-
Ο χρήστης PadWRC έγραψε:
Ο ΒΩΒΟΣ ΕΙΧΕ ΠΕΡΣΙ ΣΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΕΟ 03 ΧΥG.
TO EIXE NOIKIAΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ MSPORT(ΛΕΝΕ 200.000 Ε!), ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.
ΤΟ ΕΟ 03 ΧΥG ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΑΓΩΝ.ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟ 2003,ΜΕ ΤΟΝ DUVAL ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟ, ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΣΤΟ ΣΑΝ ΡΕΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΟΝΙΑ.
ΤΟ 2004 ΗΤΑΝ O ΙΔΙΟΣ MAYTO ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΤΕST CAR THΣ MSPORT.
ΣΤΟ ΑΚΡΟ ΤΟ ΠΗΡΕ Ο ΒΩΒΟΣ ΚΑΙ
TON ΣEΠTEMBΡIO TOY 04 TO ΝΟΙΚΙΑΣΕ ΣΤΟ PRIBRAM RALLY Ο VACLAV PECH, (ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 02), ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟΝ KOPECKY (ΜΕ ΗΜΙΕΡΓ FABIAWRC) ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΣΕΧΙΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ.
ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟ ΕΤΡEΞΕ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ ΜΟΝΤΕ Ο WARMBOLD!ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ:
FΕΒ 2005 WRC SWEDEN 14Warmbold EO03XYG
MAR 2005 WRC MEXICO 14Warmbold EO03XYG
JUN 2005 WRC AKROPOLIS 17Warmbold EO03XYG
AUG 2005 TEST WRC FOR GERMANY KRESTA EO03XYG
AΠΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2005 ΓΡΑΦΕΙ Ο GURU JAANUS OTI TO AΓOΡAΣΕ O ΒΕΛΓΟΣ PETER TSJOEN!
ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
ΕΙΔΟΜΕΝ...... -
Μάλλον κάπου τα μπέρδεψες. Το Focus που αγόρασε ο TSJOEN είναι το ΕG53 BDU και το πρωτοδήγησε ο Duval στην Γερμανια το 2004 όπου και πήρε την 2η θέση και μετά έκανε Μοντε Σουηδία με τον Gardemeister, Μεξικό και Ακροπολις αν δεν κάνω λάθος!
-
ΕΤΣΙ ΓΡΑΦΕΙ JAANUS ΣΤΟ:
http://www.zone.ee/focushistory/notes.htmlAΠO ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ EG 53 BDU?
-
Εχω και εγω τις πηγές μου!
Απο τον J-M της Floral Racing που μάλλον θα υποστηρίξουν τεχνικά τον Tsjoen του χρονου.Δες και στο http://www.pietertsjoen.be/ οπου επιβεβαιώνει τα λεγομενα μου
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Από εκεί και πέρα?
ΣτρMάλλον τίποτα... Εκτός από 2-3 καλά 1600. Πάντως είναι αρκετά θετικό το ότι έχουν μαζευτεί σχεδόν 10 αυτοκίνητα παρόμοιων δυνατοτήτων τα οποία τονώνουν τον συναγωνισμό! Το ιδανικό θα ήταν να έτρεχαν με super1600 μερικοί από τους πίτσι της Α5, αλλά...
Αλήθεια γνωρίζει κανείς που έχει πάει το παλιό 106 maxi της αντιπροσωπείας?? Δε λέω είναι παλιό πλέον αλλά στα χέρια ενός τρελαμένου πιτσιρικά κάτι θα έκανε... Αυτό φάνηκε και αν συγκρίνει κάποιος τα αποτελέσματα του Άρη με αυτά του Κοκκίνη, Τσάδαρη κλπ...
Δεν ξέρω που έχει πάει το MAXI, αλλά ξέρω ότι έχω κάνει πολλούς γύρους στην πίστα στα Μέγαρα με τον Σώτο στο τιμόνι και εμένα να του κολλάω ότι πάει αργά! Είχαν προηγηθεί φυσικά μερικοί γύροι με 106 GrN και το Στρατισίνο στο τιμόνι με το 106 να παίρνει γωνίες πισωκίνητου!
Για τις επιδόσεις όλων αυτών που το οδήγησαν, έχω να πω ότι όσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος!Το έχει αγοράσει ο Ντόντης!
-
Μήπως το παραέκαναν με το χαμήλωμα στη Ford φέτος?? Κανονική σκούπα το focus, ούτε χαλίκι δεν περνάει από κάτω!
Επίσης είδατε την εξάτμιση του??? Δεν έχω δει πιο μεγάλη σε wrc!
http://www.motorsport.com/photos/wrc/20 ... p-0099.jpg -
Και που να ήσουν εκεί να την έβλεπες πως ροδοκοκκίνιζε ! (την εξάτμιση)
Σημείωση:την ρεζέρβα την έχουν από κάτω και για να αλλάξουν λάστιχο βγάζουν και τον μισό προφυλακτήρα! -
O Kazaz αγόρασε το fiesta με το οποίο έτρεχε πέρσυ ο Dale στην Αγγλία. Παύλο σωστά τα λέω??
-
Ο χρήστης PadWRC έγραψε:
ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ENA ΝΕO TOPIC ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΡΑΛΙ.
Σ'ΑΥΤΟ ΘΑΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΕΑ, ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ
WRC,PWRC, 1600AΡIA,ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,ΗΜΙΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΕΣ,ΙΔΙΩΤΕΣ,ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Η ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΠΙΚΑ.
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΡΥΒΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ.
ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΞΕKΙΝΩ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.
