-
paidia 8elw na agorasw ena neo auto gurw sta 15000e
exw brei kapoia montela k exw katalhksei se 2...
to citroen C4 hatchback 1,4 5d k to opel astra 1,4 5d.
exw diabasei arketa periodika k o ba8mos aksiologhshs tous einai arketa(alla milame gia polu)konta...eimai psilomperdemenos 8elw boh8eia!epishs an gnwrizetai h an proteinetai kati allo einai kalodexoumeno.... -
exw diabasei arketa periodika k o ba8mos aksiologhshs tous einai arketa(alla milame gia polu)konta...eimai psilomperdemenos 8elw boh8eia!epishs an gnwrizetai h an proteinetai kati allo einai kalodexoumeno.... -
Επειδη ειμαι αντικειμενικοτατος θα σου προτεινω το C4 για ευνοητους λογους βεβαιως βεβαιως
Καλως ηρθες στο φορουμ και καλες δημοσιευσεις
Θα σε παρακαλουσα και εκ μερους ολων να γραφεις με ελληνικους χαρακτηρες γιατι οσο να 'ναι, ειναι καλυτερα και δε χαλαμε και τα ματακια μας. Ευχαριστω
-
Οpel Astra GTC (το τρίθυρο δηλαδή)! Γιατί μαρέσει πιο πολύ εμφανιακα! ΥΓ:Δεν μπορώ όμως να χαρακτηρίσω τον ευατό μου αντικειμενικό γιατί είμαι οπελάκιας [/img]
-
C4 τρίθυρο μαύρο
-
Ο χρήστης cr έγραψε:
exw diabasei arketa periodika k o ba8mos aksiologhshs tous einai arketa(alla milame gia polu)konta...eimai psilomperdemenos 8elw boh8eia!epishs an gnwrizetai h an proteinetai kati allo einai kalodexoumeno....Φίλε cr, σε παρακαλώ να γράφεις με Ελληνικούς χαρακτήρες, από σεβασμό στις επιθυμίες των οικοδεσποτών μας 4Τ (βλ. τις Οδηγίες χρήσης), στα ...ματάκια μας και στην πολύπαθη Ελληνική γλώσσα
Επίσης, εφόσον το θέμα δεν αφορά κάποιο νέο (μελλοντικό) μοντέλο αλλά υπάρχοντα μοντέλα, μετακινείται στο 'Περί αυτοκίνησης'.
Τέλος, άλλαξα τον τίτλο σε κάτι πιο αντιπροσωπευτικό. Την επόμενη φορά προσπάθησε να βάλεις κάτι που δίνει στον άλλον να καταλάβει περί τίνος πρόκειται, χωρίς να ανοίξει το θέμα
Καλώς ήλθες στο 4Τ Forum
(moderator nass)
-
αρχηγε σφιξου ακομη λιγο και παρε 1,600.........
μην βασιζεσαι στους 1,400αρηδες...... -
Λοιπον εμενα θα ακουσεις εχουμε και σιτροεν και οπελ.... οποτε παρε και τα 2....
περαν της πλακας, μιας που οπως αναφερεις, προκειται για 2 αυτοικινητα πολυ κοντα σε αξιολογηση, παρε αυτο που θα σου κανει κλικ απο μεσα και απο εξω με την πρωτη ματια...
με καταλαβαινεις ε΄λπιζω -
Φιλε μου καλυτερα να παρεις 1600αρη παρα 1400αρη! Παντως ειναι και τα δυο πολυ καλες επιλογες αν και στο AStra μου τη σπαει λιγο ο ημιακαμπτος πισω αλλα εχει μεγαλη εγγυηση σε σχεση με το C4. Παντως πολυ προσκυνουν το στριψιμο των γαλλικων οποτε καλυτερα να τα δοκιμασεις και τα 2 και να αγορασεις οπως σου προτεινει ο citastak. Δες ομως και σε 1.6 και αυτα και αλλα οπως Mazda3, νεο Focus...
