-
ποιο ομορφο το 6? πιο οικονομικο ναι και πιο καλο υποτιθεται value for money ναι,αν και αυτο θα το καταλαβει σε λιγα χρονια.
φιλε οτι πληρωνεις παιρνεις,παντου.
για ποιοτητα κατασκευης δεν μιλησε κανεις
Παντως αυτα που λενε το Α4 ειναι μονο πουλαω μουρη σκεψου γιατι το λενε.οταν λεμε πουλαω μουρη με κατι ειναι οτι εχω αποδεδειγμενα κατι πολυ καλο(και αυτο επαληθευεται σε διαρκεια χρονου)
Περιττο να σου πω τι προτεινω.για καλο και για κακο πηγαινε οδηγησε τα και σε καμμια περιπτωση μην λυπηθεις τα χρηματα -
Ο χρήστης giatros έγραψε:
ποιο ομορφο το 6? πιο οικονομικο ναι και πιο καλο υποτιθεται value for money ναι,αν και αυτο θα το καταλαβει σε λιγα χρονια.
Παντως αυτα που λενε το Α4 ειναι μονο πουλαω μουρη σκεψου γιατι το λενε.οταν λεμε πουλαω μουρη με κατι ειναι οτι εχω αποδεδειγμενα κατι πολυ καλο(και αυτο επαληθευεται σε διαρκεια χρονου)
Περιττο να σου πω τι προτεινω.για καλο και για κακο πηγαινε οδηγησε τα και σε καμμια περιπτωση μην λυπηθεις τα χρηματαΕχμμμ δεν αναφερόμαστε σε οποιοδήποτε Α4 TQ, αλλά στο 1.6 Με τη δευτέρα να μην φτάνει τα 80 και την τρίτη να σταματά πριν από τα 120.
Για τον κινητήρα τα χουμε γράψει τόσες φορές, σε χώρους (για οικογενειακά συζητάμε νομίζω) μακράν καλύτερο το 6, σε συμπεριφορά επίσης, ε που είναι καλύτερο το Α4; ή μήπως το 6 δεν είναι ποιοτικό η αξιόπιστο;Πουλάω μούρη σημαίνει επίσης το παίζω κάποιος σε άσχετους/ες (κυρίως το δεύτερο) που δεν έχουν ιδέα από αυτοκίνητα και απλώς τους αρκεί ότι είναι BMW, Audi, MB και ας μην μπορεί να κινηθεί αξιοπρεπώς
-
για ποιοτητα κατασκευης δεν μιλησε κανειςμπερδεύεις την ποιότητα κατασκευής με την πολυτέλεια ή κάνω λάθος?
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Περιττο να σου πω τι προτεινω.για καλο και για κακο πηγαινε οδηγησε τα και σε καμμια περιπτωση μην λυπηθεις τα χρηματαΕχμμμ δεν αναφερόμαστε σε οποιοδήποτε Α4 TQ, αλλά στο 1.6 Με τη δευτέρα να μην φτάνει τα 80 και την τρίτη να σταματά πριν από τα 120.
Για τον κινητήρα τα χουμε γράψει τόσες φορές, σε χώρους (για οικογενειακά συζητάμε νομίζω) μακράν καλύτερο το 6, σε συμπεριφορά επίσης, ε που είναι καλύτερο το Α4; ή μήπως το 6 δεν είναι ποιοτικό η αξιόπιστο;Πουλάω μούρη σημαίνει επίσης το παίζω κάποιος σε άσχετους/ες (κυρίως το δεύτερο) που δεν έχουν ιδέα από αυτοκίνητα και απλώς τους αρκεί ότι είναι BMW, Audi, MB και ας μην μπορεί να κινηθεί αξιοπρεπώς
Αποψη σου φιλε μου απλα καποιοι εδω μεσα κανετε καποιο λαθος.ολοι δηλαδη που εχουμε bmw,audi και mb,το παιζουμε μουρη.ε οχι δεν ειναι ετσι φιλε μου,προσωπικα εχω πολλα περισσοτερα πραγματα να επιδειξω ετσι ωστε να το παιξω μουρη,και δεν χρειαζομαι ενα αυτ/το.
επαναλαμβανω:αποψη σου να πιστευεις οτι θελεις αλλα ποιοτικοτερι και πιο αξιοπιστο το 6 .το μονο 'ελλατωμα' του Α4 ειναι ο κινητηρας του.αλλα το προηγουμενο που εχω οδηγησει κινει ικανοποιητικα το αυτ/το.βεβαια εξαρταται τι θελεις απο το οποιοδηποτε αυτ/το. -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
μπερδεύεις την ποιότητα κατασκευής με την πολυτέλεια ή κάνω λάθος?
