-
Νατα μας!!!! Παει το μεροκάματο..
Μπαινοντας στην αττικη οδο απο μαραθωνως στο υψος του Πικερμιου, δ ζεταδες ( ευγενικοι δεν μπορω να πω) της Τροχαιας Αττικής οδού παρακαλώ, ζωνη + Bullbar = 99.50 ευρω........Το απογευμα προβλέπεται ξυλωμα αν δεν βρεχει
-
Μπαινοντας στην αττικη οδο απο μαραθωνως στο υψος του Πικερμιου, δ ζεταδες ( ευγενικοι δεν μπορω να πω) της Τροχαιας Αττικής οδού παρακαλώ, ζωνη + Bullbar = 99.50 ευρω........Το απογευμα προβλέπεται ξυλωμα αν δεν βρεχει
-
-
E,τό δίς εξαμαρτείν,ούκ ανδρος σοφού εστί.
-
Το δε τρίς ( αν δεν το βγαλω) ηλιθίου, πεστο πεστο
-
Nά σέ ρωτήσω κάτι.Μεταλλικό ήταν ή πλαστικό;
-
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
Αβυσος η ψυχη του ανθρ... εεε συγνωμη, αστυνομικου , ηθελα να πω.
Ρε τι γινεται στο κοσμο.
Αντε τωρα να εξηγησουμε το λογο που εφαγε ο φιλος μας τη κληση. Μηπως κατα τυχη τους ρωτησες αν ειναι καινουργιοι στη δουλεια; Μηπως τσακωθηκαν με τις γυναικες τους που εχεουν εμμυνοπαυση/εμμυνορια (πως το γραφουν;). Ή απλα ειναι οι μετρημενοι στα δαχτυλα που κανουν σωστα τη δουλεια τους; -
Τι εννοειτε ρε παιδια? ελεος δηλαδη! δεν επρεπε να αφαιρεσουν το παρανομο αυτο κατασκευασμα το οποιο ειναι επικινδυνο και με το οποιο κινειται ενα οχημα εντος πολεως??? Τον λυπαμαι τον φιλο που θα σκασει 100 γιουρια, αλλα καλα κανανε και τον γραψανε. Αυτη η ασυδωσια δεν εχει οριο...
-
τα 100 ευρω δεν ηταν μονο για το μπουλ-μπαρ αλλα και για το οτι δεν φοραγε ζωνη.
για το πρωτο συμφωνω αφου αυτες οι κατασκευες περα απο το οτι μπορει να τραυματισουν πεζο πιο σοβαρα απο οτι αν δεν υπηρχαν [ειδικα κατι παντελως ηλιθιας συλληψης και ακρως επικινδυνες μυτερες απο χοντρη λαμαρινα] μπορουν επισης να προκαλεσουν πιο σοβαρες ζημιες και σε ενδεχομενη συγκρουση με αλλο οχημα και φυσικα ειναι παρανομες εκτος απο ειδικης κατασκευης απο αφρωδη υλικα τυπου rav4 που ειναι νομιμες.
οσο για την δευτερη επισης συμφωνω αφου ακομα και η αστεια δικαιολογια ''μεσα στην πολη δεν μου χρειαζεται αφου δεν τρεχω'' [μαλλον ηλιθια δικαιολογια θα επρεπε να πω] εκ των πραγματων καταρριπτεται για οποιον βρεθει στην αττικη οδο οπου το οριο των 120 που στην πραξη γινεται 140-150 επιβαλει την χρηση ζωνης.
νομιζω καλυτερα θα ηταν για ολους αν φροντιζαν να λειτουργουν προληπτικα ειδικοτερα σε θεματα που αφορουν την ασφαλεια και την σωματικη ακεραιοτητα τους ......και οχι μονον........για τους υπολοιπους ας ελπισουμε σε πιο αυστηρους αστυνομικους ελεγχους αφου τελικα μονο κατασταλτικα μετρα μπορει να τους συνεφερουν.
και θα καταληξω με αυτο που παντα λεω σε οποιον οταν με δει να φορω την ζωνη ή το κρανος [στην μοτο] το σχολιαζει...........''λεφτα για κλησεις και προστιμα εχω πολλα..........δευτερο κεφαλι ομως δεν εχω''!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Μεταλικό good old fashioned inox σωληνα.
