-
Είμαι με το χέρι στην τσέπη για το FORD FUSION στα 1600 γιατί το θεωρώ τον καλύτερο συνδυασμό μαζεμένων εξωτερικών διαστάσεων και χώρων στο εσωτερικό.
Έχετε εμπειρίες ,καλές ή κακές, ακούσει για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ή για το αδελφάκι FIESTA;; Από κόστος service και after sales η FORD τι λέει;;;
Παριμένω τις απαντήσεις σας γιατί με τρώει το χέρι μου:
-
Είμαι με το χέρι στην τσέπη για το FORD FUSION στα 1600 γιατί το θεωρώ τον καλύτερο συνδυασμό μαζεμένων εξωτερικών διαστάσεων και χώρων στο εσωτερικό.
Έχετε εμπειρίες ,καλές ή κακές, ακούσει για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ή για το αδελφάκι FIESTA;; Από κόστος service και after sales η FORD τι λέει;;;
-
-
με για
-
Το θέμα πηγαίνει στην 'Αυτοκίνηση' [moderator]
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
με γιαΓιάννη κατατοπιστικότατο σε βρίσκω
-
Πολύ καλή και τίμια αγορά κατά τη γνώμη μου και το δείχνει και ο αριθμός πωλήσεων.
Απλώς το 1.6 αν φορτωθεί με πλούσιο εξοπλισμό πλησιάζει το C-MAX.
Από αναφορές 2 γνωστών μου (1.4 και 1.6) και οι 2 είναι πολύ ευχαριστημένοι με το αυτοκίνητο και από το σερβις.Αυτός με το 1.4 , που είναι ένα από τα πρώτα που αγοράστηκαν στην Ελλάδα δεν του έχει παρουσιάσει τίποτα στα 40Κ+ χλμ. και τα σέρβις του είναι οικονομικά ... παραπονιέται λίγο μόνο για τον 1.4 -
Εγώ πρέπει να ομολογήσω ότι είναι το μόνο επιβατικό Ford που δεν μου αρέσει.
Δεν υπάρχει ξεκάθαρος χαρακτήρας.Είναι ασφάλτινος?Τότε προτιμώ Fiesta
Είναι χωμάτινος?Σίγουρα όχι καθώς δεν παρουσιάζει κανένα τέτοιο στοιχείο,εκτός από το αυξημένο ύψος.Είναι station Fiesta?Tότε υπήρχε καμμία ανάγκη να το ψηλώσουν?Δεν λέγω ότι είναι κακό (δεν υπάρχουν τέτοια στην τωρινή γκάμα της Ford),αλλά δεν καταλαβαίνω και το λόγο ύπαρξής του.
-
Στα μάτια μου είναι γλυκύτατο, στο σωστό μέγεθος και με ικανό χώρο αποσκευών. Αν ήταν και τετρακίνητο θα συνδύαζε εμφάνιση, πρακτικότητα με δυνατότητες σε πακέτο ιδανικού μεγέθους! (εννοείται ότι υποκειμενικά χαρακτηριστικά έχουν επηρεάσει τη γνώμη μου!)
Για μένα μόνο το 1,6 παίζει, αν συζητιέται και το 1,4 τότε στην ίδια κατηγορία στο μυαλό μου έχω το Honda Jazz που είναι αντίστοιχου μήκους και χωρητικότητας αλλά δεν έχει το υπερυψωμένο στυλ... -
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Η αλήθεια είναι ότι και το Jazz είναι πολύ καλό αλλά είνια μάλλον μικρότερο και πίσω είναι ο Σαρακάκης. Τώρα , νομίζω ότι είναι όντως λίγο ακριβό, αλλά και ο ανταγωνισμός είναι στα ίδια περίπου επίπεδα.
Περιμένω λίγο γιατί καποιος γνωστός μου πρότεινε το καινούργιο MERIVA της OPEL και έχω κανονίσει test.Πάντως να σημειώσω την άψογη εξυπηρέτηση της ΒΕΛΜΑΡ στην Αλεξάνδρας που όταν ζήτησα το βιβλιαράκι του αυτοκινήτου για να δω τον οδηγό συντήρησης, μου τον έδωσαν αμέσως, μαζί με ένα,δύο... . μελομακάρονα
-
Το Fusion δε μου άρεσε στο test drive γιατί:
1)Είχε πολύ τραχύ και θορυβώδη κινητήρα (και μέτριες επιδόσεις το 1.4)
2)Είχε μάλλον μέτριους χώρους σε σχέση με Jazz-Meriva
3)Mέτρια ως κακή άνεση (για τέτοιο αυτοκίνητο)
4)Πολύ πλαστικούρα στο εσωτερικόΠροτιμώ** Jazz**(CVT)(χώρους μέσα και αποσκευές,ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ,εγγύηση,CVT,ωραίο και ποιοτικό εσωτερικό...)-**Meriva **(με αυτή τη σειρά). Δες και Matrix..(ίδιο μήκος με Ford,πιο άνετο και σε χώρους και σε ανάρτηση,πιο χαμηλό κόστος χρήσης)
Καλή επιλογή!
FORD FUSION τηνγνώμη σας παρακαλώ!!