-
Τρία αυτοκίνητα που απευθύνονται στον οδηγό που ζητάει κάτι παραπάνω, κοστίζουν περίπου το ίδιο, έχουν όμως διαφορετική προσέγγιση στο θέμα.
Το Nissan είναι ένα μοντέρνο coupe ,με μοντέρνα σχεδίαση, δυο θέσεις , πίσω κίνηση.
Το Honda είναι ανοιχτό με πιο συντηρητική σχεδίαση , δυο θέσεις και πίσω κίνηση.
Τέλος το Alfa είναι μπροστοκούνητο, με εξαιρετική σχεδίαση , αλλά τετραθέσιο.
Οι επιδόσεις τους περίπου ίδιες, ή τουλάχιστον εξίσου καλές, η οδηγική απόλαυση εξασφαλισμένη , οι κινητήρες τους από τους καλύτερους για τα χρήματα αυτά .Γενικά ίσως οι 3 καλύτερες επιλογές για τα 45-50000 ευρώ στην κατηγορία .
Οι τιμές τους:
Nissan : 49900
Honda : 48200
Alfa : 43500
[/img] -
Τρία αυτοκίνητα που απευθύνονται στον οδηγό που ζητάει κάτι παραπάνω, κοστίζουν περίπου το ίδιο, έχουν όμως διαφορετική προσέγγιση στο θέμα.
Το Nissan είναι ένα μοντέρνο coupe ,με μοντέρνα σχεδίαση, δυο θέσεις , πίσω κίνηση.
Το Honda είναι ανοιχτό με πιο συντηρητική σχεδίαση , δυο θέσεις και πίσω κίνηση.
Οι επιδόσεις τους περίπου ίδιες, ή τουλάχιστον εξίσου καλές, η οδηγική απόλαυση εξασφαλισμένη , οι κινητήρες τους από τους καλύτερους για τα χρήματα αυτά .Γενικά ίσως οι 3 καλύτερες επιλογές για τα 45-50000 ευρώ στην κατηγορία .
Οι τιμές τους:
[/img] -
Οι τιμές τους:
[/img] -
Το Ζ γιατί:
- Έχει φοβερό σουλούπι. Ιδίως από το πλάι..
- Έχει άψογη ισορροπία εμπρός - πίσω.
- Κινητήρας ποίημα.
- Έχει την κίνηση εκεί που.. της αρμόζει!
- Φοβερό εσωτερικό.
- Καλή τιμή.
Όχι το s2000 αποκλειστικά και μόνο επειδή είναι ανοιχτό - αυξημένος θόρυβος.
[Edit] Εντάξει, το (6) όχι σε σχέση με τα άλλα αυτοκίνητα της ψηφοφορίας, αλλά σε σχέση με άλλα της κατηγορίας.
-
ΖΗΤΑ!!!!
-
350Ζ
-
S 2000!
Κατι η αγαπη μου για την Honda, κατι τα 7 χρονια εγγγυηση και τελος τα 2000 cc του κινητηρα κανουν το αμαξι ιδανικο (και πιο προσιτο) για τις Ελληνικες συνθηκες. -
Δεν χρειάζεται να γράψω τι ψήφισα
Για τους γνωστούς λόγους (κινητήρας, μετάδοση, κιβώτιο, στήσιμο)
Μοναδικό μείον -για μένα- ότι είναι ανοιχτό
(όχι δεν εννοώ το 350Z cabrio )
-
ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
-
Εγω ψήφισα το S2000, νομίζω είναι το καλύτερο απο όλα με μικρή (Ζ) ή τεράστια (GT) διαφορά.
-
Esss
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Εγω ψήφισα το S2000, νομίζω είναι το καλύτερο απο όλα με μικρή (Ζ) ή τεράστια (GT) διαφορά.Πιπέρι στα... δάκτυλα! Ακούς εκεί 2 ιαπωνικά να είναι καλύτερα από ένα ιταλικό
-
350ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ΕΠΙΔΗ ειναι πιο ομορφο πιο μουρατο δεν ειναι ενα συνηθησμενο αυτοκινιτο οπως το s2000
πιο πολλα s κυκλωφορουν απο τι 350z , εχει ενα ηχο το γα@@@@@@νο ο 3,2 κινητηρας λισαει! -
Και τα 3 εχουν την χαρη τους....Κανενα δεν θα με χαλαγε αλλα περισσοτερο απο ολα μου αρεσει το Z.
