-
Σήμερα στο Mega στις 09:30 είδα κατι που με εξέπληξε!
Η ΕΛΕΤΑ,με 11 αυτοκίνητα ήταν παρούσα στο πρωϊνό του Mega!!!!!!
Μίλησε ο πρόεδρος της (Φορουμάς,ο Αποστόλης!) είπε 10 πράγματα και έδωσε συμβουλές για ασφαλή οδήγηση!
Μια πολύ καλή προσπάθεια προώθησης των Αγώνων και του αθλήματος γενικότερα!
11 σοβαροί άνθρωποι στην Ελληνική Τηλεόραση και μάλιστα σε ένα από τα μεγαλύτερα κανάλια!Με την κάμερα να δείχνει συχνά τα παρκαρισμένα αγωνιστικά!
Μπράβο ρε παίδες!Κάνετε πολύ και καλή δουλειά!Καλούς σας αγώνες!!
-
Μίλησε ο πρόεδρος της (Φορουμάς,ο Αποστόλης!) είπε 10 πράγματα και έδωσε συμβουλές για ασφαλή οδήγηση!
11 σοβαροί άνθρωποι στην Ελληνική Τηλεόραση και μάλιστα σε ένα από τα μεγαλύτερα κανάλια!Με την κάμερα να δείχνει συχνά τα παρκαρισμένα αγωνιστικά!
-
-
πωπω... ξεκίνησα να το βλέπω από τις...7 αλλά μετά με πήρε ο ύπνος !!
πως το έχασα...
άσχετο, αλλά κατα τις 8 είδα ένα ρεπορταζ στον ΑNT1 της Χριστίνας Σταθάκη !
-
Κάτι γίνεται τώρα τελευταία στήν τηλεόραση.Σήμερα επίσεις,σέ άλλο κανάλι (δέν θυμάμαι ποιό) μίλησε ο 'ΙΑΒΕΡΗΣ' γιά τό θέμα τής οδικής ασφάλειας,ο οποίος μάλιστα είπε ότι πρέπει επιτέλους νά χαρακτηριστεί τό θέμα ώς 'εθνικό',λόγω τών βαρύτατων απωλειών πού έχουμε στούς δρόμους.
Τή συνέντευξη τών παιδιών τής ΕΛΕΤΑ δέν τήν είδα,αλλά είμαι σίγουρος ότι καί ο Αποστόλης θά τούς 'έτριξε τά δόντια'.
Αρκεί νά μήν ξεχαστούν μετά από καμμιά βδομάδα,όπου τό χτεσινό ατύχημα δέν θά προβάλεται στά κανάλια. -
Μπράβο στους πρώην γειτονές μου (αρτα η καταγώγή μου) για την ενέργεια αυτή.Επισης βλέπω μια ΕΛΕΤΑ που είχε φτάσει στο αμήν τα τελευτέα χρόνια να επανέρχετε εδώ και κανα χρόνο με δυναμική παρουσία και διάθεση απο όλα τα παιδιά της.
Οικονόμου Χρυσοβαλάντης
-
Ευχαριστούμε (σαν ΕΛΕΤΑ) για τα καλά σας λόγια .
Σαν Λέσχη προσπαθούμε με κάθε τρόπο να προβάλουμε τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και ευτυχώς στην προσπάθεια αυτή βοηθούν οι καλοί μας φίλοι.
Θα ήταν λοιπόν απρέπεια εκ μέρους μας , να μήν αναφέρουμε τον 'υπεύθυνο' για την σημερινή παρουσίαση , που σημειωτέον είναι η πρώτη που έγινε σε πρωϊνή εκπομπή τηλεοπτικού καναλιού με Πανελλήνια εμβέλεια , τον καλό και ακούραστο φίλο acro , μέλος και του forum, που συντηρεί το site http://www.xwmatinos.gr .
Είναι κάτι παραπάνω από μεγάλη η χειρονομία του , καθώς ΧΩΡΙΣ να του ζητηθεί κάτι τέτοιο , μας έφερε σε επαφή με τους συντελεστές της εκπομπής, οι οποίοι μας δέχτηκαν και έγινε ότι έγινε .
Δυστυχώς , μέσα στο άγχος μου (η εκπομπή ήταν live !!!!!!!!!!!!! ) ΞΕΧΑΣΑ
ο βλάξ να αναφέρω την ύπαρξη του site του .
Φίλε Κώστα , σ΄ευχαριστούμε και προσωπικά ψάχνω τρόπο να επανορθώσω την παράλειψή μου .Τώρα , στα παραλειπόμενα της εμπομπής :
-το πάρκινγκ όπου τελικά σταμάτησαν τα αγωνιστικά , ήταν οριοθετημένο με κορδέλες , απο την προηγούμενη ημέρα . Ε και ????
2 (δύο !!!) κυριολεκτικά , δύο λεπτά πρίν το πλάνο βγεί στον αέρα , κάποιος αχαρακτήριστος έκλεισε την είσοδο με το του-τού του .
