-
Απο οσο ξερω η χρηση κρανους ειναι υποχρεωτικη στα Μέγαρα (διορθώστε με αν κανω λαθος).
Επειδη τα κανονικα κράνη μου προκαλουν σχεδόν ασφυξία,σκέφτομαι να παρω ένα απο αυτα που βλεπουμε τα καλοκαίρια στους τουρίστες με τα παπια!
Ξέρει κανεις τι κόστος εχουν αυτα;Υπαρχει περίπτωση να εχω καποιο προβλημα; -
Απο οσο ξερω η χρηση κρανους ειναι υποχρεωτικη στα Μέγαρα (διορθώστε με αν κανω λαθος).
Επειδη τα κανονικα κράνη μου προκαλουν σχεδόν ασφυξία,σκέφτομαι να παρω ένα απο αυτα που βλεπουμε τα καλοκαίρια στους τουρίστες με τα παπια!
Χεχεχεχεχ τετοιο εχω και εγω......
Κανενα προβλημα δεν μου εχουν κανει μεχρι τωρα...
Το πηρα απο το μηχανακι του θειου μου ,αλλα δεν νομιζω να ειναι ακριβα.. -
μια βολτα απο ενα οποιδηποτε μαγαζι με ειδη μοτοσυκλετας και μπορεις να αγορασεις ενα κρανος τυπου jet ..
οι τιμες ξεκινουν χοντρικα απο 100 ευρω...Ενναλακτικα μπορεις να περασεις απο κανα carrefour ή κανενα πρακτικερ...
-
Το πιο φτηνο θα παρω,αλλωστε δεν θα μπω με κανα πειραγμένο πισωκίνητο φωνάζοντας ελευθερία ή θάνατος, μερικές γύρες θέλω να κανω μόνο
-
Δέν έχεις κανέναν φίλο μοτοσυκλετιστή,νά σού δανείσει τό δικό του;
Εκτός καί άν θέλεις νά τό ακολουθήσεις τό σπόρ. -
Δεν ειναι μεγαλο το κόστος για ενα της πλακας,αλλωστε μπορεί να 'γκαυλωσω' και να ειμαι καθε ΣΚ εκει,οτι προλαβω μεχρι να παντρευτω σε 1-2 χρονια..
-
Για περιστασιακές επισκέψεις στην πίστα μπορείς να κάνεις και το άλλο: να πας σε ένα κατάστημα ενοικιάσεως αυτο/μοτο και να ζητήσεις να νοικιάσεις ένα κράνος για το ΣΟΥ-ΚΟΥ. Μπορεί μάλιστα να μη σε χρεώσουν και τίποτα,απλά να απαιτήσουν μια μικρή εγγύηση.
-
Ελα μωρε,σιγα τα λεφτα που κανει ενα κρανος της πλακας,δεν χρειάζεται να λουστώ την πιτυρίδα μυριάδων άπλυτων εγγλέζων
-
Στα Μέγαρα υπάρχουν αρκετά κράνη αν δεν έχεις. Εκτός και αν γίνεται χαμός και τα έχουν πάρει όλα!
-
στο praktiker υπαρχουν κρανη με 30-40 ευρω
-
Εμένα μου είχαν πει ότι μπορούν να σου δώσουν κράνος και στην πίστα αν θες... Δεν έχω πάει όμως ακόμα... Και δεν μπορώ να πω με σιγουρια. Αλλά έτσι έχω ακούσει
Κράνος για πιστα