτε οι αγωνιζομενοι;
-
ούτε εγώ τις έχω, θα τις έγραφα.......
δυστυχώς δεν είδα να έχει άνθρωπο για ηλεκτρονική ενημέρωση η λέσχη.
πάντως χθες που ήμουν στις Σέρρες είδα να υπάρχει διαφήμιση στην πόλη για το Σπριντ, αφίσες υπήρχαν ακόμα και στην πίστα (πήρα και μερικές για την Κοζάνη )
καλή και τεχνική η διαδρομή και έχει πολλά σημεία με καλή ορατότητα και μεγάλες ταχύτητες. ξεκινά ανηφορικά, σιάζει και μετά κατηφορίζει για το τέλος.
να δούμε και με τι καιρό θα το τρέξουμε
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
ούτε εγώ τις έχω, θα τις έγραφα.......δυστυχώς δεν είδα να έχει άνθρωπο για ηλεκτρονική ενημέρωση η λέσχη.
πάντως χθες που ήμουν στις Σέρρες είδα να υπάρχει διαφήμιση στην πόλη για το Σπριντ, αφίσες υπήρχαν ακόμα και στην πίστα (πήρα και μερικές για την Κοζάνη )
καλή και τεχνική η διαδρομή και έχει πολλά σημεία με καλή ορατότητα και μεγάλες ταχύτητες. ξεκινά ανηφορικά, σιάζει και μετά κατηφορίζει για το τέλος.
να δούμε και με τι καιρό θα το τρέξουμε
Χιονοθυελλα
-
Συμμετοχες.....
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... &race_id=0Ρε παιδια, απο προχθες τις ειδα..............
Καλον αγωνα σ'ολους.!
Θα'ρθω να σας δω!
Μαλλον με βροχη θα 'κουτρουβαλατε'...!!!!!
Και παλι καλη αρχη. -
ooops !!!
glf...δεν ειδα οτι τις εβαλες σε αλλο topic -
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΜΠΙΣΤΑΣ-ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥΣ.
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΒΡΟΧΕΣ????ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΧΑΛΑΣΕΙ ΡΕ ΓΜΤ...
-
παιδιά ας συνεχίσουμε το πρώτο topic που άνοιξε ο kostakis.
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=10989
καλό είναι να μην ανοίγουμε δύο topic για το ίδιο θέμα/αγώνα
Σέρρες, η απόλυτη μυστικότητα, Ράλλυ Σπριντ 20 Μαρτίου