Μήν ρωτήσετε πώς έφυγε-ένα , ναί ,ένα λεπτό πρίν τον ¨αέρα' , και ενώ με ....'βάφανε' , χτυπάει το κινητό και πέφτει η βόμβα : η Τροχαία έχει σταματήσει 500 μέτρα απο το ξενοδοχείο που γινόταν η εκπομπή , το τελευταίο αγωνιστικό (περιμέναν κάπου 'εκτός πλάνου' , και ξεκινήσαν σε πομπή ) λέγοντας πως κάνανε κόντρες , και απειλούσε με 550 ευρώ πρόστιμο και κατάσχεση .Ευτυχώς έμεινε στις απειλές και καταλάβαν την πατάτα.
Με τα νεύρα τσατάλια μπήκα λοιπόν στο πλατώ live και ευτυχώς ο παρουσιαστής είναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ στο είδος του , με ένα νόημα και τον τρόπο της κουβέντας με ηρέμησε . Νά΄ναι καλά.
Και κάτι ακόμη : έχει διάθεση να βοηθήσει την υπόθεση 'προβολή των Αγώνων' , ας το θυμόμαστε .Συγνώμη για το μεγάλο κείμενο, αλλά τέτοια δέν γίνονται κάθε μέρα.
Αποστόλης Νούσιας
Γιάννενα
Ευτυχώς υπάρχουν φίλοι !!!
-
Μπράβο Αποστόλη, πετάει η Ήπειρος!!!
-
Ο χρήστης apostolis έγραψε:
Δυστυχώς , μέσα στο άγχος μου (η εκπομπή ήταν live !!!!!!!!!!!!! ) ΞΕΧΑΣΑ
ο βλάξ να αναφέρω την ύπαρξη του site του .
Φίλε Κώστα , σ΄ευχαριστούμε και προσωπικά ψάχνω τρόπο να επανορθώσω την παράλειψή μου .Ευτυχώς υπάρχουν φίλοι !!!Φίλε Αποστόλη, η προσπάθεια όλων μας, δεν είναι η προσωπική προβολή όπως πολλοί, ίσως πιστεύουν. Είναι γνωστό ότι, ότι βγαίνει από τη ψυχή μας, δεν μπορεί ποτέ να κοστολογηθεί. Εμείς δεν έχουμε ούτε εταιρείες, ούτε σπόνσορες, ούτε ανθρώπους για να στηριζόμαστε πάνω τους οικονομικά. Όλοι μαζί και ίσως με τα πενιχρά μέσα που διαθέτουμε, προσπαθούμε να βοηθήσουμε τους ελληνικούς αγώνες που δεν στηρίζονται μόνο στα 'μεγάλα' ονόματα και στις ειδικές εκπομπές, αλλά στηρίζονται στους 'μικρούς' αλλά συγχρόνως για όλους εμάς, 'μεγάλους οδηγούς'.
Να ευχόμαστε να έχουμε καλή συνέχεια….. -
Είδατε η πατρίδα?!?!?!?!?!
Δυστυχώς δεν έιχα την δυνατότητα να παρακολουθήσω την εκπομπή αλλά από ότι άκουσα και διαβάζω τα πράγματα ήταν όπως έπρεπε!
Άντε μπας και ενδιαφερθούν ορισμένοι και αποκτήσει και το άθλημα την προσοχή που του αρμόζει!
-
Αποστόληηηηηηη
Το 'πες και, μαζί με τον acro, το 'κανες!
Χάθηκε να μας το πείτε λίγο νωρίτερα, να το παρακολουθήσουμε κιόλας και να χαρούμε διπλά;
Την επόμενη θέλουμε προειδοποίηση, εντάξει; -
Σωστά την επόμενη φορά που ελπίζω να είναι σύντομα και πιο καλά προετοιμασμένη να μας ενημερώσετε έγκαιρα για να μην σας χάσουμε όπως τώρα!!!!
Μπράβο παιδιά βάλατε τα γυαλιά σε πολύ κόσμο!!!!!!! -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Αποστόληηηηηηη
Το 'πες και, μαζί με τον acro, το 'κανες!
Χάθηκε να μας το πείτε λίγο νωρίτερα, να το παρακολουθήσουμε κιόλας και να χαρούμε διπλά;
Την επόμενη θέλουμε προειδοποίηση, εντάξει;Ηλίαααααααααααααααααα,
Το είπε ο acro ,τότε που το είπε και ήσουν παρών , το ΠΑΛΑΨΕ , και με την βοήθειά του έγινε .
Η πραγματοποίηση είναι χρεωμένη σ΄αυτόν , η υλοποίηση στα παιδιά της ΕΛΕΤΑ που σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα έφεραν τα αγωνιστικά τους , μέσα στο χιόνι , ακόμη και απο 65 χιλιόμετρα !!!!!!!!!!!! μακρυά ,και μακάρι να δίνονται (ή και να αρπάζονται απο τα μαλλιά !!!) τέτοιου είδους ευκαιρίες .
Εγώ ήμουν ο 'καρακγίοζης' της υπόθεσης ( ....καμμία σχέση με το επίκαιρο θέμα στο forum ) , και μάλιστα ...μακιγιαρισμένος .
