-
Υπαρχει διαφορα στην αγορα ενος καινουργιου αυτοκινητου αναμεσα σε επισημους και ανεξαρτητους εμπορους αυτοκινητων?υπαρχει διαφορα στην τιμη?ποια τα οφελη για τον υποψηφιο αγοραστη σε καθε περιπτωση?τι συμφερει τελικα?οι ανεξαρτητοι εμποροι ειναι και οι εισαγωγεις των αυτ/των?
-
Υπαρχει διαφορα στην αγορα ενος καινουργιου αυτοκινητου αναμεσα σε επισημους και ανεξαρτητους εμπορους αυτοκινητων?υπαρχει διαφορα στην τιμη?ποια τα οφελη για τον υποψηφιο αγοραστη σε καθε περιπτωση?τι συμφερει τελικα?οι ανεξαρτητοι εμποροι ειναι και οι εισαγωγεις των αυτ/των?
-
-
Από τη στιγμή που ισχύει η εγγύηση αντιπροσωπείας, εφόσον σου δίνει περισσότερα δωρεάν καλούδια ή προσφέρει καλύτερο χρηματοδοτικό ο ανεξάρτητος, συμφέρει να πάρεις αυτοκίνητο από αυτόν. Διαφορετικά ποιος ο λόγος να το κάνεις;
-
μα αυτο ρωταω εχουν το δικαιωμα να δινουν εγγυηση αντιπροσωπειας.ας παρουμε για παραδειγμα την WV-AUDI.παροχεας για την ελλαδα ειναι η κοσμοκαρ αλλα μπορει να πουλαει ο καθενας?τα αυτοκινητα τα παιρνουν απο τον κεντρικο παροχεα η ειναι ανεξαρτητοι εισαγωγεις?μηπως μερικες φορες πισω απο τα 'δωρα' κρυβεται κατι αλλο?
-
Πως εξασφαλίζεται ο αγοραστής ότι θα ισχύει η εγγύηση (και μάλιστα από τον επίσημο αντιπρόσωπο);
Να ρωτήσω & κάτι σχετικό που με απασχολεί εδώ & καιρό.
Ποια κριτήρια πρέπει να πληρεί ένα συνεργείο έτσι ώστε να μην θεωρηθεί ότι το αυτοκίνητο βρίσκεται εκτός εγγύησης; Δλδ με την αγορά αυτοκινήτου πως εξασφαλίζει ο κάτοχος ότι αν πάει στο τάδε συνεργείο δε θα σταματήσει να ισχύει η εγγύηση;
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Ποια κριτήρια πρέπει να πληρεί ένα συνεργείο έτσι ώστε να μην θεωρηθεί ότι το αυτοκίνητο βρίσκεται εκτός εγγύησης; Δλδ με την αγορά αυτοκινήτου πως εξασφαλίζει ο κάτοχος ότι αν πάει στο τάδε συνεργείο δε θα σταματήσει να ισχύει η εγγύηση;
Έυκολη και απλη απάντηση. Υπάρχει λίστα με τα εξουσιοδοτημένα.
-
Ο χρήστης xristos69 έγραψε:
Έυκολη και απλη απάντηση. Υπάρχει λίστα με τα εξουσιοδοτημένα.Πραγματικά εύκολη και απλή απάντηση. Τη λίστα πως την προμηθεύεται κάποιος; (από έμπορο, την αντιπροσωπεία, το ΣEΑΑ)
-
Ο χρήστης giatros έγραψε:
Υπαρχει διαφορα στην αγορα ενος καινουργιου αυτοκινητου αναμεσα σε επισημους και ανεξαρτητους εμπορους αυτοκινητων?υπαρχει διαφορα στην τιμη?ΟΧΙ και ΟΧΙ
Φυσικα η εγγύηση ισχύει κανονικά.Ο λογος για να το κανει κανεις, είναι αν πχ έχει την δυνατότητα να πουλήσει το παλίο του αυτοκίνητο στον ανεξάρτητο έμπορο σε καλή τιμή ή έστω να το πουλήσει απλως. -
Εγώ που πήρα το τουτου μου απο μη εξουσιοδοτημένο και 'γνωστό μου' (Στρατηγού) δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος.