Βεβαια σε αυτα τα λεφτα θα επελεγα το EVO... -
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Και τα 3 εχουν την χαρη τους....Κανενα δεν θα με χαλαγε αλλα περισσοτερο απο ολα μου αρεσει το Z.
Βεβαια σε αυτα τα λεφτα θα επελεγα το EVO...θα σε στεναχωρισω, εχω ακουσει για evo καινουργιο οτι τριζει μεσα , και καταρχειν το evo einai μουφα στο εσωτερικο εντελως γυμνο . ΓΙΑ μενα το evo μονο επιδοσεις εχει, το clio το δικο σου ειναι πιο ποιοτηκο στο εσωτερικο. 350z και ξερο ψωμι
-
350Z και για μενα!!!
Αλλη κλαση σε ολους τους τομεις!!! -
350Z
Τον Iάπωνα, άλλη μια φορά...
-
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
Βεβαια σε αυτα τα λεφτα θα επελεγα το EVO...θα σε στεναχωρισω, εχω ακουσει για evo καινουργιο οτι τριζει μεσα , και καταρχειν το evo einai μουφα στο εσωτερικο εντελως γυμνο . ΓΙΑ μενα το evo μονο επιδοσεις εχει, το clio το δικο σου ειναι πιο ποιοτηκο στο εσωτερικο. 350z και ξερο ψωμι
Το εσωτερικο του 350Ζ ειναι πολυ χαλια πλαστικουρα και μαλιστα φθηνη.Οι δε απομιμησεις μεταλλου στα χερουλια και στη κονσολα ειναι σαν απο Lanos(ιεροσυλια!)
Απο τα υποψηφια το 350Ζ(να επιχειρηματολογησω?) αλλα η 3.0 Ζ(!)4 δεν ειναι μακρια ουτε σε τιμη ουτε σε επιδοσεις.
-
Και από μένα άλλη μιά ψήφο στο 'Datsun'... μόνο και μόνο για την θεική του εμφάνιση...
-
Ο χρήστης gto250swb έγραψε:
Το εσωτερικο του 350Ζ ειναι πολυ χαλια πλαστικουρα και μαλιστα φθηνη.Οι δε απομιμησεις μεταλλου στα χερουλια και στη κονσολα ειναι σαν απο Lanos(ιεροσυλια!)
Απο τα υποψηφια το 350Ζ(να επιχειρηματολογησω?) αλλα η 3.0 Ζ(!)4 δεν ειναι μακρια ουτε σε τιμη ουτε σε επιδοσεις.
Εντάξει για τα λεφτά που κοστίζει αυτό το μοντέλο , ίσως και να έγιναν από κάπου περικοπές ! Σκέψου ότι είναι με μεγάλη διαφορά το πιο προσιτό coupe που πλησιάζει τα supercars , τόσο σε δυνατότητες όσο και σε εμφάνιση και χαρακτήρα. Σε μια επίσκεψη που έκανα στο http://www.mobile.de ,πουλιέται μεταχειρισμένο 1 έτους , από 20000 ευρώ. Μιλάμε για ΤΗΝ ευκαιρία , αλλά δυστυχώς εμέις ζούμε στην Μπανανία !!! .
Οσο για την Ζ4 , είναι καλό αυτοκίνητο , αλλά όπως και η SLK πιστεύω ότι είναι άλλου χαρακτήρα.
Αλήθεια , γιατί η Honda δεν βγάζει το S2K σε κλειστή έκδοση , 5-8Κ πιο φτηνό από το cabrio να το παρουν κι αυτοί που δεν γουστάρουν καθόλου τα cabrio ( σαν εμένα )? Ισως αυτό να εχει απαντηθεί κάπου αλλού, αλλά εγώ δεν το έχω διαβάσει !!
NISSAN 350Z Vs HONDA S2000 Vs ALFA GT 3.2