-
Γεια χαρά σε όλους!
Από καιρό παρακολουθώ το forum αλλά είναι η πρώτη φορά που κάνω post.
Εδώ και καιρό σκέφτομαι να αγοράσω αυτοκίνητο (έως 21.000euros) και ενώ είχα καταλήξει στο Alfa 147 Distinctive 1,6 ένας φίλος που έβαλε την ιδέα για Opel Astra 1,8. Ομολογώ ότι σε εμφάνιση μου αρέσει πολύ πιο πολύ η 147 αλλά το Astra είναι 1800αρι!
Πιο πιστεύεται ότι έχει πιο πολλά γκάζια;
Πιο έχει καλύτερη ποιότητα κατασκευής;
Πιο θα έκανε καλύτερο χρόνο σε πίστα;
Εσείς πιο θα αγοράζατε; (Ψηφίστε )Έχετε κανένα άλλο υπόψη σας σε αυτή τη κατηγορία και πάνω από 120Hp; Εννοείται και σε αυτά τα λεφτά!
-
Γεια χαρά σε όλους!
Εδώ και καιρό σκέφτομαι να αγοράσω αυτοκίνητο (έως 21.000euros) και ενώ είχα καταλήξει στο Alfa 147 Distinctive 1,6 ένας φίλος που έβαλε την ιδέα για Opel Astra 1,8. Ομολογώ ότι σε εμφάνιση μου αρέσει πολύ πιο πολύ η 147 αλλά το Astra είναι 1800αρι!
Εσείς πιο θα αγοράζατε; (Ψηφίστε )Έχετε κανένα άλλο υπόψη σας σε αυτή τη κατηγορία και πάνω από 120Hp; Εννοείται και σε αυτά τα λεφτά!
-
Γεια χαρά σε όλους!
-
Åãþ óôç èÝóç óïõ èá ðñïôéìïýóá ôçí Alfa 147 Distinctive 1,6
-
ομοίως και εγώ...
-
ρε αρχηγε σορρυ κιολας αλλα κατι μεταξυ μας και χωρις παρεξηγηση.........
τι τσοντα Poll ειναι αυτο???? εσυ δηλαδη εδω μεσα ΠΟΙΟ περιμενεις να κερδισει.....και οχι μονο να κερδισει αλλα και με ΤΙ διαφορα....... -
Κι όμως, 6-3 είναι το σκορ (δεν έχω ψηφίσει).
-
ρε αρχηγε σορρυ κιολας αλλα κατι μεταξυ μας και χωρις παρεξηγηση.........
τι τσοντα Poll ειναι αυτο???? εσυ δηλαδη εδω μεσα ΠΟΙΟ περιμενεις να κερδισει.....και οχι μονο να κερδισει αλλα και με ΤΙ διαφορα.......Καμία παρεξήγηση!
Μην ξεχνάμε ότι τα 2 αμάξια είναι περίπου στα ίδια λεφτά! -
Íáé ïê ôá ëåöôÜ ìðïñåß íá åßíáé ßäéá áëëÜ åßíáé ðïëý äéáöïñåôéêÜ áõôïêßíçôá.Äåí íïìßæù üôé ìðïñïýí íá óõãêñéèïýí.Ôçí ãíþìç ìïõ ãéá ôï ðïéï ìïõ áñÝóåé ôçí Ýãñáøá êáé ðáñáðÜíù.
-
Εντελώς διαφορετικά αυτοκίνητα; Μάλλον δεν τα έχεις οδηγήσει και τα δύο, εκτός κι αν εννοείς από πλευράς εμφάνισης...
-
147 χωρίς VDC (σιγά μην κρατιόμουν )
-
147. Αν μπορείς να βρεις και την προ-facelift, ακόμα καλύτερα
-
Αν θέλεις ένα αμάξι απλώς να σε μεταφέρει πάρε το opel.
Αν θέλεις ένα αμάξι που να σε 'φτιάχνει' οταν το οδηγείς πάρε την Alfa Romeo.Για να καταλάβεις καλύτερα αν τα κοίταγε ο πατέρας μου θα του έλεγα να πάρει το opel.
Αν ήταν για μένα θα έπαιρνα με κλειστά τα μάτια την Alfa Romeo. -
Ναι οκ τα λεφτά μπορεί να είναι ίδια αλλά είναι πολύ διαφορετικά αυτοκίνητα.Δεν νομίζω ότι μπορούν να συγκριθούν.Την γνώμη μου για το ποιο μου αρέσει την έγραψα και παραπάνω.
Τελικά και εγω λέω να πάρω το 147.
Αλλά γιατί λέτε ότι είναι 2 εντελώς διαφορετικά αυτοκίνητα;
Περίπου ίδια λεφτά, ίδια υποδύναμη και πολύ μικρή διαφορά στο μέγεθος.Είναι τόσο σπορτιφ η αίσθηση που δίνει η 147 ώστε να μην συγκρίνεται καν με το Astra;
Τελικά με πιο συγκρίνεται η 147;
-
Ο χρήστης sumik έγραψε:
Ναι οκ τα λεφτά μπορεί να είναι ίδια αλλά είναι πολύ διαφορετικά αυτοκίνητα.Δεν νομίζω ότι μπορούν να συγκριθούν.Την γνώμη μου για το ποιο μου αρέσει την έγραψα και παραπάνω.
Τελικά και εγω λέω να πάρω το 147.
Αλλά γιατί λέτε ότι είναι 2 εντελώς διαφορετικά αυτοκίνητα;
Περίπου ίδια λεφτά, ίδια υποδύναμη και πολύ μικρή διαφορά στο μέγεθος.Είναι τόσο σπορτιφ η αίσθηση που δίνει η 147 ώστε να μην συγκρίνεται καν με το Astra;
Τελικά με πιο συγκρίνεται η 147;
Me thn 147 !!!
-
πήγαινε για να το κάνεις δοκιμή και θα δεις γιατί.
Η 147 συγκρίνεται μόνο με μια άλλη 147!
-
trelovet: Μπράβο ταχύτης!...
-
Μήπως επικοινωνούμε με τηλεπάθεια και δεν το ξέρουμε ?
-
Mα είναι ερωτήσεις αυτές........
-
Απ'ό,τι έχω διαβάσει την 147 την πλησιάζουν σε οδική συμπεριφορά το Focus, το Mazda 3 και το Golf V. Στην πίστα των Μεγάρων έχει ακόμα την πρωτοκαθεδρία στην κατηγορία των 1600 κ.εκ. Μιλάω πάντα για την σειρά I, η σειρά II μάλλον είναι ακόμα καλύτερη απ'ό,τι λέει ο ξένος τύπος.
Alfa Romeo 147 1,6 Distinctive VS Opel Astra 1,8