-
http://www.autorevue.cz/Images/4857/55.jpg
Θα εφοδιάζεται με τα νέα εξακύλινδρα μοτέρ και θα υπάρξουν δύο νέες εκδόσεις η CLK 280 και 350 με 231 και 272 ίππους αντίστοιχα. Εξωτερικά έχει υποστεί ένα πολύ ελαφρύ facelift.
-
Θα εφοδιάζεται με τα νέα εξακύλινδρα μοτέρ και θα υπάρξουν δύο νέες εκδόσεις η CLK 280 και 350 με 231 και 272 ίππους αντίστοιχα. Εξωτερικά έχει υποστεί ένα πολύ ελαφρύ facelift.
-
-
μα... δεν βαρέθηκαν να βγάζουν ταξί οι άνθρωποι???
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
μα... δεν βαρέθηκαν να βγάζουν ταξί οι άνθρωποι??? -
Σίγουρα έχει διαφορές με το τωρινό μοντέλο?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Σίγουρα έχει διαφορές με το τωρινό μοντέλο?Εμπρός-πίσω φανάρια,προφυλακτήρες και νέα σχέδια ζαντών. Ελάχιστες οι διαφορές.
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Σίγουρα έχει διαφορές με το τωρινό μοντέλο?
Εμπρός-πίσω φανάρια,προφυλακτήρες και νέα σχέδια ζαντών. Ελάχιστες οι διαφορές.
Δεν ειναι και πολυ ορατες οι διαφορες.
-
Ο χρήστης panos7 έγραψε:
Δεν ειναι και πολυ ορατες οι διαφορες.
Αυτό σημαίνει πως μάλλον πέτυχαν το σκοπό τους.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
μα... δεν βαρέθηκαν να βγάζουν ταξί οι άνθρωποι???Αφού οι 'ταξιτζήδες' δε βαριούνται να τα αγοράζουν....Γιατί όχι;
-
Παιδιά κρατάτε και μία πισινή στα σχόλια σας για την clk. Έχω οδηγήσει για ένα διάστημα και το αμάξι είναι πύραυλος σε συσκευασία βόλτα στο πάρκο. Τα 200 τα πιάνει για την πλάκα ενώ προσπαθείς να βγάλεις ψηλά απο την τσέπη του τζήν για τα επόμενα διόδια. Και όταν λέμε για την πλάκα εννοούμε για την πλάκα και χωρίς καμία αναταραχή στο εσωτερικό.Καμία σχέση με ότι άλλο έχω οδηγήσει. Μακάρι να έμενα εκτός Αθηνών να έιχα ένα τέτοιο αυτοκίνητο.
-
Να μου πείτε που κυκλοφορούν τα CLK ταξί να κάνω καμιά διαδρομή.
-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Παιδιά κρατάτε και μία πισινή στα σχόλια σας για την clk. Έχω οδηγήσει για ένα διάστημα και το αμάξι είναι πύραυλος σε συσκευασία βόλτα στο πάρκο. Τα 200 τα πιάνει για την πλάκα ενώ προσπαθείς να βγάλεις ψηλά απο την τσέπη του τζήν για τα επόμενα διόδια. Και όταν λέμε για την πλάκα εννοούμε για την πλάκα και χωρίς καμία αναταραχή στο εσωτερικό.Καμία σχέση με ότι άλλο έχω οδηγήσει. Μακάρι να έμενα εκτός Αθηνών να έιχα ένα τέτοιο αυτοκίνητο.Στις στροφές είναι το θέμα. Στην ευθεία είμαστε σίγουροι ότι πάει καλά.
Δεν βαριέσαι όμως, το μεροκάματο να βγαίνει. -
Ο χρήστης gto έγραψε:
Παιδιά κρατάτε και μία πισινή στα σχόλια σας για την clk. Έχω οδηγήσει για ένα διάστημα και το αμάξι είναι πύραυλος σε συσκευασία βόλτα στο πάρκο. Τα 200 τα πιάνει για την πλάκα ενώ προσπαθείς να βγάλεις ψηλά απο την τσέπη του τζήν για τα επόμενα διόδια. Και όταν λέμε για την πλάκα εννοούμε για την πλάκα και χωρίς καμία αναταραχή στο εσωτερικό.Καμία σχέση με ότι άλλο έχω οδηγήσει. Μακάρι να έμενα εκτός Αθηνών να έιχα ένα τέτοιο αυτοκίνητο.
Στις στροφές είναι το θέμα. Στην ευθεία είμαστε σίγουροι ότι πάει καλά.
Δεν βαριέσαι όμως, το μεροκάματο να βγαίνει.Κρατάτε πισινήηηη...
-
Θα την πώ την αμαρτία μου.
Η προηγούμενη CLK μου άρεσε πιο πολύ...
-
Ο χρήστης gto έγραψε:
Στις στροφές είναι το θέμα. Στην ευθεία είμαστε σίγουροι ότι πάει καλα
οπως λεει και ενας φορουμας στην υπογραφη του ¨¨στην ευθεια ολοι ειναι γρηγοροι ¨¨
παντως εχουμε γεμισει απο facelift και νεα μοντελα απο τη mercedes
-
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
οπως λεει και ενας φορουμας στην υπογραφη του ¨¨στην ευθεια ολοι ειναι γρηγοροι ¨¨
Γιατί; Τι πρόβλημα έχει στις στροφές η CLK ?
Αν και προσωπικά με ενδιαφέρει πάρα πολύ πως θα είναι ένα αυτοκίνητο και στην ευθεία, αφού τις περισσότερες ώρες προφανώς σε ευθείες κινούμαστε όλοι
Φιλικά,
Δημήτρης -
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
οπως λεει και ενας φορουμας στην υπογραφη του ¨¨στην ευθεια ολοι ειναι γρηγοροι ¨¨O **lkaros **είναι !
-
Ο χρήστης dimitrios2004 έγραψε:
Γιατί; Τι πρόβλημα έχει στις στροφές η CLK ?
Αν και προσωπικά με ενδιαφέρει πάρα πολύ πως θα είναι ένα αυτοκίνητο και στην ευθεία, αφού τις περισσότερες ώρες προφανώς σε ευθείες κινούμαστε όλοι
Φιλικά,
ΔημήτρηςΓια πήγαινε σε έναν τυπικό ορεινό ελληνικό επαρχιακό δρόμο και τα ξαναλέμε
Στις στροφές έχει πρόβλημα, αλλά δεν είναι ο χαρακτήρας της, cruiser είναι, ή μία δίπορτη Ε-Class
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
........ή μία δίπορτη Ε-Classδηλαδή... ταξί!
Mercedes CLΚ Facelift