-
Καλημέρα.
Έχετε ακούσει τίποτα σχετικό? Ένας φίλος μου πε κάτι βρήκε στο internet αλλά ψάχνω απ το πρωί και τίποτα...
Αντε να μπει κανείς καινούργιος γιατί το 2006 αναμένεται πολύ φτωχό... -
Καλημέρα.
Έχετε ακούσει τίποτα σχετικό? Ένας φίλος μου πε κάτι βρήκε στο internet αλλά ψάχνω απ το πρωί και τίποτα...
Καλημέρα.
Δυστυχώς φίλε μου η πιθανότητα αυτη είναι από χλωμή έως διάφανη!! Το βάρος της Τoyota αυτην την περίοδο είναι στη F1 και δεν φαινεται πιθανό να επενδύσει στο WRC
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Δυστυχώς φίλε μου η πιθανότητα αυτη είναι από χλωμή έως διάφανη!! Το βάρος της Τoyota αυτην την περίοδο είναι στη F1 και δεν φαινεται πιθανό να επενδύσει στο WRCΚι εγώ αυτό πιστεύω φίλε μου... ΟΚ καλή η F1 αλλά στην καρδιά μου ούτε σύγκριση...
τουλάχιστον ακούγεται για Suzuki με το Ignis. Θα ναι καλό να μπει κανείς καινούργιος. Όσο σκέφτομαι Subaru-Ford μόνες τους το 2006 (γιατί Skoda-Mitsubishi τι να πούμε...) απελπίζομαι
Λέτε τελικά οι Γάλλοι να αλλάξουν γνώμη? -
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Δυστυχώς φίλε μου η πιθανότητα αυτη είναι από χλωμή έως διάφανη!! Το βάρος της Τoyota αυτην την περίοδο είναι στη F1 και δεν φαινεται πιθανό να επενδύσει στο WRC
Κι εγώ αυτό πιστεύω φίλε μου... ΟΚ καλή η F1 αλλά στην καρδιά μου ούτε σύγκριση...
τουλάχιστον ακούγεται για Suzuki με το Ignis. Θα ναι καλό να μπει κανείς καινούργιος. Όσο σκέφτομαι Subaru-Ford μόνες τους το 2006 (γιατί Skoda-Mitsubishi τι να πούμε...) απελπίζομαι
Λέτε τελικά οι Γάλλοι να αλλάξουν γνώμη?AΛΛΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΓΝΩΜΗ,ΑΓΑΠΗΤΕ cavalino,ΔΙΟΤΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ SUZUKI ΘΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ Η RENAULT. ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
AΛΛΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΓΝΩΜΗ,ΑΓΑΠΗΤΕ cavalino,ΔΙΟΤΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ SUZUKI ΘΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ Η RENAULT. ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ.Λέτε να δούμε megane wrc?? Mακάρι... Άντε να δούμε!
-
AΛΛΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΓΝΩΜΗ,ΑΓΑΠΗΤΕ cavalino,ΔΙΟΤΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ SUZUKI ΘΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ Η RENAULT. ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'[/quote]
Μακάρι φίλε μου!
Εγώ να βλέπω πλούσια ραλλυ θέλω και τίποτα άλλο.Όποιος και να μπει καλό θα ναι.Τι εννοούσες για τους κανονισμούς;αφού το θέμα αυτό από όσο ξέρω έχει κλέισει για τουλάχιστον 2 χρόνια. Υπάρχουν πάντως και φήμες για Nissan, άρα το θέμα είναι πολύπλοκο.Γιατί μου φαίνεται τρελό να μπει και Nissan και Renault!Μια φορά έγινε αυτό...
Πάντως δε θα με χαλούσε το Clio III WRC! Μόνο μη κάνουν καμιά μαλ.κία και βάλουν και αυτοί το Megane CC!Άντε καλό μήνα να χουμε...
-
AΛΛΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΓΝΩΜΗ,ΑΓΑΠΗΤΕ cavalino,ΔΙΟΤΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ SUZUKI ΘΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ Η RENAULT. ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Μακάρι φίλε μου!
Εγώ να βλέπω πλούσια ραλλυ θέλω και τίποτα άλλο.Όποιος και να μπει καλό θα ναι.Τι εννοούσες για τους κανονισμούς;αφού το θέμα αυτό από όσο ξέρω έχει κλέισει για τουλάχιστον 2 χρόνια. Υπάρχουν πάντως και φήμες για Nissan, άρα το θέμα είναι πολύπλοκο.Γιατί μου φαίνεται τρελό να μπει και Nissan και Renault!Μια φορά έγινε αυτό...
Πάντως δε θα με χαλούσε το Clio III WRC! Μόνο μη κάνουν καμιά μαλ.κία και βάλουν και αυτοί το Megane CC!Άντε καλό μήνα να χουμε...[/quote]Με RENAULT LOGAN θα βολευόσουνα, γιατί κάτι τέτοιο σκέπτονται εις τας Παρισίους.
