-
Μιάς και πρόκειται να αλλαχτούν σύντομα οι αναρτήσεις (ελατήρια και αμορτισέρ), σκεφτομαι να βάλω κάποιο after-market προιόν. Τί οφέλη θα έχω απο ένα καλό σετ αναρτήσεων (πχ Old Man Emu)? Θα χειροτερέυσει η συμπεριφορά του αυτοκινήτου εντός δρόμου?
-
Μιάς και πρόκειται να αλλαχτούν σύντομα οι αναρτήσεις (ελατήρια και αμορτισέρ), σκεφτομαι να βάλω κάποιο after-market προιόν. Τί οφέλη θα έχω απο ένα καλό σετ αναρτήσεων (πχ Old Man Emu)? Θα χειροτερέυσει η συμπεριφορά του αυτοκινήτου εντός δρόμου?
-
-
File exo kai ego to SF.Pros to paron exo dianysei 17k kai skopevo na allakso anartiseis sta 30k..Exo arxisei na psaxno kai skeftomai gia kati kalo perissotero gia xrisi entos dromou..mias kai den to talaiporo poly offroad..
Episis skeftomai na allakso kai eksatmisi...Peripou 1200Euros kai ayksisi ippodynamis 25hp..peripou double manifold.
Perimeno nea sou...sxetika me anartiseis
Αναρτήσεις για Santa Fe?