-
Εδώ και πολλούς μήνες παρατηρώ ότι ορισμένα θέματα στο 4ΤΡΟΧΟΙ εμφανίζονται ταυτόχρονα και στο MyPhone.
Όχι ότι έχει καμία σημασία, αλλά για να μου λυθεί η περιέργια. Ποιος το κάνει αυτό;
-
Εδώ και πολλούς μήνες παρατηρώ ότι ορισμένα θέματα στο 4ΤΡΟΧΟΙ εμφανίζονται ταυτόχρονα και στο MyPhone.
Όχι ότι έχει καμία σημασία, αλλά για να μου λυθεί η περιέργια. Ποιος το κάνει αυτό;
-
-
Εννοείται πως δεν έχει σημασία. Εγώ γράφω στο myphone ας πούμε, αλλά δεν έχω μεταφέρει θέμα από εδώ εκεί (και έχω διαφορετικό nick). Το αντίστροφο ναι, αυτό με τους browsers.
Γράφουν αρκετοί ακόμα πάντως. Tουλάχιστον 10 που ξέρω εγώ είναι σίγουρα με το ίδιο nick και στα δύο φόρα.
-
αυτος γιατι φορτωσε τωρα??
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Εννοείται πως δεν έχει σημασία. Εγώ γράφω στο myphone ας πούμε, αλλά δεν έχω μεταφέρει θέμα από εδώ εκεί (και έχω διαφορετικό nick). Το αντίστροφο ναι, αυτό με τους browsers.Γράφουν αρκετοί ακόμα πάντως. Tουλάχιστον 10 που ξέρω εγώ είναι σίγουρα με το ίδιο nick και στα δύο φόρα.
π.χ. ....εγώ!! (kouk είμαι σε όλα τα fora που συμμετέχω!) Αλλά δεν γράφω και πολύ!
Πάντως δεν είναι κακό!Αν υπάρχει μια καλή ιδέα γιατι να μην την συζητάμε και εδω yandr?!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Εννοείται πως δεν έχει σημασία. Εγώ γράφω στο myphone ας πούμε, αλλά δεν έχω μεταφέρει θέμα από εδώ εκεί (και έχω διαφορετικό nick). Το αντίστροφο ναι, αυτό με τους browsers.
Γράφουν αρκετοί ακόμα πάντως. Tουλάχιστον 10 που ξέρω εγώ είναι σίγουρα με το ίδιο nick και στα δύο φόρα.
π.χ. ....εγώ!! (kouk είμαι σε όλα τα fora που συμμετέχω!)
ε??? αν και αρχαίος εκεί (από gsm.eos.gr εποχή!) για σένα δεν ήξερα! 11 λοιπόν οι σίγουροι
-
Είδες καμουφλάζ?!!!
Δεν γραφω πολύ...κυρίως διαβάζω![ ]..και΄κυρίως στο Series60!
-
symbian OS suckzz
-
-
Καλά ρε παιδια ποσους ενεργους χρηστες εχει αυτό το forum???
Θα κανω εγγραφεί... με το ιδιο nick name παντως!
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Καλά ρε παιδια ποσους ενεργους χρηστες εχει αυτό το forum???Θα κανω εγγραφεί... με το ιδιο nick name παντως!
χωρίς τους διπλοεγγεγραμμένους, τα ban, τους ανενεργούς (όπως ο kouk ) και αυτούς που μπαίνουν μόνο για να βάλουν αγγελία, πραγματικά ενεργοί χρήστες δεν πρέπει να είναι πάνω από 20.000, στους 37.000 εγγεγραμένους.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πάντως δεν είναι κακό!Αν υπάρχει μια καλή ιδέα γιατι να μην την συζητάμε και εδω yandr?!Απλή απορία ήταν. Κανένα πρόβλημα...
αυτος γιατι φορτωσε τωρα??
Αν αναφέρεσαι σε εμένα, δες παραπάνω...
-
Και εγώ μπαινω πού και πού με το ιδιο nickname παντα αλλά μαλλον θα το κοψω, εξάλλου δεν αξιζει και πολλα πραγματα σαν φόρουμ (κατ' εμέ)
-
Τί είναι το myphone παιδιά?
ο άνθρωπος των σπηλαίων ξαναχτυπά
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Τί είναι το myphone παιδιά?Αυτή ηταν ακριβως και η δικη μου απορια αλλα την ελυσα
http://www.myphone.grΕριξα μια γρηγορη ματια , οντως εχει καποια κοινα θεματα με μας , αλλα δεν μου γεμισε και πολυ το ματι, δεν ξερω θα δειξει.....
Για κινητα εχει τα κερατα του....για αμαξια ετσι και ετσι!!!
Το κακό παντως ειναι οτι πολλοι γραφουν με λατινικους χαρακτηρες .. τα ματια μου
-
Mε το ίδιο nickname, ο popolaros και ο Krusenstern (lemanis) με ξέρουν.
Eπίσης θυμάμαι και τον yandr αλλά και τον sirgus (που με ρωτά συχνά διάφορα που τον απασχολούν στα mobiles)Eννοείται ότι δεν συγκρίνω το 4Τ forum με το Μy Cars & Bikes του myphone....χαώδης διαφορά!
-
Είμαι of topic αλλά είναι χύμα το topic γι' αυτό θα πώ κατι άσχετο (αν πειράζει το σβήνω)
Τι σημαίνει φορα, forum;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Mε το ίδιο nickname, ο popolaros και ο Krusenstern (lemanis) με ξέρουν.
Eπίσης θυμάμαι και τον yandr αλλά και τον sirgus (που με ρωτά συχνά διάφορα που τον απασχολούν στα mobiles)Eννοείται ότι δεν συγκρίνω το 4Τ forum με το Μy Cars & Bikes του myphone....χαώδης διαφορά!
εννοείται.... είναι παλικάρια που το κατέχουν το αυτοκίνητο αρκετά πάντως Σάββα. πχ. ο Vampyre με το RX8, ο Νikos_S3, o Mythozz με την 147 που είναι μέλος κι εδώ αλλά δεν πολύ-γράφει και ο Energy με το 200SX, αυτός είναι αντι-αλφίστας άρρωστος όμως . Και στον αντίποδα οι 'δικοί μας' άρρωστοι αλφίστες sakiss, felleas, xristos69.
-
Σπύρο είναι πολύ λίγοι και το επίπεδο είναι γενικά χαμηλό γιατί εκεί μέσα γράφει 'πιτσιρικαρία' που δεν έχει οδηγήσει ποτέ και εκφέρει άποψη από ότι της λέγεται!
Η διαφορά είναι χαώδης και στην ποιότητα των κειμένων.
Κόφτε την πλάκα - ποιος γράφει και στο MyPhone;