-
ΣΕΒΑΣΤΗ Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ κ. Σ. ΦΑΚΑΛΗ , ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ , ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ .
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ Η ΣΩΣΤΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ( ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ) ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΛΕΣΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ , ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ , ΟΤΙ ΕΘΙΞΑΝ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ , ΝΑ ΞΕΔΙΑΛΥΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ .
ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΡΙΝ ΑΠ'ΟΛΑ ΑΠ'ΤΟΝ κ.ΦΑΚΑΛΗ , ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ - ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΕΛΕΣΕΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ , ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ 85+ ε ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ - ΝΑ ΗΤΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΗ , ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΚΟΡΕΑΤΩΝ , ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕ , ΟΤΙ ΛΥΠΑΤΕ ΕΣΤΩ , ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΜΗ ΚΑΤΑΛΗΞΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ , ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΠΟΥ ΔΥΣΦΗΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΟΓΟ ΜΙΚΡΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ,ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΕΤΣΙ ΣΕ ΑΓΟΡΑ ΑΛΛΟΥ ΕΛΑΣΤΙΚΟΥ .
ΑΥΤΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΣΩ-ΨΥΧΩΝ ΜΟΥ , ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ .
Χ.Α.[/b] -
ΣΕΒΑΣΤΗ Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ κ. Σ. ΦΑΚΑΛΗ , ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ , ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ .
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ Η ΣΩΣΤΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ( ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ) ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΛΕΣΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ , ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ , ΟΤΙ ΕΘΙΞΑΝ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ , ΝΑ ΞΕΔΙΑΛΥΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ .
ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΡΙΝ ΑΠ'ΟΛΑ ΑΠ'ΤΟΝ κ.ΦΑΚΑΛΗ , ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ - ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΕΛΕΣΕΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ , ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ 85+ ε ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ - ΝΑ ΗΤΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΗ , ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΚΟΡΕΑΤΩΝ , ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕ , ΟΤΙ ΛΥΠΑΤΕ ΕΣΤΩ , ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΜΗ ΚΑΤΑΛΗΞΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ , ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΠΟΥ ΔΥΣΦΗΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΟΓΟ ΜΙΚΡΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ,ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΕΤΣΙ ΣΕ ΑΓΟΡΑ ΑΛΛΟΥ ΕΛΑΣΤΙΚΟΥ .
Χ.Α.[/b] -
Χ.Α.[/b] -
ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ.ΑΥΤΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ........
-
Διαβασα και ξαναδιαβασα την συνεντευξη για να μην αδικησω. Εκεινο που μου σταθηκε στον λαιμο-αγκαθι μυτερο- ηταν το ανεπαναληπτο 'ταξιδευα πολυ,δεν προλαβαινα' η καπως ετσι.
Δεν θα κρατηθω... ΙΣΑ ΡΕ MANAGER. Ολοι οι αλλοι που ειμαστε συνεπεις στις υποχρεωσεις μας (ΗΘΙΚΕΣ η υλικες) ειμαστε αργοσχολοι
Με αυτα που ειπες και γραφηκαν μ εστειλες κατ ευθειαν στο πλευρο του Δημου (που νομιζα οτι ηταν υπερβολικος). Σ ευχαριστω!
Χ.Π. -
Συμφωνώ απόλυτα με τους Χρήστους.
Σκέφτηκα ότι ο Στέλιος είχε δικαίωμα στο να τοποθετηθεί για να ξεκαθαρίσουμε αν έχει αδικηθεί. Οι αγώνες και οι άνθρωποί τους έχουν μεγάλη καρδιά και παρακάλεσα την Ελένη να προχωρήσει στη συνέντευξη.
Δεν είχα καμιά αμφιβολία πως Χριστος Α και Δήμος έχουν δίκιο, αλλά είχα την ελπίδα πως πρόκειται για παρεξήγηση...
Μετά τις διευκρηνίσεις απλά σημειώνω ας προσέχαμε.Στρατισινο
ΥΓ... Στέλιο ξαναδιάβασε ήρεμα και με καθαρό μυαλό τι είπες-δήλωσες...
-
Εμενα μου άρεσε πάλι αυτό με τα 12 Ιταλικά Μitsu στο Μαύρο Ρόδο...
