-
Ερώτηση εγκυκλοπεδιακού ενδιαφεροντως,καί πέρα γιά πέρα υποθετική:
Αν ΔΕΝ υπήρχε στήν παγκόσμια αγορά,η εταιρία αυτοκινήτων πού βγάζει τό αυτοκίνητο πού έχετε,(π.χ. η Οπελ γιά μένα) σέ ποιόν κατασκευαστή θά στρεφόταν τό ενδιαφέρον σας περισσότερο;
Προσοχή,δέν μιλάω γιά πανάκριβα ή εξειδικευμένα αυτοκίνητα,αλλά γιά κάποιο αυτοκίνητο πού θά αντικαθιστούσε αυτό πού έχετε ήδη,ή αυτό πού σκοπεύετε νά αγοράσετε. -
Αν ΔΕΝ υπήρχε στήν παγκόσμια αγορά,η εταιρία αυτοκινήτων πού βγάζει τό αυτοκίνητο πού έχετε,(π.χ. η Οπελ γιά μένα) σέ ποιόν κατασκευαστή θά στρεφόταν τό ενδιαφέρον σας περισσότερο;
Προσοχή,δέν μιλάω γιά πανάκριβα ή εξειδικευμένα αυτοκίνητα,αλλά γιά κάποιο αυτοκίνητο πού θά αντικαθιστούσε αυτό πού έχετε ήδη,ή αυτό πού σκοπεύετε νά αγοράσετε. -
Στην (περίπου) ίδια κατηγορία θα κοίταγα μάλλον προς τη C4 Coupe, χωρίς να αποκλείω και το Focus ή το Altea.
-
-Ford Sportka
-Ford Focus 1.6
-Alfa 147 1.6
-Citroen C4 2.0 Vts
-Mini Cooper SΑκριβότερα από 25000 περίπου δεν αναφέρω.Αν το επιτρέψει ο Hunter θα προσθέσω στη λίστα και άλλα...
-
Αφού μιλάμε υποθετικά, θα πήγαινα στην Alfa Romeo μέ κλειστά μάτια.
-
αλφα ρομεο 156 (2,500 cc) με αvαρτηση και φρενα απο GTA.......
-
μέχρι τα 20k γιούρα:
ignis sport
sportKa
cooper ή cooper s (μτχ) -
Μεχρι 20k... Alfa 147 οπωσδήποτε!
-
alfa romeo
mini
audiαυτες μου κανουν 'κλικ' (σε τυχαια σειρα και με την προυποθεση οτι υπαρχουν χρηματα)
-
BMW. Ηδη 'ψηνομαι' για την νεα 330i.
-
Tις είδα στο δρόμο... Κοντά στο Κορωπί. Μία 320 και μία χαμηλομένη 330 με μεγάλες ρόδες! Κούκλες! 200 από δαύτες εδώ για την παρουσίαση σε Ευρωπαίους ντιλερς... Μικρές 5αρες με δικό τους στιλ. Ποιό σπορτιβ!
Ερχονται-ήρθαν οι 3αρες......
Από εκεί και πέρα... Με όριο μπάτζετ ή χωρίς...........
Mηχανήματα απόλαυσης με το πόδι στο πάτωμα: TypeR & EVO VII
κορυφαίο Gti, Golf! Απαιχτο!
οικογενειακό: Α4 Αvant Fsi-Turbo 200ps
μικρο: Picanto
μικρό-μεσαίο: Clio 1,4
μεσαίο: A147
SUV:: X3-2.0D η XTIAL-2.5
Tζιπαρα Λαντ ΚρουζερΕχω 350 Ζ Twin turbo
θα ήθελα, μια οποιαδήποτε Carrera... Aπό το 73 μέχρι σήμερα. Λεπτομέρειες............ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ παίδες ... Και έτσι να ονειρευόμαστε. Λέει!
Στρατισινο
-
Ο χρήστης sx έγραψε:
Tις είδα στο δρόμο... Κοντά στο Κορωπί. Μία 320 και μία χαμηλομένη 330 με μεγάλες ρόδες! Κούκλες! 200 από δαύτες εδώ για την παρουσίαση σε Ευρωπαίους ντιλερς... Μικρές 5αρες με δικό τους στιλ. Ποιό σπορτιβ!
Ερχονται-ήρθαν οι 3αρες......
Από εκεί και πέρα... Με όριο μπάτζετ ή χωρίς...........
Mηχανήματα απόλαυσης με το πόδι στο πάτωμα: TypeR & EVO VII
κορυφαίο Gti, Golf! Απαιχτο!
οικογενειακό: Α4 Αvant Fsi-Turbo 200ps
μικρο: Picanto
μικρό-μεσαίο: Clio 1,4
μεσαίο: A147
SUV:: X3-2.0D η XTIAL-2.5
Tζιπαρα Λαντ ΚρουζερΕχω 350 Ζ Twin turbo
θα ήθελα, μια οποιαδήποτε Carrera... Aπό το 73 μέχρι σήμερα. Λεπτομέρειες............ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ παίδες ... Και έτσι να ονειρευόμαστε. Λέει!
Στρατισινο
Τετοια να μας λετε κ. Στρατη και θα βγουμε στους δρομους προς αναζητηση 3-αρας!
-
Eγώ θα ήθελα ένα 350Ζ ή μία μεταχερισμένη supra αλλά που να την βρείς...
Στα μικρομεσαία και εγώ clio 1.4!Ο χρήστης sx έγραψε:
Εχω 350 Ζ Twin turbo
θα ήθελα, μια οποιαδήποτε Carrera... Aπό το 73 μέχρι σήμερα. Λεπτομέρειες......Στρατισινο
Στρατή τι έγινε και έβαλες αγγελία για πώληση στους 4τροχούς κιόλας;;; Δεν πέτυχε ή μετατροπή ή αλλος λόγος;;
-
Ο χρήστης lefos-WRX έγραψε:
Τετοια να μας λετε κ. Στρατη και θα βγουμε στους δρομους προς αναζητηση 3-αρας!
Μην πας μακριά, μέχρι τα Σπάτα
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... &start=150
-
Νομίζω ότι θα ήταν σωστό να επιλέγαμε αυτοκίνητο άλλης μάρκας αλλά ίδιας αξίας και κατηγορίας μ'αυτό που οδηγούμε τώρα (ή αυτού που σκεφτόμαστε να πάρουμε αντικαθιστώντας το παλιό).
Πχ ένας citroenάκιας αντί του C4 ποιο; Ομοίως ένας φίλος της peugeot, της ford, της toyota, της VW, της Alfa Romeo κλπ
Βάσει αυτής της λογικής, αντί του Astra θα ήθελα Ford Focus ή Mazda 3 sedan. -
Mετατροπή τέλεια. Οτι πιό ευχάριστο έχω οδηγήσει!
Απλά θέλω να φτιάξω το 7αρι να πυροβολήσω στους χωματόδρομους. Κουμπαράς είναι το Μιτσου...
Σ -
Fiat Panda 900 με τον μουσαμα ή το 4x4
Μια 147 πιο ελαφρια
Το νεο Panda 4x4 με αλλο κινητηρα -
Ο χρήστης lefos-WRX έγραψε:
BMW. Ηδη 'ψηνομαι' για την νεα 330i.Λευτέρηηηη!!!! Θα το πω στο scoobynet και μετα ποιός σε ξεπλένει
-
volvo s 60
Ποιά σάς κάνουν "κλίκ";