-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Μήπως να υπογράψουμε ένα κείμενο διαμαρτυρίας - αντίστασης....
Ναι!
- velissarios (δικαιωματικά πρώτος μεταξύ ίσων -μην ξεχνάμε και τις δημοκρατικές μας αρχές- μια και δική του ιδέα ήταν το κίνημα.)
- **Κωνσταντίνος **
- Orestisren
- Sakaflias
- Tsargy
- dickdick
- kotetsi
.................
χ.blashyrkh
Εγω θα ειμαι το μελλος 'Χ' !!!
Περιμένουμε συμμετοχή απ όλο τον αυτοκινητιστικά αξιοπρεπή ανένταχτο αντιστασιακό κόσμο
-
-
Το κάνεις να φαίνεται τόσο τρομαχτικό! μπρρρρρρ
Είπαμε μεσογειακό ταπεραμέντο, αλλά όχι και να έχουν πρόβλημα με λίγο κρύο. Και ας τρίζει που και που το κάθισμα λίγο.... εδώ άλλοι δεν ξέρουν τι τρίζει περισσότερο....
Αν δεν κάνω λάθος, αντιλαμβάνεται κατά την εκκίνηση την μειωμένη θερμοκρασία και γυρίζει το καλοριφέρ μόνο επάνω για να καθαρίσει το παρμπίζ. Τόσο έξυπνο!
Την είχα πατήσει πριν κάποια χρόνια σε έναν γάμο εκεί κοντά (στα γνωστά), όταν τους έβλεπα όλους να βάζουν κάλυμμα στο παρμπρίζ και χαρτί στις κλειδαριές πριν μπουν στο κέντρο και δεν πήγαινε το μυαλό μου στον πάγο που θα είχε κατα την έξοδο....Στα δικά μου,
βλέπω την κατανάλωση ακόμα να ανεβαίνει. Βάλε την μέση ταχύτητα στα 23χλμ/ώρα, βάλε και οτι για διαδρομή 4χλμ κάθε πρωί το αφήνω να ζεσταθεί και μετά να κρυώσει.... και να τα 10,7....Το ΣΚ που το πάτησα λιγάκι, είδα 9,1 αλλά με μέση στα 100χλμ/ώρα και για πολύ ώρα σταθερά 150+. Εκεί το καταλαβαίνω, έφτασα τουλάχιστον νωρίτερα.... Αλλά μέσα στην Αθήνα να βάζω 50€ και να μου δείχνει 250χλμ αυτονομία είναι
-
velissarios...λίγο υπερβολικό να θερμαίνεις και να κρυώνεις για 4χλμ...
Περίπου. Δεν θα το αφήσω να ρίξει στροφές πριν ξεκινήσω? 1,5 λεπτό. Δεν θα του δώσω και 30 δευτερόλεπτα πριν το σβήσω? (αυτο μπορεί και να μην χρειάζεται). Συνολικά 2 λεπτά, για διαδρομή 4-5 λεπτά είναι σχεδόν +50%....
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Που να ακούσετε και τι λένε οι Άγγλοι συνάδελφοι....Μια εικόνα όσο χίλιες λέξεις....
( απο το: http://www.fiatforum.com/bravo/255464-hows-your-bravo-coping-snow.html )
Kάτι ακούγεται οτι μπορεί να βιώσουμε τέτοιες στιγμές από αύριο το βράδυ και εδώ.
-
Καλημέρα παιδιά.
Εχω αλλη μια ερώτηση σχετικά με το κρυο μιας και ειπε κατι για -6 βαθμους την Πεμπτη για εμας εδω πανω.Περιμένω τον κινητήρα να ζεσταθεί σωστά και μετα παταω το αυτόματο για ζεστούλα (διζωνικος κλιματισμος). Μπορει να μου πει καποιος, για ποιο λογο περνει μπρος και ο κομπρεσορας του κλιματιστικού???? Αφού μόνο για παραγωγή κρύου αέρα είναι, σωστά ???
-
Ο χρήστης blashyrkh έγραψε:
Καλημέρα παιδιά.
Εχω αλλη μια ερώτηση σχετικά με το κρυο μιας και ειπε κατι για -6 βαθμους την Πεμπτη για εμας εδω πανω.Περιμένω τον κινητήρα να ζεσταθεί σωστά και μετα παταω το αυτόματο για ζεστούλα (διζωνικος κλιματισμος). Μπορει να μου πει καποιος, για ποιο λογο περνει μπρος και ο κομπρεσορας του κλιματιστικού???? Αφού μόνο για παραγωγή κρύου αέρα είναι, σωστά ???