τι εστι για εσενα ποιοτητα?δηλαδει το Α4 δεν ειναι ποιοτικο,αλλα πολυτελες χωρις ομως να ειναι ποιοτικο
παιδια μην τα ισοπεδωνουμε ολα. σε ποιοτητα κατασκευης το Α4 ειναι μακραν το καλυτερο αλλα και πολυ ακριβοτερο,παρολου 1.6. -
τι εστι για εσενα ποιοτητα?δηλαδει το Α4 δεν ειναι ποιοτικο αλλα πολυτελες θελεις να πεις χωρις ομως να ειναι ποιοτικο
παιδια μην τα ισοπεδωνουμε ολα. σε ποιοτητα κατασκευης το Α4 ειναι μακραν το καλυτερο αλλα και πολυ ακριβοτερο,παρολου 1.6.δεν είπα ότι δεν είναι ποιοτικό. Αυτό το κατάλαβες λάθος.
Ωστόσο, ένα αυτοκίνητο μπορεί να είναι πολυτελές, χωρίς να είναι ποιοτικό. Παράδειγμα? Άλφα 164 (που πολύ μου αρέσει παρεπιπτόντως). Αν είχες μπει μέσα σε καινούριο, θα πάθαινες την πλάκα σου. Με τον καιρό όμως, τριξίματα, ηλεκτρικά κλπ.
στο θέμα τώρα, το Α4 δεν είναι πιο ποιοτικό, ούτε πιο αξιόπιστο από το μάζντα. Πιο πολυτελές, ίσως. Το μακράν πού το είδες? Από πού το συμπέρανες?
Και βέβαια το ότι είναι ακριβότερο εσύ το βλέπεις ώς πλεονέκτημα, εγώ όμως είμαι καταναλωτής και με βάση το συμφέρον μου, ένα φθηνότερο και συνολικά πολύ καλύτερο αυτοκίνητο είναι πιο σωστή αγορά
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Άντε,να το πω και εγώ να το εμπεδώσεις καλύτερα!Θα το πω και εγώ, για να με λένε.......Εμπεδοκλή!
Mazda 6!
Εκτός και αν θέλεις το αυτοκίνητο να μην βγαίνει από την πυλωτή, οπότε το A4 είναι σαφώς καλύτερο. Πίσω έχει μεγάλο σηματάκι, είναι πιο αρχοντική η οπίσθια όψη, άσε που θα σταματάνε και θα το χαζεύουν οι περαστικοί! Θα πληρώνεις και λιγότερα, επειδή είναι 1.6!
-
τι εστι για εσενα ποιοτητα?δηλαδει το Α4 δεν ειναι ποιοτικο αλλα πολυτελες θελεις να πεις χωρις ομως να ειναι ποιοτικο
παιδια μην τα ισοπεδωνουμε ολα. σε ποιοτητα κατασκευης το Α4 ειναι μακραν το καλυτερο αλλα και πολυ ακριβοτερο,παρολου 1.6.δεν είπα ότι δεν είναι ποιοτικό. Αυτό το κατάλαβες λάθος.
Ωστόσο, ένα αυτοκίνητο μπορεί να είναι πολυτελές, χωρίς να είναι ποιοτικό. Παράδειγμα? Άλφα 164 (που πολύ μου αρέσει παρεπιπτόντως). Αν είχες μπει μέσα σε καινούριο, θα πάθαινες την πλάκα σου. Με τον καιρό όμως, τριξίματα, ηλεκτρικά κλπ.
στο θέμα τώρα, το Α4 δεν είναι πιο ποιοτικό, ούτε πιο αξιόπιστο από το μάζντα. Πιο πολυτελές, ίσως. Το μακράν πού το είδες? Από πού το συμπέρανες?
Και βέβαια το ότι είναι ακριβότερο εσύ το βλέπεις ώς πλεονέκτημα, εγώ όμως είμαι καταναλωτής και με βάση το συμφέρον μου, ένα φθηνότερο και συνολικά πολύ καλύτερο αυτοκίνητο είναι πιο σωστή αγορά
σε καμμια περιπτωση δεν το θεωρω πλεονεκτημα!ο καθενας αγοραζει συμφωνα με καποιες παραμετρους.αλλοι θελουν να δωσουν αυτο το παραπανω πιστευοντας οτι αξιζει και αλλοι οχι.εδω λεμε την αποψη μας και η αποψη μου ειναι αυτη που προανεφερα.παντως δεν εχω ακουσει για τριξηματα και ηλεκτρικα σε audi.
-
δεν είπα ότι δεν είναι ποιοτικό. Αυτό το κατάλαβες λάθος.