Η προσωπική προβολή είναι το μηδενικό ζητούμενο , κατ΄εμένα, σε τέτοιες περιπτώσεις , αντίθετα προσπάθησα να προβάλω όχι μόνον την Λέσχη μας , αλλά τους Ελληνικούς Αγώνες Αυτοκινήτου κατα κύριο λόγο .
Εάν το πέτυχα , σε ούτε 3 και κάτι λεπτά ζωντανού τηλεοπτικού χρόνου , δέν είμαι εγώ ο κατάλληλος να το κρίνει .
Δέν θέλω να κυνηγώ φανταστικούς ανεμόμυλους , αλλά να ρίχνω σπόρους στις μυλόπετρες που κινούν οι πραγματικοί , και το άλεσμα
να γίνει μαγιά .
(Εάν μου πείς πως 'κύκλους κάνω' , ίσως έχεις δίκιο !!!)Αποστόλης.
-
Το ειδα. Ευγε παιδια της ΕΛΕΤΑ.
-
Εύγε σαφώς στους συμπατριώτες μου Ηπειρώτες,αλλά Αποστόλη μου έπρεπε να βάλεις μια ανακοίνωση στο φόρουμ,ώστε να μην σας χάσουμε από το 'γυαλί'!
Και πάλι μπράβο στην ΕΛΕΤΑ.
-
Ευχομαι το 2006 να πάρετε και κανα αγώνα!!!!
Πραγματικά το αξίζει η περιοχή.
Ειδικές σαν τον Ελαφότοπο και τη Δωδώνη δυσκολα βρίσκεις αλλά και απο οτι εχω δεί και οι χωμάτινες ειναι πολύ καλές.
Ειναι κρίμα μια μεγάλη περιοχή με μία απο τις μεγαλύτερες πολεις στην Ελλάδα να μην εχει αγώνα πρωταθληματικό η κυπέλου τουλαχιστον. -
Μην ξύνεις πληγές. Και άλλα μέρη έχουν τα απαιτούμενα προσόντα αλλά δεν βλέπουν φως.
Τώρα θα μου πεις εμάς μα ς χωρίζει η θάλασσα για την Ήπειρο τι δικαιολογία έχουν; -
Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους και να είμαστε αληθινοί,
οι αγώνες γίνονται (ή θα έπρεπε να γίνονται ...) εκεί όπου υπάρχουν Λέσχες με αρκετά και έμπειρα στελέχη, διαφορετικά είναι άσχημα οργανωμένοι και ίσως επικίνδυνοι.Όλη η Ελλάδα είναι γεμάτη απο καλές έως απίθανες διαδρομές που κάλλιστα μπορούν να αποτελέσουν ειδικές ενός αγώνα.
Αλλά δυστυχώς , ΔΕΝ είναι γεμάτη απο Λέσχες που να πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις .
Το ζητούμενο λοιπόν είναι , ΟΛΟΙ όσοι ενδιαφέρονται για τους Αγώνες , να πλαισιώσουν τις Λέσχες , αφιερώνοντας λίγο απο τον ελεύθερο χρόνο που ο καθένας έχει ή (ΕΑΝ ΘΕΛΕΙ , ΜΠΟΡΕΙ να δημιουργήσει) , και να γίνει στέλεχος Αγώνων ή να βοηθήσει με τον τρόπο του στην διοργάνωση Αγώνων.Δέν λέω , σωστό είναι να προβάλουμε τον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό , αλλά εάν δεν υπάρχει το υπόβαθρο για σωστές διοργανώσεις , τότε μάλλον χτίζουμε παλάτια στην άμμο.
Η Λέσχη μας , διοργανώνει την ερχόμενη Κυριακή 6 Φεβρουαρίου , στα Γιάννενα , Σεμινάριο Κριτών Αγώνων , με μέχρι τώρα 45 δηλώσεις συμμετοχής .
Παράλληλα , 7 μέλη της θα πάρουν μέρος στα Σεμινάρια Τεχνικών Εφόρων που διοργανώνει η ΕΘΕΑ.Έτσι , με αυτό το νέο στελεχιακό δυναμικό -και πάντα με την βοήθεια και την συμπαράσταση της 'παλιάς φρουράς' της Λέσχης - σκοπεύουμε να διοργανώσουμε ΣΩΣΤΑ για φέτος τρείς ή τέσσερις αγωνιστικές εκδηλώσεις φιλικού επιπέδου (σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν) και με αξιώσεις να ζητήσουμε για το 2006 την διοργάνωση και αγώνα σε επίπεδο Επάθλου ή Κυπέλλου.
Αυτό είναι το σκεπτικό μας και το πλάνο μας .
Έτσι θα πορευτούμε και τα αποτελέσματα θα είναι αυτά που θα μας κρίνουν.Αποστόλης Νούσιας
για την ΕΛΕΤΑ.
Ευτυχώς, υπάρχουν φίλοι.
Χρειάζεται όμως ΚΑΙ η συμμετοχή τους. -
Εγώ ήδη δήλωσα από τώρα για το φιλικό ράλλυ
Παράδειγμα προς μίμηση! (ΕΛΕΤΑ)