Ο ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ 04 ΕΝΑ ΝΕΟ FOCUSWRC 03 TO **EX 02 OBF **TO OΠOIO ΗΤΑΝ ΤΕST CAR ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟ ΤΟ 2003 ΚΑΙ Ο ΜΑΡΤΙΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΣΤΟ 2003 EOS RALLY ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗΤΕ PadWRC,
ΤΟ SUBARU S-11 ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ,ΕΧΕΙ ΑΡΙΘΜΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ LC 54 WRC.
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΞΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟ 2005 ????ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΑΓΑΠΗΤΕ PadWRC,
ΤΟ SUBARU S-11 ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ,ΕΧΕΙ ΑΡΙΘΜΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ LC 54 WRC.
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΞΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟ 2005 ????ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ!
ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ!ΤΟ ΕΤΡΕΞΕ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ ΣΟΥΗΔΙΑΣ Ο ΠΟΛΩΝΟΣ SOLOWOW ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑUTOMECA XΩΡΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ!
Ο ΠΟΛΩΝΟΣ ΔΕΝ ΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ!ΨΑΧΝΩ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ......
-
Ο χρήστης PadWRC έγραψε:
ΑΓΑΠΗΤΕ PadWRC,
'EL-EM'
ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ!
ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ!ΤΟ ΕΤΡΕΞΕ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ ΣΟΥΗΔΙΑΣ Ο ΠΟΛΩΝΟΣ SOLOWOW ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑUTOMECA XΩΡΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ!
Ο ΠΟΛΩΝΟΣ ΔΕΝ ΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ!ΨΑΧΝΩ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ......
ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ SOLBERG ΣΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ RAC 2005!
EXEI AΡΙΘ. ΣΑΣΙ 05009, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ 9ο ΑΠΟ ΤΑ 11 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ!
EXEI ΔΗΛ. ΜΟΝΟ 3 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ ΑΓΩΝΑ WRC!Ο ΚΑΖΑΖ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΟ 9ο ΣΑΣΙ S10,
TO YT 53 WRT, ΠOY ΕΙΧΕ Kristian Sohlberg ΣΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ 2005 .ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΡΙΘΜΟ ΣΑΣΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ
ΤΟ UT53 SRT ΠOY EIXATE ΠΕΡΣΙ ΣTO AKROPOLIS ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΜΙΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ !
ΤΟ ΕΤΡΕΞΕ ΚΑΙ ΝΙΚΗΣΕ Ο ΚΑΖΑΖ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ EGE RALLI TOYΡΚΙΑΣ! -
-
Ο χρήστης PadWRC έγραψε:
ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ SOLBERG ΣΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ RAC 2005!EXEI AΡΙΘ. ΣΑΣΙ 05009, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ 9ο ΑΠΟ ΤΑ 11 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ!
EXEI ΔΗΛ. ΜΟΝΟ 3 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ ΑΓΩΝΑ WRC!Ο ΚΑΖΑΖ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΟ 9ο ΣΑΣΙ S10,
TO YT 53 WRT, ΠOY ΕΙΧΕ Kristian Sohlberg ΣΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ 2005 .ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΡΙΘΜΟ ΣΑΣΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ
ΤΟ UT53 SRT ΠOY EIXATE ΠΕΡΣΙ ΣTO AKROPOLIS ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΜΙΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ !
ΤΟ ΕΤΡΕΞΕ ΚΑΙ ΝΙΚΗΣΕ Ο ΚΑΖΑΖ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ EGE RALLI TOYΡΚΙΑΣ!EYXΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ 'ΦΩΤΑ' ΣΟΥ.
ΦΙΛΙΚΑ,'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΞΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟ 2005 ????O KRISSE SOHLBERG ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ ΜΕ S11 ΤΟΥ ΚΑΖΑΖ ΣΤΗ ΣΑΡΔΗΝΙΑ. ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 'Η Ο ΚΑΖΑΖ EXEI 2 TETOIA?
ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΦΙΝΛΑΝΔΟΣ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ ΣΤΟ ΡΑΛΛΥ ΝΕΑΣ ΖΗΛΑΝΔΙΑΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ... ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ 1 ΤΟ S11 ΤΟΥ ΚΑΖΑΖ, ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΦΟΥ ΘΑ ΤΟ ΤΡΕΞΕΙ Ο ΒΩΒΟΣ.
-
Μια τεχνικη ερωτηση εχω και την γραφω εδω γιατι δε βρηκα topic για τεχνικα του WRC!
Τα αυτοκολλητα στο καπο (Ε) και τριγωνο μπλε με κοκκινο κεραυνο σε ποια εξαρτηματα του μοτερ αναφερονται και τι σημαινουν????
-
Το Ε είναι για τον διακόπτη ενεργοποίησης της αυτόματης πυρόσβεσης.
Το μπλε τρίγωνο με τον κόκκινο κεραυνό είναι ο γενικός διακόπτης του ρεύματος.
-
Βρηκα αυτην την φωτο:
http://www.rally-club.net/galleries/old ... age11.htmlειναι η Renault Alpine А110 του Σιρόκο
Τι απέγινε αυτό το αυτοκίνητο;
-
Ο χρήστης PadWRC έγραψε:
Βρηκα αυτην την φωτο:
http://www.rally-club.net/galleries/old ... age11.htmlειναι η Renault Alpine А110 του Σιρόκο
Τι απέγινε αυτό το αυτοκίνητο;
από παλιό θέμα στους ελληνικούς αγώνες:
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... 945#117945
-
Η ΑΙΜΟΝΤ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟ S11 TOY ΒΩΒΟΥ ΣΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΤΟ 2007
Model: S11 (LHD Tarmac)
Chassis No: PRO.GDA.05.001
Year of Manufacture: 2005
Year of Purchase: 2006
Service History: Yes
Owner: Aimont Racing (Italy)
E: ssmith@prodrive.com