Για μεγαλύτερη ισχύ (σε γενικές γραμμές). Το ίδιο και όταν βάλεις το ξεθάμπωμα στο full. Φαντάζομαι οτι έτσι ξηραίνει και την ατμόσφαιρα.
-
Μια και δεν θα υπάρξει (για την ώρα) facelift στο Bravo, ψάρεψα μια πρώτη απόπειρα για το Bravo επόμενης γενιάς το 2012.
-
Ο χρήστης blashyrkh έγραψε:
Καλημέρα παιδιά.
Όταν πατάς το AUTO, ο κομπρέσορας του κλιματιστικού παίρνει πάντοτε μπροστά. Το καλοκαίρι για να χαμηλώσει τη θερμοκρασία και το χειμώνα για να αφαιρέσει την υγρασία. Αν θέλεις το χειμώνα να δουλεύει χωρίς το κομπρέσορα, θα πρέπει να ενεργοποιήσεις το AUTO και μετά να απενεργοποιήσεις το κομπρέσορα. Την επόμενη φορά που θα πατήσεις το ON (όχι το AUTO) για τον κλιματισμό, κρατάει τη ρύθμιση και ενώ ρυθμίζει τη θερμοκρασία (ως προς το ζεστό), δεν ανάβει το κομπρέσορα.
-
Μια και δεν θα υπάρξει (για την ώρα) facelift στο Bravo, ψάρεψα μια πρώτη απόπειρα για το Bravo επόμενης γενιάς το 2012.Εεεπ!!!
που το βρήκες αυτό?
Εχω την αίσθηση οτι δεν ανταποκρίνεται καθόλου σε οτι προκύψει τελικά (αν προκύψει , όπως διατείνονται μερικοί ).Περισσότερο σαν προσπάθεια απόδοσης του τωρινού μοντέλου μοιάζει.
Edit..το βρήκα.Η διαμόρφωση των μαρσπιέ μ αρέσει -
Εεεπ!!!
που το βρήκες αυτό?
Εχω την αίσθηση οτι δεν ανταποκρίνεται καθόλου σε οτι προκύψει τελικά (αν προκύψει , όπως διατείνονται μερικοί ).Περισσότερο σαν προσπάθεια απόδοσης του τωρινού μοντέλου μοιάζει.Πιo πολύ με προσπάθεια facelift μοιάζει αλλά είναι καλοφτιαγμένο δεν φαίνεται σαν τις συνηθισμένες photoshopιές γι αυτό και το ανέβασα.
-
Πιo πολύ με προσπάθεια facelift μοιάζει Bravo 2,5 δηλαδή :hmmm: .... αλλά είναι καλοφτιαγμένο δεν φαίνεται σαν τις συνηθισμένες photoshopιές γι αυτό και το ανέβασα.
Το δεύτερο σκίτσο δείχνει μια εξέλιξη της υπάρχουσας πρόσοψης....
Αναφέρει στο άρθρο για το νέο δάπεδο που εφοδίασε την Τζου , βλέπω.Για να δούμε.... -
Σαν τζουλιετα ειναι απο πισω ή μου φαινεται...
-
Μπα δεν μοιάζει με Ιουλιέττα νομίζω.Πάντως φαίνεται πολύ όμορφο από αυτή την γωνία
-
Δεύτερη φωτογραφία από το site
-
Σημερινή προσπάθεια να ανταγωνισθώ τον αγαπητό dickdick...
Απόσταση : 10,2 χιλιόμετρα
Χρόνος : 8 min
Mέση ταχύτητα : 75km/h
Μέση κατανάλωση : 14,9l/100kmΑυτά κάνουν οι κακές παρέες!
-
Είδες λιακάδα σήμερα και το γκάζωσες ε ?
Να σε δω με τα χιόνια από αυριο ...
-
Ο χρήστης Sakaflias έγραψε:
Είδες λιακάδα σήμερα και το γκάζωσες ε ?
Να σε δω με τα χιόνια από αυριο ...
Παραλλαγή
Λευκό σε λευκό!Την ίδια αίσθηση έχω και εγω...οτι θα πέσει χιονάκι!
-
Τι εγινε ρε σεις!Εριξε τοσο χιονι που ακομα παιζετε χιονοπολεμο;
-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Τι εγινε ρε σεις!Εριξε τοσο χιονι που ακομα παιζετε χιονοπολεμο;Ναι ... τόσο πολύ που δεν μας φτάσανε τα φτυάρια στο καθάρισμα... Δεν παίρνεις και συ το δικό σου και να΄ρθεις να βοηθήσεις ??
Fiat Bravο 2007