-
Οντως θα έρθουν οι Ιταλοί στο Μαυρο Ρόδο!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Εμενα μου άρεσε πάλι αυτό με τα 12 Ιταλικά Μitsu στο Μαύρο Ρόδο...ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ.ΙΣΩΣ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ Σ.ΦΑΚΑΛΗ,ΓΙ'ΑΥΤΟ ΝΑ'ΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΑΓΑΠΗΤΕ cmarin.
ΦΙΛΙΚΑ,
EL-EM
-
Πολύ ωραία. Θα μπορέσουμε να χαρούμε ακόμα περισσότερα καλά Ν/4 και να δούμε αν τα Ελληνικά πληρώματα είναι πίσω από τα ξένα σε χωμάτινες επιφάνειες.
Πάντως στο άλλο topic με τον Galli, η απαξίωση από μερικούς (ως προς τους Έλληνες) δίνει και παίρνει. Όπως και σε κάθε ΕΛΠΑ ή Ακροπολις ... -
Φτάνει ποια …αρκετά. Ας καταλάβει πλέον ο κάθε επιτήδειος που θέλει να είναι στο προσκήνιο στις πλάτες των αγωνιζομένων ΟΤΙ τέλος δεν περνάνε ποια τέτοιου είδους εκδουλεύσεις Όσο για τα MITSU έχει δουλέψει πολύς κόσμος για να υλοποιηθεί , από αγωνιζόμενους και από περιφερειακή λέσχη και άλλους που αγαπούν το άθλημα .αλλά φταίει λιγάκι και ο s.x που έδωσε το βήμα. Τέλος και ας αρχίσουμε να κοιταζόμαστε στα μάτια. Συμφωνώ βέβαια με τον PLATI και με τον ΕL-ΕΜ
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Εμενα μου άρεσε πάλι αυτό με τα 12 Ιταλικά Μitsu στο Μαύρο Ρόδο...*.....και ακολουθεί ο πρώτος αγώνας για το πρωτάθλημα, το 'Ολυμπιακό' ράλι στις 26 και 27 Μαρτίου. Ένας πρωταθληματικός αγώνας που επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη. Ο λόγος, για την αναμενόμενη κάθοδο από την Ιταλία τριάντα!!! Mitsubishi EVO της Ralliart,.......... (09/01/2005) *
http://www.xwmatinos.gr/xwma/GrNews/0500.htmΔεν ξέρω αν θα είναι τελικά 12 ή 30, όσα όμως και νάναι, ευπρόσδεκτα.
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ.ΙΣΩΣ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ Σ.ΦΑΚΑΛΗ,ΓΙ'ΑΥΤΟ ΝΑ'ΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΑΓΑΠΗΤΕ cmarin.
ΦΙΛΙΚΑ,
EL-EM
Δυο γάϊδαροι μαλώνανε...
Για το ονόρε ο καβγάς πατρίδες ή για το μπαμπάκι?...
Ελλαδάραααααααααααααααααααα
Πήξαμε στους μεσάζοντες!
!2 θα φέρεις εσύ, 30 εγώ!...
Πάνω του συνοδηγάρα και τον φάγαμε το μάνατζερ της συμφοράς. Είμαστε οι καλύτεροι ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Και έχουμε και χρόνο να γράφουμε για τα πάντα, δεν ταξιδεύουμε συνέχεια............ -
Ο χρήστης acro έγραψε:
*.....και ακολουθεί ο πρώτος αγώνας για το πρωτάθλημα, το 'Ολυμπιακό' ράλι στις 26 και 27 Μαρτίου. Ένας πρωταθληματικός αγώνας που επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη. Ο λόγος, για την αναμενόμενη κάθοδο από την Ιταλία τριάντα!!! Mitsubishi EVO της Ralliart,.......... (09/01/2005) *
http://www.xwmatinos.gr/xwma/GrNews/0500.htmΔεν ξέρω αν θα είναι τελικά 12 ή 30, όσα όμως και νάναι, ευπρόσδεκτα.
ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ xwmatinos ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΣΩΣΤΕΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΚΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΟΝΤΑ.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΤΟ ΡΑΛΛΥ Μ.ΡΟΔΟ.ΦΙΛΙΚΑ,
EL-EM
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
...ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ xwmatinos ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΣΩΣΤΕΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΚΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΟΝΤΑ.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΤΟ ΡΑΛΛΥ Μ.ΡΟΔΟ.ΦΙΛΙΚΑ,EL-EMΤην έχω προσέξει την ημερομηνία, αλλά οι πληροφορίες από 'κάτω' έτσι αναφέρουν. Κάνουν μεγάλη προσπάθεια κλπ κλπ.
