-
Έχω ένα GOLFIII χαμηλωμένο και θέλω να αλλάξω τα αμορτισέρ αλλά και τα ελατήρια ώστε να ψηλώσει λίγο γιατί έχω βαρεθεί τα κοπανήματα στους άθλιους ελληνικούς δρόμους.Ρώτησα στην αντιπροσωπεία και μου ζήτησαν περίπου 800 ευρώ.Θα ήθελα όποιος έχει ανάλογη εμπειρία να μου πεί ποιά αμορτισέρ και ποιά ελατήρια να προτιμήσω και αν ξέρει και το κόστος.Άλλοι μου λένε οτι τα Zachs ταιριάζουν στο αυτοκίνητο άλλοι τα Bilstein τα μαύρα ενώ ένας φίλος μου βρήκε 4 αμορτισέρ της Boge για 180 ευρώ.Θα ήθελα την άποψή σας.
-
Έχω ένα GOLFIII χαμηλωμένο και θέλω να αλλάξω τα αμορτισέρ αλλά και τα ελατήρια ώστε να ψηλώσει λίγο γιατί έχω βαρεθεί τα κοπανήματα στους άθλιους ελληνικούς δρόμους.Ρώτησα στην αντιπροσωπεία και μου ζήτησαν περίπου 800 ευρώ.Θα ήθελα όποιος έχει ανάλογη εμπειρία να μου πεί ποιά αμορτισέρ και ποιά ελατήρια να προτιμήσω και αν ξέρει και το κόστος.Άλλοι μου λένε οτι τα Zachs ταιριάζουν στο αυτοκίνητο άλλοι τα Bilstein τα μαύρα ενώ ένας φίλος μου βρήκε 4 αμορτισέρ της Boge για 180 ευρώ.Θα ήθελα την άποψή σας.
-
-
Ο χρήστης sersam έγραψε:
Έχω ένα GOLFIII χαμηλωμένο και θέλω να αλλάξω τα αμορτισέρ αλλά και τα ελατήρια ώστε να ψηλώσει λίγο γιατί έχω βαρεθεί τα κοπανήματα στους άθλιους ελληνικούς δρόμους.Ρώτησα στην αντιπροσωπεία και μου ζήτησαν περίπου 800 ευρώ.Θα ήθελα όποιος έχει ανάλογη εμπειρία να μου πεί ποιά αμορτισέρ και ποιά ελατήρια να προτιμήσω και αν ξέρει και το κόστος.Άλλοι μου λένε οτι τα Zachs ταιριάζουν στο αυτοκίνητο άλλοι τα Bilstein τα μαύρα ενώ ένας φίλος μου βρήκε 4 αμορτισέρ της Boge για 180 ευρώ.Θα ήθελα την άποψή σας.Αν θες μπες εδω http://www.vwclub.gr
ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ GOLFIII