-
Πέρασαν οι γιορτές...έρχεται και ο EMMANOYHL από την Κρήτη (εξ ου και ο τίτλος,για όποιον -Στέλιο- δεν κατάλαβε! )...άντε να αναθερμάνουμε την δίαιτά μας!!!
Την Κυριακή 23/1,στις 13:00,στον Μουρούζη στα Καλύβια για ηρωϊκές μάχες με τα ντόπια κοπάδια αμνοεριφίων!!!
Για δηλώστε συμμετοχή να κλείσουμε τραπέζι που να μας χωράει!!!
Οσοι θα συνοδεύονται να αναφέρουν και άτομα!
ΥΓ Οι κ.κ.tazz και MDVQ έχουν υποχρεωτική παρουσία λόγω πολλών απουσιών!!!
-
Πέρασαν οι γιορτές...έρχεται και ο EMMANOYHL από την Κρήτη (εξ ου και ο τίτλος,για όποιον -Στέλιο- δεν κατάλαβε! )...άντε να αναθερμάνουμε την δίαιτά μας!!!
Την Κυριακή 23/1,στις 13:00,στον Μουρούζη στα Καλύβια για ηρωϊκές μάχες με τα ντόπια κοπάδια αμνοεριφίων!!!
-
-
Δε θα πάμε μετά την κοπή της πίτας?
Εγώ θα λείπω από τις 22...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Δε θα πάμε μετά την κοπή της πίτας?Εγώ θα λείπω από τις 22...
Με απογοήτευσες!!!
Φυσικά και θα πάμε μετά την πίτα!!!...Αλλο το ένα,άλλο το άλλο! Λές να μην μπορέσουμε να φάμε 2 φορές?!!!! α...ψιττ...το ραβανί μην ξεχάσεις!
-
Ε τι να κάνω κι εγώ ο άνθρωπος, είπα να φύγω για 5-6 μέρες διακοπές μια που έχω να το κάνω από πέρυσι... Και ελέω στρατού το χρωστάω...
[ghionakis style]Ραβανί θές?[/ghionakis style]
-
Μέσα κι εγώ.
Ρε παιδιά, θα προκαλέσουμε οικολογική καταστροφή στον πληθυσμό των αμνοεριφίων της περιοχής! Θα μας την πέσουν οι οικολόγοι!
-
αυτό λες ή ότι τρώμε Σάββατο, κάνουμε μια βδομάδα να χωνέψουμε και ξανατρώμε στα καπάκια το επόμενο Σάββατο??? Φαύλος κύκλος, αποτελούμενος από παϊδάκια, πατάτες και τζατζίκι
btw... μέσα κι εγώ
-
[ghionakis style]Ραβανί θές?[/ghionakis style]
[Σταυρίδης style]Ραβανί....καρυδόπιττα...ότι νά'ναι[/Σταυρίδης style]
-
[ghionakis style]Καρυδόπιτα θές? Ε μια μου λες ραβανί, μια μου λες καρυδόπιτα, αποφάσισε επιτέλους. Τι θέτε? [/ghionakis style]
-
[ghionakis style]Καρυδόπιτα θές? Ε μια μου λες ραβανί, μια μου λες καρυδόπιτα, αποφάσισε επιτέλους. Τι θέτε? [/ghionakis style]ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
Εγω πάντως λέω να πάμε για .................. καφέ
-
Μπραβο σας ζηλευω!!!
Νικο μαθε ωρθθωγραφφοια.
Ειναι 'τση Κρηητης' και οχι 'τσι'...... (και μη με αντιγραφεις)ΜΑΝΩΛΗ μιας και θα πας, ζητα και αυτοκολητα απο το Νικο, γιατι εχμ δεν εχω παρει ακομα.
-
- DAP
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
45. DAPμπερδεψες τις ουρες!!
Εδω ειναι η ουρα για τα κρεατα..
Εσυ εχεις νουμερα για τυρια!
-
Χμμμ.....χμμμ
Καλύβια ;; ..... Μουρούζης ;; .....ραβανοκαρυδόπιτα ;; .. κάτι μου θυμίζει -
Θα δώσουμε στο Μάνο τυριά,λάδι και παξιμάδια να σας κρατάει. Σα πολύ πεινάτε εσείς εκεί πάνω
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
- DAP
μπερδεψες τις ουρες!!
Τι είπες πάλι ρε θηρίο?!!
Μάνο,έχεις δίκηο! Ξέχασα να στείλω τα 4 φάκελα γμτ!!!
Βασίλη,μην ανησυχείς...θα θυμηθείς!!!!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
- DAP
μπερδεψες τις ουρες!!
Καταπληκτικό!
-
Ειτε Σαββατο(πιο πιθανον) ειτε Κυριακη θα χτυπησω ενα παϊδακι(1 κιλο εννοω) μαζι σας....
Νικο το Σαββατο θα ερθεις και εσυ??Πρεπει να τα πουμε απο κοντα επιτελους. -
Εκει θα είμαι Βαγγέλη!
Θα έχω φέρει και τα αυτοκόλλητα μαζί μου,αφου δεν αξιώθηκα να τα στείλω ακόμα!!!
Καλύβια ΧV-Η μάχη τση Κρήητης!!!