Όπως και να έχει όμως, σε όποιον αγώνα και να μπορέσουν να συμμετάσχουν κερδισμένοι θα είμαστε. -
Δυο γάϊδαροι μαλώνανε...
Για το ονόρε ο καβγάς πατρίδες ή για το μπαμπάκι?...
Ελλαδάραααααααααααααααααααα
Πήξαμε στους μεσάζοντες!
!2 θα φέρεις εσύ, 30 εγώ!...
Πάνω του συνοδηγάρα και τον φάγαμε το μάνατζερ της συμφοράς. Είμαστε οι καλύτεροι ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Και έχουμε και χρόνο να γράφουμε για τα πάντα, δεν ταξιδεύουμε συνέχεια............[/quote]ΣΩΣΤΟΣ ΚΙ ΕΣΥ , ΦΙΛΕ ΠΙΕΡΟ ...... , ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΡΑ , ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ , ΟΠΟΤΕ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ , Η ΑΨΟΓΗ ΕΩΣ ΑΛΑΝΘΑΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΜΑΝΑΤΖΕΡΣ ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ
-
Nίκο, η δεοντολογία επιβάλλει να υπάρχουν κατατεθειμένες και οι δύο απόψεις ώστε να προκύπτει και ο αντίλογος. Ολοι έχουμε τα προσωπικά μας, στους δέκα του χώρου, οι 7 θέλετε να μου ρίξετε μιά μπουνιά και οι δύο μιά ροχάλα και ο δέκατος τελευταία νοιώθω πως με πάει πάσο ή είναι δίπλα μου γιατί κάτι θα μου ζητήσει. Και το ξλέρεις πως αν πεις 9 ναι και ένα όχι είσαι μαλάκας κομπλεξικός, τρελλός κ.λπ.
Κρύο κάνει αυτές τις ημέρες σίγουρα εγώ φταίω και για αυτό. Και όπως λέει και ο ΦΙΛΟΣ μου ο Τζέκος κακό στον εαυτό μου και στους αγώνες κάνω που συμμετέχω στην ΕΘΕΑ. Κοντινή γιορτή το άντε γεια γενικώς, πόσο μάλλον ειδικώς.Ναμαστε όλοι καλά
Και όσοι πυροβολέιστε καλό βόλι. Αυτό μένει μη ξεχνιόμαστε. Οσοι εκτός τι να πούμε τι? Οι πυροβολάρχες ήταν, είναι και θα είναι, οι μεγάλοι πρωταγωνιστές σε αυτόν τον τρελλό χώρο των Ελληνικών αγώνων
Με πίκρα και αγάπη
Στρατης
(τι σημαίνει αυτό το sx από ανθρώπους που γνωρίζω δεκάδες χρόνια και κυρίως σέβομαι και εκτιμώ για τον χαρακτήρα τους και για τις επιδόσεις τους... Ο Στρατης είμαι γμτ. αρκετα κπμπλεξ κουβαλάω μη μου φορτώνετε και άλλα.) -
EEEEΙΙΙΙ!!! Με ξεχασες. Ειμαι ο ενδεκατος, που συνηθως θελει να σου ριξει μια μπουνια, αντιπαθει τις ροχαλες, αλλα παει πασο για να του κλείσεις εκεινο το ραντεβου που δεν ειναι για προσωπικο οφελος. Αντε γιατι τρελλαινομαι οταν με ξεχνανε
Και τις απειλες περι αποχωρησης γενικως και ειδικως στον καιρο γεροντη αδερφε . Το αιμα νερο δεν γινεται -
Θα σου έλεγα και εσένα τίποτα... Μίλα με τον δικό σου!
Χρίστο σου έχει τύχει να τα έχεις παίξει?
Η άλλη Τρίτη είναι μονόδρομος. Αν μπορεί, μπορείς?
Σ -
Ο χρήστης sx έγραψε:
Θα σου έλεγα και εσένα τίποτα... Μίλα με τον δικό σου!
Χρίστο σου έχει τύχει να τα έχεις παίξει?
Η άλλη Τρίτη είναι μονόδρομος. Αν μπορεί, μπορείς?
ΣΕΙΠΑΜΕ ..Ο ΤΡΕΛΟ-ΤΡΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΗΤΑ , ΕΓΩ ΜΕ ΓΙΩΤΑ ΜΗ ΜΠΕΡΔΕΥΟΜΑΣΤΕ
ΑΜΕΤΡΟΣΥΝΕΠΕΙΑ