Για το θεμα ζωνη δε μιλαω - αυστηρο μεν αλλα σωστο (παρεπιπτόντως δεν ΗΜΟΥΝ ακομα στην Αττικη οδο, δεν ειχα περασει τα διοδια.
Τωρα το νομιμο- παρανομο, το κανει ζημια μεγαλη στους αλλους ( πχ αυτος που κανει ακουστικό παρκάρισμα με το bull bar θα τολμησει? Χλωμο. Εχω πληρωσει δυο φορες βαψιμο ΚΑΘΕ προφυλακτηρα ( εμενα Καλλιθεα) και απειρες βασεις προφυλακτηρων) ειναι μεγαλη κουβεντα οπου κανενας δεν εχει 100% δικιο ή αδικο
-
Ο χρήστης Spiros19 έγραψε:
Τι εννοειτε ρε παιδια? ελεος δηλαδη! δεν επρεπε να αφαιρεσουν το παρανομο αυτο κατασκευασμα το οποιο ειναι επικινδυνο και με το οποιο κινειται ενα οχημα εντος πολεως??? Τον λυπαμαι τον φιλο που θα σκασει 100 γιουρια, αλλα καλα κανανε και τον γραψανε. Αυτη η ασυδωσια δεν εχει οριο...Αν αναφερεσαι σε αυτα που λεω εγω μαλλον δεν καταλαβες τα λεγομενα μου.
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΓΡΑΨΑΝ!!!!!!!!!
Απο κει και περα, ποσα τζιποειδη εχουν τετοια σιδερα πανω τους και ποσες κλησεις πεφτουν απο την τροχαια/αστυνομια; -
Μεταλικό good old fashioned inox σωληνα.
Για το θεμα ζωνη δε μιλαω - αυστηρο μεν αλλα σωστο (παρεπιπτόντως δεν ΗΜΟΥΝ ακομα στην Αττικη οδο, δεν ειχα περασει τα διοδια.
Τωρα το νομιμο- παρανομο, το κανει ζημια μεγαλη στους αλλους ( πχ αυτος που κανει ακουστικό παρκάρισμα με το bull bar θα τολμησει? Χλωμο. Εχω πληρωσει δυο φορες βαψιμο ΚΑΘΕ προφυλακτηρα ( εμενα Καλλιθεα) και απειρες βασεις προφυλακτηρων) ειναι μεγαλη κουβεντα οπου κανενας δεν εχει 100% δικιο ή αδικο
Καλά δικαιολογίες υποτίθεται ότι είναι αυτές;
Κανένας συμψηφισμός δεν μπορεί να γίνει. Καλύτερα βάσεις προφυλακτήρων παρά ανθρώπινες ζωές.
Μα καλά σοβαρά μιλάς;Μακάρι ο φόβος της οικονομικής αιμορραγίας να αποτρέψει όλους αυτούς με τα εποχούμενα σιδηρόφρακτα κλουβιά να αποσυρθούν από τους δρόμους. Δεν ξέρω πόσο μεγάλο είναι το πρόβλημα στην Αθήνα αλλά στα μέρη μου δεν είναι πρόβλημα είναι λαίλαπα!!!
-
Καλά δικαιολογίες υποτίθεται ότι είναι αυτές;
Ειπα και ξαναλεω κανεισ δεν μπορει να ισχυριστει οτι υπαρχει 100% δικιο και οτι συκωνει συζητηση. Σε λιγοτερο υπερβολικο τονο.. τυπου >τα εποχούμενα σιδηρόφρακτα κλουβιά
Βρισκω συνολικα την τοποθετηση σου καπως υπερβολική. Αποψη μου παντα
Τελος παντων
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Μακάρι ο φόβος της οικονομικής αιμορραγίας να αποτρέψει όλους αυτούς με τα εποχούμενα σιδηρόφρακτα κλουβιά να αποσυρθούν από τους δρόμους. Δεν ξέρω πόσο μεγάλο είναι το πρόβλημα στην Αθήνα αλλά στα μέρη μου δεν είναι πρόβλημα είναι λαίλαπα!!!πρέπει να δεις Μανώλη τεράστιο Dodge Dakota (φορτηγάκι με καρότσα) με εξίσου τεράστιο Bull Bar (χρωμιωμένο, εξείχε τουλάχιστον 10-20 πόντους προς τα εμπρός), στο κέντρο της Αθήνας (Καλλιμάρμαρο) να πηγαίνει με σφήνες ασταμάτητα μέσα στην κίνηση. Τρέμω στην ιδέα να του πεταγόταν κανένα μηχανάκι, κιμά θα το έκανε
-
Τι σε ενοχλησε φιλε Krusenstern? οι σφηνες ή το αυτοκινητο το ιδιο?
