-
Κάποιο Silk Oil που πήγα κατά τύχη δύο φορές μου έβαλε βενζίνη σε εξωφρενικά ψηλές τιμές, έβαλε λουκέτο πρόσφατα.
-
@zithos said in Ποιά Βενζινάδικα πιάστηκαν Νοθευμένα!:
Κάποιο Silk Oil που πήγα κατά τύχη δύο φορές μου έβαλε βενζίνη σε εξωφρενικά ψηλές τιμές, έβαλε λουκέτο πρόσφατα.
Εκείνο που έγινε πρόσφατα η εκτέλεση του ιδιοκτήτη του;
-
@antonakis said in Ποιά Βενζινάδικα πιάστηκαν Νοθευμένα!:
Δεν γνώριζα το θέμα, ποιος και που βρίσκεται;
-
Ένα στο Γέρακα.
-
Ένα στο Γέρακα.
Αυτό ακριβώς.
-
Έτσι κι αλλιώς, ότι κλείνει, ανοίγει "με νέα διεύθυνση¨ και όλα καλά.
...btw πήρε ο βενζινάς στη γειτονιά Tesla...
Για να χει το κεφάλι του ήσυχο, κάτι ξέρει παραπάνω...
-
-
Δε θα πλήρωσαν "συνδρομή".
-
@a-d-p said in Ποιά Βενζινάδικα πιάστηκαν Νοθευμένα!:
Δε ξερω κατα ποσο θα παραμεινουν κλειστα, γνωστο το κολπο με την αμεση αλλαγη ΑΦΜ σε 3 μερες. Μακαρι πλεον να εχουν κανει προβλεψη για αυτο.
-
Σύντομα κοντά σας υπό νέα διεύθυνση.
-
Είναι μεγάλο το κέρδος της νοθείας για να παραμείνουν κλειστά
Εν τω μεταξύ, πριν λίγους μήνες διορίστηκε ο γιος φίλων μου και τον τοποθέτησαν στην υπηρεσία που κάνει αυτούς τους ελέγχους.....αν περιμένουμε από τον Νικολάκη να πιάσει τους λαθρεμπόρους.....σωθκαμε
-
Δε θα πλήρωσαν "συνδρομή".
Εκεί που λέει το άρθρο
"Συγκεκριμένα, μετά από ανάλυση κινδύνου, μέσω των αλγορίθμων που διαθέτουν οι ειδικές δυνάμεις έρευνας της ΑΑΔΕ, στοχεύθηκαν πρατήρια καυσίμων, βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων."Μετάφραση:
Τους κάρφωσαν οι ανταγωνιστές στην υπηρεσία για να φανεί ότι γίνεται δουλίτσα
Είναι σύνηθες και στους ναρκοεμπόρους -
Το πρόβλημα με τη νοθεία και το κλέψιμο βάζοντας λιγότερα καύσιμα από αυτό που πληρώνεις είναι γενικευμένο.
Δε θα ξεχάσω πριν από 15 και παραπάνω χρόνια, όταν έκανα το πρώτο μου ταξίδι στη Βουλγαρία, είχα μεγάλο άγχος για το πού θα βάλω βενζίνη.
Έβαλα τελικά και ανακάλυψα ότι το αμάξι μου έβγαζε 15% παραπάνω χιλιόμετρα με τη βουλγάρικη βενζίνη από ότι με όλα τα πρατήρια της περιοχής μου. Όλοι ήταν συνεννοημένοι και έκλεβαν περίπου το ίδιο. Έτσι δεν μπορούσες να το καταλάβεις. 500 χμ. έβγαζα με την ελληνική (τότε που η βενζίνη ήταν φθηνή και όλοι έτρεχαν λίγο περισσότερο) και 580 με τη βουλγάρικη. Σιγά σιγά βέβαια έμαθαν και οι Βούλγαροι τα κόλπα και το αμάξι μου έβγαζε 40 χμ περισσότερο αντί για 80.
Στη Γερμανία το ίδιο αλλά εκεί δεν ξέρεις αν η μείωση στην κατανάλωση είναι λόγω της μικρότερης χρήσης του κλιματισμού στο αυτοκίνητο.
Το ίδιο και τον προηγούμενο μήνα, βάζοντας βενζίνη στα Σκόπια, όχι στον κεντρικό δρόμο, το αμάξι που έχω τώρα βγάζει περισσότερα χιλιόμετρα. Και η βενζίνη έχει λιγότερο από 1,30 ευρώ το λίτρο.
-
το προβλημα δεν ειναι τοσο το να βγαζει το ντεποζιτο λιγοτερα χιλιομετρα, οσο να δημιουργηθει βλαβη και να μεινεις στη μεση ταξιδιου. Οσο ειχα θερμικο, παντα το ειχα αγχος που εβαζα βενζινη οταν πηγαιναμε διακοπες ή τριημερα.
-
Νομίζω ότι σαν ποιότητα βενζίνης το πρόβλημα δεν είναι μεγάλο στα περισσότερα βενζινάδικα σήμερα. Το πρόβλημα είναι η ποσότητα.
Δε θα ξεχάσω πριν από 20 και βάλε χρόνια, βάζοντας βενζίνη στην εθνική Αθήνας - Θεσσαλονίκης, φορτώνω το αυτοκίνητο που είχα σε καράβι στον Πειραιά με προορισμό τη Ρόδο. Στην εθνική με πήγε αν και κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Όταν έφτασα στη Ρόδο, το αμάξι δεν έπαιρνε με τίποτα μπροστά και κινδύνευα να πάω Κρήτη που ήταν ο επόμενος προορισμός. Με πολύ κούνημα του αυτοκινήτου ανακατεύτηκε κάπως η βενζίνη και κατάφερα να το βγάλω λίγο πριν να φύγει το καράβι.
Σήμερα, όταν βλέπω κάποιον σε βενζινάδικο να είναι συνέχεια μπροστά σε έναν υπολογιστή, φεύγω. Το κλέψιμο δεν είναι συνεχόμενο αλλά όποτε θέλουν. Έναν που τον έπιασα, έκλεβε χρησιμοποιώντας ένα τηλεχειριστήριο την ώρα που έβαζα βενζίνη.
-
@dettol said in Ποιά Βενζινάδικα πιάστηκαν Νοθευμένα!:
το προβλημα δεν ειναι τοσο το να βγαζει το ντεποζιτο λιγοτερα χιλιομετρα, οσο να δημιουργηθει βλαβη και να μεινεις στη μεση ταξιδιου. Οσο ειχα θερμικο, παντα το ειχα αγχος που εβαζα βενζινη οταν πηγαιναμε διακοπες ή τριημερα.
Κι αν σου βάλουν τώρα ρεύμα από εργοστάσιο λιγνίτη;;;
Ποιά Βενζινάδικα πιάστηκαν Νοθευμένα!