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
C4 τρίθυρο μαύροτο ίδιο, αλλά σε άσπρο
-
[list:1n5pfgz2]C4 με κλειστα ματια.Αλλη οδικη συμπεριφορα, κι απο κινητηρες η πεζω ειναι κλασεις μπροστα απ την οπελ[/list:u:1n5pfgz2]
-
Ο χρήστης G60POWER έγραψε:
[list:2mv5xmhf]C4 με κλειστα ματια.Αλλη οδικη συμπεριφορα, κι απο κινητηρες η πεζω ειναι κλασεις μπροστα απ την οπελ[/list:u:2mv5xmhf] -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
[list:qfhza9kg]C4 με κλειστα ματια.Αλλη οδικη συμπεριφορα, κι απο κινητηρες η πεζω ειναι κλασεις μπροστα απ την οπελ[/list:u:qfhza9kg]
[list:qfhza9kg]Απο ολα τα μπαρμπαδελια εγω ποιος ποιος ειμαι? [/list:u:qfhza9kg][list:qfhza9kg]Καλα ρε παιδια αμα ειναι να μη γραφω [/list:u:qfhza9kg]
-
το είπαμε, welcome back και να γράφεις!
απλά, Μάκης να μην υποστηρίζει γερμανό, είναι Ολυμπιακός στα πράσινα ένα πράγμα -
το είπαμε, welcome back και να γράφεις!
απλά, Μάκης να μην υποστηρίζει γερμανό, είναι Ολυμπιακός στα πράσινα ένα πράγμα[list:25gglnzg]Το ειχα πει και παλιοτερα, απο τοτε που η οπελ σταματησε τα μαυρα μοτερ (και μεχρι τα οχταβαλβιδα πρωτα αστρα) βγαζει απ τα χειροτερα αυτοκινητα.Τα αλογα δεν κανουν τους καλους κινητηρες.Τωρα το αν ειναι Γερμανικα, ας προσεχαν, δε μας τα δινουν τσαμπα Αλλωστε δεν ειναι τυχαιο οτι οι Γαλλοι την τελευταια δεκαετια σημειωνουν κατακορυφη ανοδικη πορεια (να μου το λεγαν πριν μια δεκαετια θα γελουσα).[/list:u:25gglnzg][list:25gglnzg]Κατι ηξεραν λοιπον οι αρχαιοι μας προγονοι που ελεγαν 'τα παντα ρει'. Τελικα ποσο ποιο μπροστα ηταν απ τη σημερινη εποχη [/list:u:25gglnzg]
-
[list:3nf3ufpy]C4 με κλειστα ματια.Αλλη οδικη συμπεριφορα, κι απο κινητηρες η πεζω ειναι κλασεις μπροστα απ την οπελ[/list:u:3nf3ufpy]
Απο κινητήρες η πεζό είναι κλάσεις μπροστά απο την οπελ! Μάλλον δεν έχεις ακούσει για τα ατελείωτα προβλήματα του 307 που κοντεύει να αλλάξει μοντέλο και δεν μπορεί να τα διορθώσει! Για να μην πώ τα άλλα.
Σχετικά τώρα με την ουσία ένα πράγμα θα σου πρότεινα. Πήγαινε και κάνε ένα τεστ drive ενα μεταχειρισμένο astra του 99 και ένα xsara του 99 απο μια μάντρα. Μετά η επιλογή θα έιναι ξεκάθαρη. Στην βιτρίνα όλα 'γυαλίζουν'!
-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
[list:3c0987va]C4 με κλειστα ματια.Αλλη οδικη συμπεριφορα, κι απο κινητηρες η πεζω ειναι κλασεις μπροστα απ την οπελ[/list:u:3c0987va]
Απο κινητήρες η πεζό είναι κλάσεις μπροστά απο την οπελ! Μάλλον δεν έχεις ακούσει για τα ατελείωτα προβλήματα του 307 που κοντεύει να αλλάξει μοντέλο και δεν μπορεί να τα διορθώσει! Για να μην πώ τα άλλα.
