-
Εγώ δίνω την ψήφο μου στον Ayrton Senna.
-
-
-
Αν ακουσουμε τι λενε οι αριθμοι η σειρα εχει ως εξης:
- Michael Schumacher
- Alain Prost
- Ayrton Senna
Υποκειμενεικα, πιο πολυ γουσταρα τον Flying Finn, Mikka Hakkinen
Αλλα επειδη ειμαι ανθρωπος των αριθμων ψηφηζω Μιχαλακη χαλαρα!
-
Δεν ψηφίζω.
Fire_Bro
-
Πιστεύω ότι δεν μπορείς να συγκρίνεις οδηγούς διαφορετικών εποχών. Ούτε όμως μόνο οι αριθμοί λένε όλη την αλήθεια. Οπότε δεν ψηφίζω τίποτα γιατί θα αδικήσω σίγουρα κορυφαίους σε άλλες εποχές και συνθήκες οδηγούς.
-
Κάθε τρεις και λίγο η ίδια ιστορία.....
-
Είναι το 3ο thread με ακριβώς το ίδιο θέμα...
Προσωπικα; Τ. Νουβολάρι (έστω και αν κανένας από εμάς δεν τον έχει ζήσει). Όποτε διαβάζω το άρθρο του Drive (τ. 83), παθαίνω κάτι...
-
...άντε πάλι...
-
Ε, οντως τα ιδια ειναι αλλα απο την αλλη δεν ειναι και αρκετος λογος για λουκετα. Αν οντως δεν ενδιαφερει κανενα, θα ατονησει το thread οποτε το ιδιο ειναι.
-
Όχι λουκέτο, σε καμμία περίπτωση. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, άλλο το να διαφωνείς με κάτι, άλλο να το κλειδώνεις.
-
Ειμαι νεος σε αυτο το φορουμ, που να χερω οτι ειπωθηκε χανα αυτο το θεμα.
-
Καλωσηρθες φιλε και φυσικα να μην αισθανεσαι ασχημα για τη ψηφοφορια. Η αληθεια ειναι οτι προκειται για ενα προβληματισμο που εχει περασει απο ολων μας το κεφαλι. Ομως τελικα ειναι δυσκολο να μη δεχτεις οτι η συγκρισεις μεταξυ των κορυφαιων διαφορετικων εποχων ειναι αδικες.
Και παλι καλωσορισες στην παρεα μας!
Κωνσταντινος, moderator -
Φίλε, μην ανησυχείς, δεν το λέμε ως επίθεση. Απλώς γενικά το συγκεκριμένο θέμα μας έχει κουράσει όλους, εντός αλλά και εκτός του forum. Είναι λίγο 'κατιναριό' πλέον η συγκεκριμένη συζήτηση και θα το διαπιστώσεις και μόνος σου με τον καιρό. Εδώ για το συγκεκριμένο ζήτημα έχουν ασχοληθεί σοβαροί (και μη) δημοσιογράφοι, ειδικοί, σχετικοί, άσχετοι, μεγάλα περιοδικά, οπότε είσαι ο τελευταίος που θα κατηγορούσαμε
Ούτε κι εγώ θα ψηφίσω, γιατί ενώ μέχρι πριν λίγο καιρό νόμιζα ότι ήξερα την απάντηση, αλλά τελικά σκεπτόμενος μερικά πράγματα κατέληξα στο κλασικό 'εν οίδα, ότι ουδέν οίδα'...
Πάντως, για να βάλω κάτι άλλο μέσα στη συζήτηση, έχω να πω το εξής:
ΑΝ (ξαναλέω, αν) ο Valentino Rossi κατάφερνε να τρέξει για μια-δυο χρονιές στη Φ1 και διεκδικούσε τίτλο, τότε εγώ προσωπικά (καθαρά υποκειμενικό) θα πιστέψω ότι πρόκειται για το μεγαλύτερο οδηγικό ταλέντο που υπήρξε ποτέ
-
Τουλαχιστον αφου το αφηνεται ας ψηφισουν πολλοι για να εχει ενδιαφερον!!!
-
Συγκρίνοντας οδηγούς τις ίδιας περίπου εποχής έχουμε.
Ως προς το δίδυμο AP και AS νομίζω ότι και οι 2 έχουν την δικιά τους
περίοδο κυριαρχίας. Ο Προστ μάλλον όμως ένα μεγάλο κομμάτι των
τίτλων του το κέρδισε όταν δεν ήταν ο καλύτερος οδηγός και έχασε
πρωταθλήματα από καθαρή ατυχία σε χρονιές που ήταν ο καλύτερος
οδηγός.Για το δίδυμο MH και MS και οι 2 οδηγοί όντας συνομίλικοι μπορούν
να κριθούν. Προσωπικά αν ο MH είχε μείνει στην Φ1 και δεν είχε
αποφασίσει να φύγει ώστε να μην χάσει τότε θα μπορούσαμε να κρίνουμε.Για τον GV είναι ειδική περίπτωση. Μπήκε πολύ μεγάλος στην Φ1
αλλά σε μία πραγματικά περίεργη εποχή. Ήμουν μικρός τότε και
δεν καταλάβαινα και πάρα πολλά από Φ1 αλλά κάτι ο χαρακτήρας
του κάτι κάποιες απιστεύτες εμφανίσεις δείχνουν ότι θα μπορούσε
να πάρει κάποιο πρωτάθλημα την χρονιά του θανάτου του.Για τον Vale που έγινε αναφορά στο όνομα του έχω να πω ότι
δεν τίθεται θέμα. Ο άνθρωπος είναι ήδη πρωταθλητής και χάλια
να πάει στην Φ1 αυτό ελάχιστα θα επηρεάσει το image του.Πάντως για το πόσο δύσκολη είναι η Φ1 να θυμίσω ότι πρωταθλητές
του CART και NASCAR απλά δεν κατάφεραν τίποτα στο τσίρκο της Φ1
όταν πολλοί πρωταθλητές ή δευτεραθλητές στα αμερικάνικα
κέρδισαν τίτλους και πρωταγωνίστησαν.Αυτά..
-
Άλλη μια αντιπαράθεση των δύο, όπου οι παλαιότεροι φυσικά δεν έχουν τύχη.
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Για τον Vale που έγινε αναφορά στο όνομα του έχω να πω ότι δεν τίθεται θέμα. Ο άνθρωπος είναι ήδη πρωταθλητής και χάλια να πάει στην Φ1 αυτό ελάχιστα θα επηρεάσει το image του.Το image του δε θα το χάσει, Χρήστο. Δεν εννοούσα ότι αν δεν πάει καλά, τότε θα χάσει γόητρο, αλλά είπα ότι ΑΝ πάει ΚΑΙ στη Φ1 καλά, τότε εγώ προσωπικά θα τον θεωρήσω το μεγαλύτερο ταλέντο που πέρασε ποτέ από τις πίστες. Τώρα τον θεωρώ 'μόνο' ως ένα από τα μεγαλύτερα
Θέμης.
Ποιός είναι ο καλύτερος???