-
Λειτουργώ για λογαριασμό φίλου και κουμπάρου.
Κυριότερες ανάγκες:
2ο αυτοκίνητο
3 μωρά παιδιά
Ασφάλεια
Χώρους
Δυνατότητα κάποιου ταξιδιού
14-16Κ ΕυρώΠροτάσεις δεκτές! Η σειρά στην ψηφοφορία είναι τυχαία.
-
Κυριότερες ανάγκες:
2ο αυτοκίνητο
3 μωρά παιδιά
Ασφάλεια
Χώρους
-
Κυριότερες ανάγκες:
2ο αυτοκίνητο
3 μωρά παιδιά
Ασφάλεια
Χώρους
-
Εντελώς τυχαία το πρώτο στη λίστα σε CVT φυσικά
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Εντελώς τυχαία το πρώτο στη λίστα σε CVT φυσικάΤο αυτό και δι' εμέ!
-
Θα... διαφωνήσω με τους προλαλήσαντες. Το πρώτο στη λίστα ακόμα και χωρίς το CVT λέω εγώ. Αν μπορεί να το πάρει με CVT βέβαια τόσο το καλύτερο.
-
Με τρία μικρά παιδιά και απαίτηση έστω και για μικρά ταξίδια. Όσοι απάντησαν μάλλον δεν έχουν παιδιά!!!!
Πολυμορφικό ασυζητητί. Δεν έχω όμως εμπειρία από τα προτεινόμενα στην λίστα για να προτείνω κάποιο με βεβαιότητα. -
To Mitsubishi Colt ειναι γραμμενο δυο φορες.Εκτος αν υπαρχει καποιο κρυφο υπονοουμμενο
-
14-16 χιλιάδες ευρώ; 3 παιδιά; Χώρους; 2ο αυτοκίνητο άρα φθηνό σε αγορά και συντήρηση; Το φουλ Matrix με (νομίζω) 14.500.
-
Ψηφίζω ......... Matrix
Aν και το Jazz είναι το αγαπημένο μου (ποιότητα κατασκευής - χώροι - οικονομία) , νομίζω το Matrix υπερτερεί σε χώρους στο πίσω κάθισμα , πράγμα που είναι σημαντικό για 3 παιδιά. Αν ήταν για 2 παιδιά ... θα ήταν διαφορετικά.
Μανώλη , το Jazz λόγω κατασκευής του πλαισίου του (ρεζερβουάρ κάτω από τα μπροστινά καθίσματα) , έχει χώρους και πορτμπαγκάζ (~380 λ) που θα ζήλευαν πολλά μικρομεσαία.
-
Μπράβο το jazz!!!!!
Έχεις δίκιο Βασίλη όντως 380 είναι!!!!
Για να πούμε και του στραβού το δίκιο κανένα αμάξι δεν χωρά τρία παιδιά μαζί πίσω!!!! -
Ψήφισα Jazz, αλλά για τη δεδομένη περίπτωση και τις επιλογές που δίνονται είναι πιστεύω σχεδόν ισοδύναμο με το Matrix!
-
To ðñþôï üðùò íá íáé åßôå CVT åßôå ÷ùñßò
.Áðï ðåñéãñáöÝò ößëïõ ìå áíÜëïãåò 'ìåôáöïñéêÝò áðáéôÞóåéò' ðÜñá ðïëý êáëÜ ëüãéá .Éäáßôåñá ìå ôï óïõâïõôïõ îåíïßáæåéò êáé áðï óõìðëÝêôç ïðüôå ìÝóá ðüëç ....èÝëù êáé åãþ Ýíá -
HHHHHHHHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONDA
-
Το Μούλτιπλα δεν θα μπορούσε να είναι στην ψηφοφορία? Εντάξει, είναι μεγαλύτερο από τα υπόλοιπα (κυρίως σε πλάτος), αλλά πρέπει να έρχεται σχεδόν στα ίδια λεφτά. Τεράστιοι χώροι για 3, ίσως και 4 παιδιά και πολλές δυνατότητες, από τα καλύτερα πολυμορφικά ever κατά τη γνώμη μου. Και ταξίδι, άρχοντας!
