-
-
-
-
Η κεραία όλα τα λεφτά
ο ιδιοκτήτης μάλλον θα χρειαστεί καλέμι και σφυρί για να μπει μέσα... ή κανένα 747 να... μαρσάρει δίπλα
-
Αυτή είναι η MG του Μπαρμπά Στάθη
-
χα χα χα χα χα ούτε στην Σιβήρια τέτοια σκηνικά!
Συμφωνώ όλα τα λεφτά η κεραία...
Πω πω τον λυπάμαι τον ιδιοκτήτη, πρέπει ή να πάρει το σεσούαρ της γυναίκας του ή να γίνει γλύπτης!
-
Εκει που το αφησε καλα να παθει!!!!
-
Τι λέτε ρε παιδιά, γίνεται αυτό;;; Που το άφησε ο τύπος και έγινε έτσι; Και μετά παραπονιόμαστε εμείς στο Ηράκλειο για υγρασία!
Τελικά Παύλο, πισωκούνα είναι η κυρία ή εμπρός;;;
-
èÝëù ìéá ôÝôïéá êåñáßá êáé åãþ
-
Παίζει να είναι και το ομορφότερο MG που έχω δει ποτέ...
Μόλις λιώσουν οι πάγοι, θα δουλεύει το αμάξι? -
καλα δεν εχετε δει αυτοκινητο σκεπασμενο με χιονι και παγο ξανα;
Αντε φωναξτε τους Καναδους μελη και ρωτηστε τους αν εχουν δει τετοιο πραγμα. Το αυτοκινητο θα αρχισει μια χαρα εφοσον η μπαταρια ειναι σε καλη κατασταση. Και την ζεστη/θερμανση τερμα Χριστο και θα λιωσουν τα χιονια. Κατα τα αλλα ενα πραγμα. Αν ζεις σε μερος που ο καιρος δεν αστιευεται το νοημα του γκαραζ αποχτα καινουγια σημασια.Νικος
-
Η φωτογραφία είναι από την Γενεύη.
-
Μου ήρθε με mail μαζί με άλλες παρόμοιες.
Απίστευτο ε?
-
Αν αυτή η φωτογραφία είναι από τη Γενεύη αυτό που βλέπουμε αριστερά είναι λίμνη. Γίνεται να είναι τόσο παγωμένο το αυτοκίνητο και να μην έχει παγώσει η λίμνη???
-
Δυστυχώς δε μου ανοίγει η φωτο....
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Δυστυχώς δε μου ανοίγει η φωτο....Τα ιδια κ σε μενα.....
'Δεν είναι δυνατή η εμφάνιση της σελίδας'
-
(για να διατηρηθεί το ψυχρό κλίμα)
το πως σχηματίστηκε ο πάγος χωρίς να έχει παγώσει η λίμνη της Γενεύης είναι ένα ερώτημα.... μάλλον πάντως για να παγώσει μια τόσο μεγάλη σε έκταση λίμνη χρειάζονται πολλές μέρες ψύχους ..
-
Ο χρήστης 993cc έγραψε:
www.skyandsummit.com(για να διατηρηθεί το ψυχρό κλίμα)
το πως σχηματίστηκε ο πάγος χωρίς να έχει παγώσει η λίμνη της Γενεύης είναι ένα ερώτημα.... μάλλον πάντως για να παγώσει μια τόσο μεγάλη σε έκταση λίμνη χρειάζονται πολλές μέρες ψύχους ..
Νομίζω ότι σε ξαναρώτησα κάποτε - το sign σου είναι BMW σειρά 5 ΜΚ1?
-
...και σου είχε απαντήσει ότι είναι από την 3,0i αν δεν κάνω λάθος
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
...και σου είχε απαντήσει ότι είναι από την 3,0i αν δεν κάνω λάθοςCSi
Κατεψυγμένο MG