Σχετικά τώρα με την ουσία ένα πράγμα θα σου πρότεινα. Πήγαινε και κάνε ένα τεστ drive ενα μεταχειρισμένο astra του 99 και ένα xsara του 99 απο μια μάντρα. Μετά η επιλογή θα έιναι ξεκάθαρη. Στην βιτρίνα όλα 'γυαλίζουν'!
Κάνε δοκιμή (όχι μόνο άνοιξε κλείσε πόρτα δες ταμπλω) μια τρίθυρη Ξαρά 1.6 16V του 2002 και ένα τρίθυρο Άστρα 1.6 16V της ίδιας εποχής και μετά έλα πες μου ότι θα πάρεις το Όπελ...
-
Εγώ είχα δει Xsara-Corolla-Astra H-C3-Focus 1-Mazda 3 και για διάφορους λόγους (+κόστος) πήρα το Astra. Δεν το μετάνιωσα καθόλου.
-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
[list:27g24iky]C4 με κλειστα ματια.Αλλη οδικη συμπεριφορα, κι απο κινητηρες η πεζω ειναι κλασεις μπροστα απ την οπελ[/list:u:27g24iky]
[list:27g24iky]Απορω γιατι μερικοι εχετε ετοιμο το μαχαιρι της διαφωνιας?[/list:u:27g24iky][list:27g24iky]Οι προσωπικες μου αποψεις (το τονιζω, προσωπικες) εχουν να κανουν με οτι βιωνω επαγγελματικα εδω και μια εικοσαετια.Απο κει και περα το τι γνωμη εχει ο καθενας απ το ενα και μοναδικο αμαξι που οδηγει, δε με αφορα.Αρα το να ρωτησει καποιος ενδιαφερομενος αγοραστης τον Χ οδηγο οπελ η Α οδηγο φιατ ειναι επομενο ολοι να του πουν θετικες γνωμες και τελικα να ειλεξει με γνομωνα το........χρωμα![/list:u:27g24iky][list:27g24iky]Και μιας και ειπες για προβληματα, γιατι εδω ειναι η ουσια, εχεις ακουσει μηπως για κομενους ιμαντες χρονισμου, χτυπημενα στροφαλα, και ραγισμενες κεφαλες?Αν δεν εχεις ακουσει τιποτα, για κανε μια βολτα απο ενα ρεκτιφιε.Τα μεταλλα επισης των εκοτεκ στα μπλοκ κυριως, καμια σχεση δεν εχουν με τα αντιστοιχα οχταβαλβιδα που εβγαζε η οπελ πριν μια δεκαετια, αν και σχεδιαστικα ειναι ιδια.Κι οσο αναφορα την αποδοση τους, παρα τα 90 αλογα που δηλωνει η οπελ, η αποκριση τους μεχρι τις 3000 στροφες (τουλαχιστον) ειναι επιεικως αθλια.Αντιθετα ρωτα και μαθε για την αξιοπιστια, ειδικα των μοτερ της σειρας ΤU.Τα προβληματα που εσυ αναφερεσαι εστιαζονται κυριως στα ηλεκτρικα, μη ξεχνας ομως οτι τετοια προβληματα εχουν πλεον ολα τα αυτοκινητα ημερα.Ο ορος αξιοπιστια (με την απολυτη εννοια του ορου και συγκρινομενη με παλιοτερες γενιες) στα ηλεκτρικα εχει ισοπεδωθει (εκτος απο ακραιες περιπτωσεις οπως τα ιταλικα και ροβερ που βγαζουν της παναγιας τα ματια, απο κιβωτια μεχρι οτι μπορεις να φανταστεις).Και προφανως οι περισσοτεροι παραβλεπετε χοντρες ζημιες οι οποιες βγαινουν μετα απο 3/4 χρονια και κολατε σε καμενες ασφαλειες, γρυλους παραθυρων (εκτος απ το γκολφ και τα φοκους παθαινουν γρυλους αλλα δε βλεπω να αντιδραει κανεις, γιατι αραγε?) τριξιματα απο εξατμισεις κλπ.[/list:u:27g24iky]
Citroen C4 1.4 5d vs. Opel Astra 1.4 5d