Άργησε στην παρδοση
Τα δώρα ήταν μαπα
Το τουτου χτυπημένο-επισκευασμένο -
Ο χρήστης giatros έγραψε:
μα αυτο ρωταω εχουν το δικαιωμα να δινουν εγγυηση αντιπροσωπειας.ας παρουμε για παραδειγμα την WV-AUDI.παροχεας για την ελλαδα ειναι η κοσμοκαρ αλλα μπορει να πουλαει ο καθενας?τα αυτοκινητα τα παιρνουν απο τον κεντρικο παροχεα η ειναι ανεξαρτητοι εισαγωγεις?μηπως μερικες φορες πισω απο τα 'δωρα' κρυβεται κατι αλλο?Η αγορά αυτοκινήτου από οπουδήποτε δεν πρέπει να επηρρεάζει την εγγύηση της εταιρείας. Εγώ μπορεί να έχω πάρει αυτοκίνητο 1 έτους από μάντρα της Ιταλίας, θα μου πουν στην εδώ αντιπροσωπεία ότι δεν καλύπτομαι από την εγγύηση όταν τους το πάω για service κανονικά και διαπιστωθεί μηχανικό πρόβλημα; Το ίδιο ισχύει για οποιαδήποτε συσκευή που αγοράζεται από οπουδήποτε στον κόσμο, εφόσον κάπως αποδεικνύεται η ημερομηνία αγοράς.
Αν τώρα κάποιος είναι απατεώνας και δίνει τρακαρισμένα ή κάνει ψεύτικες προσφορές, αυτό είναι άλλο ζήτημα. -
φίλος και μέλος του greek renault club έχει εδώ κ 1.5 χρόνο αν δεν κάνω λάθος αποκτήσει laguna 2.0Τ από ανεξάρτητο εισαγωγέα σε έκδοση που δεν την έφερνε η αντιπροσωπεία, με λιγότερα χρήματα, σε λιγότερο χρόνο και καλύπτεται κανονικότατα από την εγγύηση της αντιπροσωπείας!
Οπότε καταλαβαίνετε ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα!
-
Μπορείς να το αγοράσεις και από ανεξάρτητο εισαγωγέα, που σε καλύπτει και από θέμα εγγύησης. Πολλοί δεν το γνωρίζουν, όμως μπορείς να το κανείς. Το ότι δεν το λένε είναι για ευνόητους λογούς φανερό.
Ο ανεξάρτητος εισαγωγέας παίρνει τα αυτοκίνητα από την κεντρική ή με οποίον άλλον συνεργάζεται.
Γνωρίζω άτομο που το κάνει αυτό και πουλάει κανονικότατα αυτοκίνητα. Και μάλιστα έχει και πολύ πελατεία. -
Για τα Mitsubishi που έχουν 7 χρόνια εγγύηση λέγεται οτι ισχύουν 3 χρόνια της εταιρίας και άλλα 4 αντιπροσωπείας .Ο ανεξάρτητος μάλλον δε προσφέρει τα 4 επιπλέον χρόνια εγγύησης ετσι?
-
Γιατί, μήπως τα προσφέρει ο Sarakakis;
Νομίζω ότι ο επίσημος εισαγωγέας δεσμεύεται για όλα τα αυτοκίνητα, αλλά δεν είμαι βέβαιος. Αν κάποιος έκανε τον κόπο να πάρει τηλέφωνο...
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Έυκολη και απλη απάντηση. Υπάρχει λίστα με τα εξουσιοδοτημένα.
Πραγματικά εύκολη και απλή απάντηση. Τη λίστα πως την προμηθεύεται κάποιος; (από έμπορο, την αντιπροσωπεία, το ΣEΑΑ)
Οι περισότερες αντιπροσωπείες δίνουν μαζί με το βιβλίο συντήρησης και ένα βιβλίο με τους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες σε όλη την Ευρώπη.
ΑΓΟΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ,ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ Η ΑΠΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