-
...με το αυτοκίνητό σου είναι ότι μπορεί ανά πάσα στιγμή το πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου σου να γίνει σα σφουγγάρι από [ξέρετε τι]!
Εντάξει, μετά το πρώτο γέλιο και την πλάκα , κάτι πρέπει να γίνει γιατί το αμάξι μυρίζει. Πήρα με ένα πανάκι και έτριψα από πάνω πολλές φορές, ώστε τουλάχιστον να φύγει η στάμπα, αλλά προφανώς (για να μυρίζει ακόμα) έχει ποτίσει όλο το κάθισμα...
Ακούω προτάσεις γιατί δεν μου έχει ξανατύχει και είμαι και νέος ακόμα για παιδιά...!!! -
...με το αυτοκίνητό σου είναι ότι μπορεί ανά πάσα στιγμή το πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου σου να γίνει σα σφουγγάρι από [ξέρετε τι]!
Εντάξει, μετά το πρώτο γέλιο και την πλάκα , κάτι πρέπει να γίνει γιατί το αμάξι μυρίζει. Πήρα με ένα πανάκι και έτριψα από πάνω πολλές φορές, ώστε τουλάχιστον να φύγει η στάμπα, αλλά προφανώς (για να μυρίζει ακόμα) έχει ποτίσει όλο το κάθισμα...
Ακούω προτάσεις γιατί δεν μου έχει ξανατύχει και είμαι και νέος ακόμα για παιδιά...!!! -
Χμμμ,Pampers τού βάζεις;
-
Steampower με νερόξυδο φίλε... Λύσεις (αν και όχι τόσο τεχνικές ή βελτιωτικές) δοκιμασμένες στον χρόνο τουλάχιστον σε καναπέ σπιτιού.....
Συγνώμη, πώς κατάφερε όμως να περάσει το παιδικό κάθισμα και να λερώσει το κανονικό; -
Πέρα από την πλάκα, είναι φανερό ότι έχει 'ποτίσει' το αφρολέξ του καθίσματος. Πρέπει να το πλύνεις και μάλλον μόνο έτσι θα φύγει...
Περαστικά τώρα και άλλη φορά:Χμμμ,Pampers τού βάζεις;
Να βάζεις, να βάζεις...
-
Μιλωντας σοβαρα, καθοτι μπαμπας εδω και 18 μηνες , ΕΥΤΥΧΩΣ δεν μου εχει τυχει κατι παρομοιο. βεβαια λαμβανω τα μετρα μου χρησιμοποιώντας Pampers αλλά στην προκειμενη περίπτωση, αν τελικα η μυρωδια δεν φευγει με τιποτα, κανε μια βολτα απο Meguairs η Αutoglym για να κανεις καθαρισμο σαλονιου. Για ενα μεσο αμαξι (απο χωρους) το κοστος θα ειναι περιπου 100-150 ευρω.
-
Ο χρήστης slivi έγραψε:
Steampower με νερόξυδο φίλε... Λύσεις (αν και όχι τόσο τεχνικές ή βελτιωτικές) δοκιμασμένες στον χρόνο τουλάχιστον σε καναπέ σπιτιού.....
Συγνώμη, πώς κατάφερε όμως να περάσει το παιδικό κάθισμα και να λερώσει το κανονικό;Να ενας ανθρωπος που ξερει κι απο παιδια κι απο 'λατρα'!!!!
ΕΥΓΕ!!! -
Λέγοντας steampower εννοείτε κάποια συσκευή πού βγάζει ατμό,έτσι δέν είναι;Θά μπορούσε δηλαδή νά γίνει τό ίδιο (λίγο πιό....ΜακΓκαιβερίστικα) μέ ένα ατμοσίδερο.
Αϊντε,νά μαθαίνουμε καί εμείς από τώρα κανένα κόλπο. -
Παιδιά, παιδιά, χίλια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας αλλά και για την πλάκα, ακόμα κι εγώ ακόμα γελάω με την κατάσταση!
slivi, καταλαβαίνω γιατί κάνεις την ερώτηση και θα απαντήσω αμέσως.
Το μωράκι δεν είναι δικό μου (τα 21 κλείνω σε λίγο καιρό), είναι ξαδελφάκι μου, δεν φοράει pampers γιατί είναι στη φάση απεξάρτησης και καθόταν στο πίσω κάθισμα ανάμεσα στα πόδια της μαμάς του για μια διαδρομή όχι μεγαλύτερη από 10 χιλιόμετρα ('Παναγίτσα' -> Νέα Σμύρνη, για όσους ξέρουν από τις περιοχές). Όπως φαίνεται τρόμαξε από κάτι που έπαιζε το ραδιόφωνο και έγινε το 'κακό' (αυτά να ήταν τα μόνα μας προβλήματα!). Φυσικά η μαμά και τα πατάκια είναι εύκολο να πλυθούν, αλλά το κάθισμα όχι.Κι άλλες ερωτήσεις τώρα...
- miatagreece, πού είναι τα Meguairs και Autoglym;
- slivi, τι είναι το Steampower;
- Δεν υπήρχε κι ένα παρόμοιο θέμα με 'άτυχο μπαμπά'; Προσπάθησα να το βρω, αλλά δεν στάθηκα τυχερός.
-
Κάτι παρόμοιο έχει συζητηθεί εκτενέστατα παλιότερα με αφορμή ένα παιδάκι που τον ανακάτεψε το γάλα και το έβγαλε πάνω στο κάθισμα ξινισμένο φυσικά. Αν ψάξεις λίγο πίσω θα το βρεις. Δεν θυμάμαι όμως τον τίτλο κάποιος με καλύτερη μνήμη;
-
Ο χρήστης artech έγραψε:
slivi, καταλαβαίνω γιατί κάνεις την ερώτηση και θα απαντήσω αμέσως.
Την ερώτηση την έκανα γιατί έχω κάνει άπειρες μπουγάδες στα καλύμματα του παιδικού καθίσματος αλλά δεν έχει λερωθεί ποτέ το κανονικό.
slivi, τι είναι το Steampower;
Η δύναμη του ατμού, καθαρισέ το με ατμοκαθαριστή και ξεμπέρδεψες. Αν δεν έχεις μπορείς να βρεις σε καλές τιμές σε όλα τα πρακτικεροειδή...
Άντε και καλά ξεμπερδέματα.... -
Α, νόμισα ότι την έκανες για να με ελέγξεις αν είμαι σωστός μπαμπάς.
Δεν το είπα με κακία! Αν είχες κάνει την έρωτηση με αυτό το σκοπό, πολύ σωστά την έκανες, γιατί δυστυχώς τα παιδάκια στο αμάξι αρκετές φορές έχουμε δει να κυκλοφορούν ελεύθερα, ενώ οι μπαμπάδες δε χαμπαριάζουν...
Τέλος πάντων, θα δω αν μπορέσω να πάω και σήμερα για ατμοκαθαριστή!
Χίλια ευχαριστώ!! -
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=5456
Δείτε και αυτό έχει πάρα πολλές πληροφορίες για όλους μας χρήσιμες.
Το κακό του να μεταφέρεις μωρό...