-
ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΣΤΡΑΤΕΛΗΣ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ Π.Π.Ρ ΜΕ ΕΝΑ SUBARU N11.ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΕΙΛΙΤΙΚΟΣ ΣΤΗ ΔΙΕΚΔΗΚΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ!!!
-
ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΣΤΡΑΤΕΛΗΣ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ Π.Π.Ρ ΜΕ ΕΝΑ SUBARU N11.ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΕΙΛΙΤΙΚΟΣ ΣΤΗ ΔΙΕΚΔΗΚΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ!!!
-
-
εγω εχω ακουσει οτι καποιος βορειολλαδιτης ετοιμαζει ενα ignis s1600 , δεν ξερω αν θα τρεξει φετος
-
πολύ ευχάριστο αυτό για το Στρατέλη. Πως και δεν έχωσε το Evo για όλο το ΠΠΡ ?
Ignis και Β. Ελλάδα σημαίνει Αναγνωστάκης, αλλά και εκεί δεν ξέρω σε τι επίπεδο ετοιμασίας και σχεδίων βρίσκεται.
-
Η ΒΟΡΕΙΟ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΖΕΤΑΙ!!!!!! ΦΩΤΙΑ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΕVO ΚΑΙ ΤΑ SUB!!!!!!!CYPRUS ΟΛΕ!!!!!!ΖΗΤΩ Ο ΣΤΡΑΤΕΛΗΣ!!!!!
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
πολύ ευχάριστο αυτό για το Στρατέλη. Πως και δεν έχωσε το Evo για όλο το ΠΠΡ ?
μπορει να γινει και αυτο εαν δεν προλαβουν να μου το παραδωσουνIgnis και Β. Ελλάδα σημαίνει Αναγνωστάκης, αλλά και εκεί δεν ξέρω σε τι επίπεδο ετοιμασίας και σχεδίων βρίσκεται.
ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΒΟΡΕΙΟΕΛΛΑΔΙΤΗΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