-
Καλησπερα και καλη χρονια…
Εδώ και μερικες μερες εχω ένα προβλημα με το καλοριφερ της GTV.Συγκεκριμενα,όταν βαζω την θερμοκρασια στους 24 βαθμους,που είναι το maximum,βγαζει καυτο αερα.Οταν το κατεβαζω ελαχιστα,στους 22 ή 23 βαθμους,βγαζει παγωμενο αερα.
Τι μπορει να είναι;Προβλημα διακοπτη ή κατι άλλο;Αναφερομαι στο καλοριφερ.Οχι στον κλιματισμο.Φιλικα,
Δημητρης -
Εδώ και μερικες μερες εχω ένα προβλημα με το καλοριφερ της GTV.Συγκεκριμενα,όταν βαζω την θερμοκρασια στους 24 βαθμους,που είναι το maximum,βγαζει καυτο αερα.Οταν το κατεβαζω ελαχιστα,στους 22 ή 23 βαθμους,βγαζει παγωμενο αερα.
Τι μπορει να είναι;Προβλημα διακοπτη ή κατι άλλο;Αναφερομαι στο καλοριφερ.Οχι στον κλιματισμο.Φιλικα,
Δημητρης -
Δημητρης -
Σίγουρα είναι πρόβλημα διακόπτη.Αφού τό καλοριφέρ βγάζει καυτό αέρα,μάλλον δέν έχει κάποιο πρόβλημα.
-
Στην κονσόλα , αν θυμάμαι καλά , έχει μια μικρή γρίλια που μέσα εκεί είναι ο αισθητήρας θερμοκρασίας. Αυτός έχει ένα πολύ μικρό fan για να τραβάει αέρα μέσα στο θερμόμετρο. Μαζεύει με τα χρόνια σκόνη και ο έλεγχος της θερμικρασίας αργεί ή είναι απότομος κλπ. Προσπάθησε να αποκτήσεις πρόσβαση να τον καθαρίσεις , προσεκτικά μόνο γιατί είναι λεπτεπίλεπτος.
Προβλημα καλοριφερ