-
Καλησπερα,
θα ηθελα πληροφοριες για τα παραπανω μοντελα.Αν εγινε επισημη εισαγωγη τους(για την Q4),αν εχουν πουληθει στην Ελλαδα,αν υπαρχει καποιο αυτοκινητο τωρα προς πωληση καθως και την τωρινη ενδεικτικη τιμη τους.
Η Kappa ηταν το coupe της χρονιας το 1997 κατα τους 4Τ,απεναντι στην αδιαφορη CLK οπως τονιζαν τοτε και στο αδυναμο 406 Coupe.
H Q4 θεωρειται η καλυτερη 155 που εχει παραχθει.
Τα υπολοιπα τα περιμενω απο εσας...Φιλικα,
Δημητρης -
Καλησπερα,
θα ηθελα πληροφοριες για τα παραπανω μοντελα.Αν εγινε επισημη εισαγωγη τους(για την Q4),αν εχουν πουληθει στην Ελλαδα,αν υπαρχει καποιο αυτοκινητο τωρα προς πωληση καθως και την τωρινη ενδεικτικη τιμη τους.
Η Kappa ηταν το coupe της χρονιας το 1997 κατα τους 4Τ,απεναντι στην αδιαφορη CLK οπως τονιζαν τοτε και στο αδυναμο 406 Coupe.
Δημητρης -
Καλησπερα,
Δημητρης -
Ο χρήστης tsoukas77 έγραψε:
Καλησπερα,θα ηθελα πληροφοριες για τα παραπανω μοντελα.Αν εγινε επισημη εισαγωγη τους(για την Q4),αν εχουν πουληθει στην Ελλαδα,αν υπαρχει καποιο αυτοκινητο τωρα προς πωληση καθως και την τωρινη ενδεικτικη τιμη τους.
ΔημητρηςΓια την Q4:πριν ενα χρονο πουληθηκε μια ,μιλαμε για αυθεντικη και σε αριστη κατασταση,σε τιμη 6.000.000 δρχ.Ειχε την ηλεκτρονικα ελενχομενη αναρτηση και ηταν πραγματικα τελεια.Αλλά πολλα τα λεφτα κατα την γνωμη μου.
Στο http://WWW.CARSFROMITALY.COM θα βρεις πολλες πληροφοριες. -
Q4 σίγουρα υπήρξαν, θυμάμαι τις κόκκινες μπατσικές της ομάδας 'Σ' που ήταν από κατάσχεση...
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Q4 σίγουρα υπήρξαν, θυμάμαι τις κόκκινες μπατσικές της ομάδας 'Σ' που ήταν από κατάσχεση...με είχε γράψει κάποτε μια τέτοια, ανθρακί όμως
ο τύπος μου έκοβε κλήση κι εγώ χάζευα το αμάξι
-
Έχω δει κάμποσες K coupe να κυκλοφορούν, και ακόμα περισσότερες κανονικές οπότε δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα ανταλλακτικών.
Εμείς έχουμε μια κανονική K, δυστυχώς όχι Τούρμπο καθώς όταν την πήραμε υπήρχε μόνο με τον παλιό 16βάλβιδο κινητήρα και όχι με τον φοβερό 20βάλβιδο που λανσαρίστηκε. Πάντως, 10 χρόνια και 170.000χλμ μετά μπορώ με ασφάλεια να σου πω ότι πρόκειται για ένα αρκετά καλό αυτοκίνητο για την κατηγορία του.
Lancia Kappa Coupe & 155 Q4