-
Και το Logan δε με χαλάει φίλε μου! Για μένα σημασία έχουν οι συμμετοχές. Και να είναι ανταγωνίσιμες. Γι αυτό μακάρι Skoda-Mitsu να ανέβουν.Καλή σκέψη το Logan για λόγους marketing. Λέτε να το βγάλουν και δίλιτρο τετρακίνητο?ΟΚ ξεφύγαμε τώρα...
-
AΛΛΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΓΝΩΜΗ,ΑΓΑΠΗΤΕ cavalino,ΔΙΟΤΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ SUZUKI ΘΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ Η RENAULT. ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Μακάρι φίλε μου!
Πάντως δε θα με χαλούσε το Clio III WRC! Μόνο μη κάνουν καμιά μαλ.κία και βάλουν και αυτοί το Megane CC!Άντε καλό μήνα να χουμε...[/quote]
ΚΑΙ NISSAN KAI RENAULT ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΠΡΩΤΗ.
ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΠΛΩΣ ΕΧΕΙ ΠΑΓΩΣΕΙ (ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ ΓΑΛΛΟΙ,ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η CITROEN ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ).ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
ΚΑΙ NISSAN KAI RENAULT ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΠΡΩΤΗ.
ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΠΛΩΣ ΕΧΕΙ ΠΑΓΩΣΕΙ (ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ ΓΑΛΛΟΙ,ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η CITROEN ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ).ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'[/quote]
Φίλε και γω αυτό θέλω να πιστεύω. έχω την εντύπωση πως με το 307 cc η peugeot έκανε λάθος. Για μένα το αυτοκίνητο δεν κάνει για αγώνες. Είναι τεράστιο. Και πιστεύω γιαυτό ανακοίνωσε αποχώρηση. επειδή δε θέλει να αποδεχτεί την αποτυχία...Και φέτος έκανε τόσες αλλαγές (λάστιχα κτλ ) μήπως δει αποτέλεσμα.
Υπερβολικό?Μπορεί να μην ισχύει τίποτα.
Πάντως οι τύποι στην PSA πάντα την έκαναν ξαφνικά. Και με το 205 κάπως έτσι έγινε.
Ίσως να το κάνουν για πολιτική.για πίεση προς FIA.
είμαι πάντως αισιόδοξος οτι θα αλλάξουν γνώμη... -
Μα τα αυτοκίνητα σαν το 307 το xcara το Lancer το Focus επιλέγονται από τις εταιρείες τους γιατί ανήκουν σαν νορμάλ μοντέλα στην κατηγορία C που είναι η πιο εμπορεύσιμη κατηγορία στην αγορά αυτοκινήτου.Άρα το marketing τον εργοστασίων επιθυμεί να κερδίζει το πιο βατό στον μέσο καταναλωτή μοντέλο και οι νίκες να μετατρέπονται σε πωλήσεις αυτοκινήτων.
Μάλιστα αυτό κατά την γνώμη μου είναι από τις ομορφιές των rally αφού ο θεατής έχει την χαρά και την συγκίνηση να βλέπει το μοντέλο που πάει βόλτα τα παιδιά του να 'ζωγραφίζει' στα χέρια των θεών!
Άσχετο αν το μόνο κοινό με το δικό του αυτοκίνητο είναι το όνομα του μοντέλου και το σήμα στο καπω -
Φίλε συμφωνώ οτι έχει αξία αυτό που λες. Απλά θεωρώ οτι δεν έπρεπε να βάλουν το κάμπριο. Δεν κολλαει. Άσε που όταν το βλέπω στους δρόμους δε μου δημιουργεί wrc συνειρμούς, όπως τα υπόλοιπα. Μου θυμίζει toyota που είχε celica ενώ ήταν κοινό μυστικό οτι με corolla θα είχαν καλύτερα αποτελέσματα (μια ζωή το ζητούσε ο Ούβε). το marketing είναι απαραίτητο στα ράλλυ αλλά δε πρέπει να κατευθύνει τόσο πολύ τα πράγματα.
άκουσα οτι το πρότζεκτ C4 ματαιώθηκε. Αν είναι αλήθεια, την κάτσαμε... ξέρετε τίποτα? -
Η toyota δεν νομιζω θα μπει γιατι ειναι στην formula 1.
-
ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΤΟΜΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΤΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΛΟΥ ΑΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ COROLLA S2000, ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΦΡΙΚΗΣ, ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΟΥ WRC KAI ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΙ Η ΤΟΥΟΤΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ 'Ο ΦΥΣΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΤΟΥΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ WRC KAI OXI H F1'
-
ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ!
-
ΚΑΙ ΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΕΙΠΑ!
-
Τoyota, Fiat ,Renault είναι οι εταιρείες που έχουν εξελίξει αυτοκίνητα S2000!
-
KAI H VΟLKSWAGEN TO POLO,EXEI TREKSEI OMWS MONO SOUTH AFRICA
Η Toyota στο WRC??