-
Καλησπέρα. Καλή και αποδοτική χρονιά.
Έχω προεγκατάσταση κινητού τηλεφώνου στο αυτοκίνητό μου (ΜΒ Ε200).
Η προεγκατάσταση αυτή μου επιτρέπει να βάλω βάση στον πάνω χώρο του τεμπέλη και εκεί να τοποθετώ το κινητό μου.
Το πρόβλημα είναι οτι οι βάσεις που διαθέτει αυτή τη στιγμή η ΜΒ είναι καταρχήν για κινητά τα οποία ούτε που μπορώ να τα βρώ και κατά δεύτερον δέν υπάρχει βάση για τα κινητά μου (Nokia 6230 και Ericsson K700i).
Υπάρχει άλλη επιλογή βάσης στο εμπόριο για ένα απο τα κινητά μου η οποία να λειτουργεί σωστά;
-
Η προεγκατάσταση αυτή μου επιτρέπει να βάλω βάση στον πάνω χώρο του τεμπέλη και εκεί να τοποθετώ το κινητό μου.
Το πρόβλημα είναι οτι οι βάσεις που διαθέτει αυτή τη στιγμή η ΜΒ είναι καταρχήν για κινητά τα οποία ούτε που μπορώ να τα βρώ και κατά δεύτερον δέν υπάρχει βάση για τα κινητά μου (Nokia 6230 και Ericsson K700i).
Υπάρχει άλλη επιλογή βάσης στο εμπόριο για ένα απο τα κινητά μου η οποία να λειτουργεί σωστά;
-
-
Θα σου πρότεινα ενα απλό bluetooth handsfree χωρίς βάσεις. Βάζεις στη θήκη του τεμπέλη ή στο μικρό συρταράκι δίπλα στο ντουλαπάκι το κινητό και είσαι οκ.
-
Η ΜΒ νομίζω χρησιμοποιεί κινητά της Siemens (των οποίων ο τρόπος χειρισμού μου φαίνεται εξίσου αντιδιαισθητικός με αυτόν των Mitsubishi). Πιο καλά θα είσαι μ'ένα bluetooth ή GPRS handsfree.
Προεγκατάσταση κινητού τηλεφώνου σε ΜΒ