(Α παρεπιπτοντως και για να μην παρεξηγηθω, παντα ευχαριστιεμαι μια ΚΟΣΜΙΑ συζητηση.)
Οι σφηνες με οτιδηποτε αλλο θα ηταν λιγότερο επικυνδυνες?
-
και τα δύο. Ξαναλέω: Αν κάποιος έκανε χοντράδα (πχ. αλλαγή λωρίδας χωρίς να προσέξει τη 'μανιασμένη' Ντακότα που έρχεται από πίσω σφηνώνοντας όπου να'ναι) και τον χτυπούσε ο 'φίλος' μας, θα τον έκανε κιμά!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
θα τον έκανε κιμά!Οπως και αν τον χτυπουσε οτιδηποτε αλλο. Εκει θελω να καταληξω.
-
θα τον έκανε κιμά!
Οπως και αν τον χτυπουσε οτιδηποτε αλλο. Εκει θελω να καταληξω.
Λάθος! εκεί θέλω να καταλήξω
(εκτός αν θεωρείς ότι πχ. το Γιάρις μου με τον μαλακό προφυλακτήρα που μπαίνει μέσα με το δάχτυλο, κάνει την ίδια ζημιά με το inox bullbar της Ντακότα.... )
-
Επαναλαμβάνω ότι δεν μπορώ να γνωρίζω πόσο διαδεδομένα είναι αυτά τα εξαρτήματα στην Αθήνα και πόσο μεγάλο είναι για σας το πρόβλημα. Αυτό που ξέρω όμως καλά είναι ότι ιδίως στις αγροτικές περιοχές του νησιού το ποσοστό τους είναι η πλειοψηφία και όχι μια μικρή μειοψηφία. Είναι φορές που νιώθεις οδηγώντας το ΙΧ σου σαν να μπήκες σε πεδίο μάχης τεθωρακισμένων αρμάτων. Μπορεί να ακούγεται υπερβολή αλλά τηρουμένων των αναλογιών έτσι είναι.
Πόσο μπορούν πιστεύεις να με προστατεύσουν οι ζώνες ελεγχόμενης παραμόρφωσης όταν πέσει πάνω μου ένα βαρύ και άκαμπτο όχημα που θα υποχρεώσει το δικό μου αμάξι να απορροφήσει σχεδόν το σύνολο της κινητικής ενέργειας και των δυο; Άσε βέβαια την περίπτωση να πέσει πάνω σου από τα πλάγια. Συνυπολόγισε ότι είναι και πιο ψηλά οπότε πιθανότατα δεν θα έρθουν σε επαφή οι δυο προφυλακτήρες και έχεις όλη την εικόνα.
Τώρα αν επιμένεις μπορείς να με πεις υπερβολικό!!!!!! -
Ωραιωτατη ανταλαγη αποψεων, πραγματικα την ευχαριστιεμαι
Λοιπον φιλε Μανωλη ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. Ναι, Ειδικά αν την φας απο το πλαι αναλλόγως το οχημα σου και το οχημα του, την έκατσες. ΜΕ Ή ΧΩΡΙς BULLBAR ΟΜΩΣ. Γιατι, αν σου πεσει ομως κανενα evo - sti - Μ3 - AMG - k.l.p. k.l.p. γκαζοφόν, θα την γλητωσεις? Μπα!!!
Μια λεπτομερεια που Ισως δεν ξερετε. Τα bull-bar συνηθως στιριζονται στα 'κινητα' μερη του σασι ( γεφυρες - τραβερσες κ.λ.π.) οποτε δεν νομιζω οτι πολυ-ισχυει το οτι το μαραφετι θα μεινει ακαμπτο και στη θεση του μετα απο προσκρουση.....Φιλε Krusenstern, ομοιως των ανωτερω αν η ντακοτα την πεσει στο γιαρις την εχεις κανει ετσι κι αλλιώς bull bar - ξε bull bar. Οπως και αν σου την πεσει οποιοδηποτε ' ασφαλτινο' αυτοκινητο ζυγιζει τα διπλα ( που λεει ο λογος ) απο το δικο σου
Bull bar - την τσιμπισα την κληση στην Αττικη Οδο