-
Ποιο απο τα 2 να παρω αφου το WAGON R 4X4 δεν βγαινει αυτοματο?
-
-
-
Αν δεν σε νοιαζουν οι χωροι, και το θες 99% εντος πολης, παρε το Cuore γιατι ειναι πολυ μικροτερο και θα σε βολεψει πολυ στο παρκαρισμα!
Αν θες χωρους και επιδοσεις και που και που κανενα ταξιδακι εκτος πολης, το Κολτ... -
Λίγο άδικη μου φαίνεται η σύγκριση...διαφορετική κατηγορία (χώροι ,κινητήρες) αλλά κυρίως και τιμή, κοντά στα 4000 ευρώ διαφορά:o
Τεσπά, εγώ έχω δαγκώσει τη λαμαρίνα με το Colt!
-
Ο χρήστης Traction έγραψε:
Λίγο άδικη μου φαίνεται η σύγκριση...διαφορετική κατηγορία (χώροι ,κινητήρες) αλλά κυρίως και τιμή, κοντά στα 4000 ευρώ διαφορά:oΤεσπά, εγώ έχω δαγκώσει τη λαμαρίνα με το Colt!
11400euro με ολα τα εξτρα (και ηλεκτρικους καθρεπτες) το CUORE
13265ευρω το COLT (χωρις ηλ. καθρεπτες) -
Ο χρήστης iperodigos έγραψε:
13265ευρω το COLT (χωρις ηλ. καθρεπτες)Colt γιατί είμαι ξεροκέφαλος!
Το 1,3 Colt Inform Extra Pack(τουλάχιστον αυτό με μηχανικό κιβώτιο) έχει ηλ. καθρέπτες (Παρεπιτόντως τι τους θες )
Ψήσου για Colt !!!
Πολύ φιλικά ,
Γιώργος -
13265ευρω το COLT (χωρις ηλ. καθρεπτες)Colt γιατί είμαι ξεροκέφαλος!
Το 1,3 Colt Inform Extra Pack(τουλάχιστον αυτό με μηχανικό κιβώτιο) έχει ηλ. καθρέπτες (Παρεπιτόντως τι τους θες )
Ψήσου για Colt !!!
Πολύ φιλικά ,
ΓιώργοςΕισαι σιγουρος οτι τους εχει??????
τους θελω γιατι θα ειναι το της οικογενειας και θα το παιρνει και η συζηγος.....αρα αντε καθε τοσο να αλλαζεις θεση στο καθισμα ...αλλα και στους καθρεπτες...παει πολυ!!!!!
-
Ναι , σίγουρα έχει ηλ. καθρέπτες, ο διακόπτης μάλιστα είναι πάνω στο ταμπλό.
Αυτό που ίσως θα σε ενοχλήσει είναι η έλλειψη ρύθμισης του καθίσματος καθ΄ύψος
Για οτιδήποτε άλλο θες , στη διάθεσή σου! -
Ναι , σίγουρα έχει ηλ. καθρέπτες, ο διακόπτης μάλιστα είναι πάνω στο ταμπλό.
Αυτό που ίσως θα σε ενοχλήσει είναι η έλλειψη ρύθμισης του καθίσματος καθ΄ύψος
Για οτιδήποτε άλλο θες , στη διάθεσή σου!ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΔΟΣΗ ΕΞΤΡΑ ΠΑΚ ΑΛΛΑ Η ΙΝΒΑΙΤ?????
-
ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΔΟΣΗ ΕΞΤΡΑ ΠΑΚ ΑΛΛΑ Η ΙΝΒΑΙΤ?????
Παίδες σίγουρα έχει ηλεκτρικούς καθρέπτες η έκδοση Inform Extra Pack (3 φορές έχω πάει στην αντιπροσωπεία _)
Μπορείτε να το τσεκάρετε και εδώ:
http://www.papras.gr/mitsubishi_colt/frames.htm -
Παίδες σίγουρα έχει ηλεκτρικούς καθρέπτες η έκδοση Inform Extra Pack (3 φορές έχω πάει στην αντιπροσωπεία _)
http://www.papras.gr/mitsubishi_colt/frames.htmξανα ρωτω! εισαι σιγουρος? η εξτρα πακ ινφορμ εκδοση εχει ηλ. καθρεπτες?........σε ποια αντιπροσωπια ρωτας?
-
Τι ξέρουμε για το αυτόματο του Κολτ; Το αυτόματο του Κούορε αν δεν κάνω λάθος είναι 4ταχυτο παραδοσιακό με μετατροπέα ροπής, οπότε αν μιλάμε ΜΟΝΟ για αυτοκίνητο πόλης, τότε μόνο στέκει η σύγκριση, κατά τη γνώμη μου...
-
Cuore Auto ειχε ενας γνωστος και το ειχε ερωτευτει για το μεγεθος και την ευκολια λογω αυτοματου!! μονιμως με αυτο κυκλοφορουσε!
-
Σπύρο, αν έβγαινε σε έκδοση με 2 πόρτες - 2 θέσεις στο στυλ του Σμαρτ, αλλά με χαμηλότερη τιμή...και εγώ θα ήμουν ένας από τους ευτυχείς...
-
http://www.papras.gr/mitsubishi_colt/frames.htmξανα ρωτω! εισαι σιγουρος? η εξτρα πακ ινφορμ εκδοση εχει ηλ. καθρεπτες?........σε ποια αντιπροσωπια ρωτας?
Δεν έχει.
-
Σύμφωνα με το φυλλάδιο της ελληνικής αντιπροσωπείας η Inform Extra Pack έχει ηλ. καθρέπτες,(αντίστοιχα οι Invite και Instyle θερμαινόμενους-ηλεκτρικούς) το ίδιο μου είπε και ο πωλητής (Πάτρα).
Σίγουρα βέβαια ο inimic κάτι ξέρει παραπάνω καθώς είναι ιδιοκτήτης...
Anyway... -
ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΟ ΜΙΤΣΟΥΜΠΙΣΙ ΚΟΛΤ ΟΛΣΙΦΤ6 (ΣΕΙΡΙΑΚΟ 6ΑΡΙ ΣΑΣΜΑΝ) 1300ΚΥΒΙΚΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΕΞΤΡΑ ΠΑΚ ΙΝΦΟΡΜ.......13265ΕΥΡΩ Η ΣΟΥΜΑ ................
ΑΙΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!!!!!!!! -
Άντε καλορίζικο iperodigos!Είμαι σίγουρος θα αποδειχτεί αστέρι η επιλογή σου...
Από που το παρήγγειλες τελικά? Χρονος παράδοσης-Δωρα? [/i] -
Καλορίζικο και καλοτάξιδο!!! Αναμένουμε φωτογραφίες και review και φυσικά όχι τόπικ του στυλ 'μου καίει λάδια, μου τρώει το φαϊ μου, μου πήραν το μπιφτέκι μου'!!!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Καλορίζικο και καλοτάξιδο!!! Αναμένουμε φωτογραφίες και review και φυσικά όχι τόπικ του στυλ 'μου καίει λάδια, μου τρώει το φαϊ μου, μου πήραν το μπιφτέκι μου'!!!Αν ειναι δυνατον !!! δεν μιλαμε για το ΜαβεριΚ 3.0 αλλα για το σουπερ μινι πολυμορφικο ΚΟΛΤ 1.3 ΟΛΣΙΦΤ6!!!!!
DAIHATSU CUORE 5D AYTO VS MITSU-COLT 5D ALLSIFT6