σε καμμια περιπτωση δεν το θεωρω πλεονεκτημα!ο καθενας αγοραζει συμφωνα με καποιες παραμετρους.αλλοι θελουν να δωσουν αυτο το παραπανω πιστευοντας οτι αξιζει και αλλοι οχι.εδω λεμε την αποψη μας και η αποψη μου ειναι αυτη που προανεφερα.παντως δεν εχω ακουσει για τριξηματα και ηλεκτρικα σε audi.
ούτε εγώ! Μα αυτό κατάλαβες από αυτά που γράφω?
Δεν έχω ακούσει ούτε για μάζντα 6 όμως!και, μιας και το μάζντα είναι εξίσου ποιοτικό με το Α4, μιας και δεν χαλάει (απ'όσο ξέρουμε ως τώρα) και μιας και στα ίδια λεφτά με το Α4 1,6 παίρνεις το δίλιτρο 6άρι, ε, αν εσύ ακόμα κρίνεις καλύτερη αγορά το Α4, πάω πάσο οριστικά
over and out -
A4 από μένα. Καμμία σχέση υλικών και πρεστίζ.
Αρκεί να δεις τις ταπετσαρίες και το ταμπλώ του 6 και θα καταλάβεις.
Λες κι έχουν ξεμείνει από το βομβαρδισμό της Χιροσίμα.
Και μη μου πει κανένας ότι αυτά δε μετράνε. Γιατί κάθε μέρα αυτό θα βλέπεις μπροστά σου και γύρω σου. -
[Αποψη σου φιλε μου απλα καποιοι εδω μεσα κανετε καποιο λαθος.ολοι δηλαδη που εχουμε bmw,audi και mb,το παιζουμε μουρη.ε οχι δεν ειναι ετσι φιλε μου,προσωπικα εχω πολλα περισσοτερα πραγματα να επιδειξω ετσι ωστε να το παιξω μουρη,και δεν χρειαζομαι ενα αυτ/το.
επαναλαμβανω:αποψη σου να πιστευεις οτι θελεις αλλα ποιοτικοτερι και πιο αξιοπιστο το 6 .το μονο 'ελλατωμα' του Α4 ειναι ο κινητηρας του.αλλα το προηγουμενο που εχω οδηγησει κινει ικανοποιητικα το αυτ/το.βεβαια εξαρταται τι θελεις απο το οποιοδηποτε αυτ/το.Μάλλον έχεις μπερδέψει την ποιότητα, την αξιοπιστία και την πολυτέλεια. Ειδικά η Mazda είναι από τις πλέον αξιόπιστες εταιρείες, αν εσύ γελάς με αυτό, ψάξε να βρεις καμία έρευνα της ADAC για το που βρίσκεται η Audi και η Mazda.
Αν είναι ικανοποιητικός ο κινητήρας του Α4 φαντάσου του 6!
Μήπως είναι καλύτερο και σε συμπεριφορά το Α4;
-
Φυσικά και μετράει για τον οδηγό η ποιότητα και η εμφάνιση του εσωτερικού.
Όμως το εσωτερικό του 6 είναι όμορφο κατά τη γνώμη μου. Έχει καλούς χρωματισμούς και προσωπικά μου φτιάχνει τη διάθεση. Με λίγα λόγια το 6 δεν
νομίζω ότι υστερεί (αισθητά) σ'αυτόν τον τομέα.6:
http://www.auto-moto.pl/artykulyimages/ ... inside.jpg
http://www.auto-motor-und-sport.de/sixc ... .79972.jpgA4:
http://a332.g.akamai.net/f/332/936/12h/ ... nt.500.jpg -
φίλε μάνο, το πρώτο link από Α4 που έχεις δώσει είναι από S4..
(δες το στο τιμόνι) -
Ευχαριστώ.
-
Κι εγώ προτιμώ τον ιάπωνα.
-
Japan δαγκωτό...& αν μπορείς, 2λιτρο!
-
δεν είπα ότι δεν είναι ποιοτικό. Αυτό το κατάλαβες λάθος.
ούτε εγώ! Μα αυτό κατάλαβες από αυτά που γράφω?
Δεν έχω ακούσει ούτε για μάζντα 6 όμως!και, μιας και το μάζντα είναι εξίσου ποιοτικό με το Α4, μιας και δεν χαλάει (απ'όσο ξέρουμε ως τώρα) και μιας και στα ίδια λεφτά με το Α4 1,6 παίρνεις το δίλιτρο 6άρι, ε, αν εσύ ακόμα κρίνεις καλύτερη αγορά το Α4, πάω πάσο οριστικά
over and outτο χρησιμοποιησα σαν παραδειγμα,παιρνοντας αφορμη τα δικα σου λογια.μ΄αυτα τα χρηματα αγοραζεις πολλα διλητρα.για να τελειωνουμε καπου εδω απο αυτα τα 2 θα αγοραζα Α4 ναι ακομη και 1.6.