έδιτ: 18.500 έχει
-
Jazz με το αυτόματο
-
Για κάποιον περίεργο λόγο, έχω την εντύπωση ότι το Jazz τυγχάνει υψηλότατης εκτίμησης μέσα στο φόρουμ. Για κάποιον ακόμα πιο περίεργο λόγο, όταν έτυχε να μπω, δεν ένιωσα αυτήν την υπερεπάρκεια χώρων που αναφέρεται και από τα παιδιά εδώ και από τα περιοδικά. Αντιθέτως, το Civic μου φάνηκε αχανές, ήθελα να βγάλω σέντρα για γκολ!
Από αυτά που έχω δει πώς είναι από κοντά, έχω να πω:
Fiat Idea: Πολύ καλοί χώροι, φαίνεται λίγο ψεύτικο δε. Περισσότερο μου άρεσε το ομόσταυλο...
Lancia Musa: οι ίδιοι καλοί χώροι, ε-ξ-α-ι-ρ-ε-τ-ι-κ-ό σαλόνι, πιο όμορφο εξωτερικά, δείχνει καλύτερη ποιότητα (στα 14.700 ή 15.600 με DFN)
Μazda 2: Μάλλον μικρό για 5 άτομα. Τα άτιμα τα παιδιά μεγαλώνουν γρήγορα...
Mitsubishi Colt: Επίσης μάλλον μικρό, αν και ο cmarin το προωθεί πολύ, αφού το έβαλε δυο φορές στην ψηφοφορία, μήπως και δεν το δούμε το πρώτο
Opel Meriva: Πολύ σοβαρή σχεδίαση, αν και καλό συνολικά.
Ford Fusion, Hyundai Matrix: Δεν τα έχω δει δυστυχώς, αλλά για το Μάτριξ έχω ακούσει πολύ καλά λόγια. 1.600 κυβικά όμως και ο σχεδιασμός θα με απωθούσαν.
Renault Modus: Ευχάριστη έκπληξη μαζί με το Musa. Με αυτά που έθεσε ως κριτήρια, μάλλον κάτι από τα δυο θα ήταν η επιλογή μου.
Υ.Γ. Με ψήνετε κάθε φορά, να πάω να ξαναδω το Jazz, ρε γμτ... Μήπως το έκρινα χωρίς πολύ σκέψη...με πιάνουν τύψεις...
-
Αν κ ο προσανατολισμος μου ειναι σαφως προς την χωρα του ανατελλοντος ηλιου ψηφισα το modus. Οι λογοι ειναι οτι η Renault εχει μαλλον την πιο μακροχρονια πειρα στα πολυμορφικα, δινει ιδιαιτερη βαρυτητα στην π. ασφαλεια (5 αστερια κ αυτο το μοντελο) κ αισθητικα μ'αρεσει περισσοτερο απο τα υπολοιπα ενω οι επιδοσεις του στα 1.4 κρινονται πιστευω τουλαχιστον αξιοπρεπεις.
-
Διάβασε και μια συζήτηση που αφορά το Jazz με σχόλια και από ιδιοκτήτες του...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Mitsubishi Colt: Επίσης μάλλον μικρό, αν και ο cmarin το προωθεί πολύ, αφού το έβαλε δυο φορές στην ψηφοφορία, μήπως και δεν το δούμε το πρώτο
To Mitsubishi Colt ειναι γραμμενο δυο φορες.Εκτος αν υπαρχει καποιο κρυφο υπονοουμμενο
Λάθος ρε παιδιά!
Η αγορά θα κριθεί μεταξύ των παραμέτρων χώροι / τιμή. Για το Μultipla ούτε λόγος, αφού θα κυκλοφορεί πόλη και ο όγκος έχει σημασία.
Mικρό Πολυμορφικό - Πολυχρηστικό