-
Αν δεις giatre τη θεση στις ερευνες σε αξιοπιστια της ADΑC, οπως ειπε και ο ikar, η Mazda με το 6 ειναι στην 3 θεση ισοβαθμωντας νομιζω με το Civic ενω η VW(δε θυμαμαι για την Audi αλλα το ιδιο ειναι) ηταν στην 20+. Οσον αφορα το πιο ειναι το πιο ωραιο ειναι θεμα υποκειμενικο αλλα τουλαχιστον για εμενα ειναι πιο ραιο το 6 μεσα κι εξω. Και εχω δει τα πλαστικα μεσα και το εσωτερικο γενικα και ηταν αρκετα σπορτιφ και μου αρεσε πολυ το καντραν με το κοκκινο να κυριαρχει. Οσο για το αν θα παρει το 1.8 η το 2.0 εννοειται αν μπορει το 2.0 ας το παρει αλλα και το 1.8 ειναι πολυ καλο.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
[Αποψη σου φιλε μου απλα καποιοι εδω μεσα κανετε καποιο λαθος.ολοι δηλαδη που εχουμε bmw,audi και mb,το παιζουμε μουρη.ε οχι δεν ειναι ετσι φιλε μου,προσωπικα εχω πολλα περισσοτερα πραγματα να επιδειξω ετσι ωστε να το παιξω μουρη,και δεν χρειαζομαι ενα αυτ/το.
επαναλαμβανω:αποψη σου να πιστευεις οτι θελεις αλλα ποιοτικοτερι και πιο αξιοπιστο το 6 .το μονο 'ελλατωμα' του Α4 ειναι ο κινητηρας του.αλλα το προηγουμενο που εχω οδηγησει κινει ικανοποιητικα το αυτ/το.βεβαια εξαρταται τι θελεις απο το οποιοδηποτε αυτ/το.Μάλλον έχεις μπερδέψει την ποιότητα, την αξιοπιστία και την πολυτέλεια. Ειδικά η Mazda είναι από τις πλέον αξιόπιστες εταιρείες, αν εσύ γελάς με αυτό, ψάξε να βρεις καμία έρευνα της ADAC για το που βρίσκεται η Audi και η Mazda.
δεν νομιζω.μιλαμε για 3 εννοιες οι οποιες κατα καποιο τροπο ειναι συνδεδεμενες μεταξυ τους.τι λες ποιοτικο?κατι το οποιο ειναι απο αποψη κατασκευης ειναι σε υψηλο επιπεδο,εχει κατασκευαστει απο πολυ καλα υλικα(πλαστικο,ξυλο)εδω κολλαει το πολυτελες μηπως?αλλα και κατι το οποιο ειναι ανθεκτικο στο χρονο και δεν προκαλει προβληματα(αξιοπιστο)
ημαρτον που ηταν η μαζντα τοσα χρονια?μετα το 323 και το 626 απουσιαζε συστηματικα απο την αγορα.ποια αξιοπιστια και ποιοι δεικτες?
εδω ξεπουλανε τα αυτ/τα σαν τους κινεζους με τα ρουχα.αντε περιμενε σε λιγα χρονια να το ξεπουλησεις και εσυ αγοραστη μου μετα.
οσο για τα σχολιο σου στο τι μπορω να ξεχωρισω και τι οχι,τα σχολια περριτευουν φιλε μου.να σαι καλα. -
δεν νομιζω.μιλαμε για 3 εννοιες οι οποιες κατα καποιο τροπο ειναι συνδεδεμενες μεταξυ τους.τι λες ποιοτικο?κατι το οποιο ειναι απο αποψη κατασκευης ειναι σε υψηλο επιπεδο,εχει κατασκευαστει απο πολυ καλα υλικα(πλαστικο,ξυλο)εδω κολλαει το πολυτελες μηπως?αλλα και κατι το οποιο ειναι ανθεκτικο στο χρονο και δεν προκαλει προβληματα(αξιοπιστο)
ημαρτον που ηταν η μαζντα τοσα χρονια?μετα το 323 και το 626 απουσιαζε συστηματικα απο την αγορα.ποια αξιοπιστια και ποιοι δεικτες?
εδω ξεπουλανε τα αυτ/τα σαν τους κινεζους με τα ρουχα.αντε περιμενε σε λιγα χρονια να το ξεπουλησεις και εσυ αγοραστη μου μετα.
οσο για τα σχολιο σου στο τι μπορω να ξεχωρισω και τι οχι,τα σχολια περριτευουν φιλε μου.να σαι καλα.Μου εξηγείς τότε γιατρέ γιατί η ποιοτική Μercedes πάσχει από προβλήματα αξιοπιστίας τόσο που έχει κλονιστεί η εμπιστοσύνη των πελατών της;
Audi A4 1600 cc vs. Mazda 6 1800 cc