-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
με το Alt+PrintScreen κάνει capture μόνο το ενεργό παράθυρο όμως
χωρίς Alt, όλη την οθόνη.Γηράσκω αεί διδασκόμενος. Πολύ χρήσιμο, δεν το ήξερα.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
ÄÝí åßíáé êáëÞ éäÝá íá áðåíåñãïðïéÞóåôå ôï firewall ôùí Windows, åêôüò êáé Üí Ý÷åôå êÜðïéï Üëëï (ð÷ ZoneAlarm).Ï ìåãáëýôåñïò êßíäõíïò ðïõ äéáôñÝ÷åé Ýíá ìç÷Üíçìá ÷ùñßò firewall åßíáé ìå ôá shares. ÏôéäÞðïôå Ý÷åé ãßíåé shared ãéá ÷ñÞóç óå äßêôõï, (öÜêåëïé, äßóêïé, åêôõðùôÝò) åßíáé ïñáôü êáé ìÝóù Internet, ïðüôå ìðïñåß ï êáèÝíáò íá áíôéãñÜøåé Þ êáé íá óâÞóåé áñ÷åßá. ÕðÜñ÷ïõí ðñïãñÜììáôá ìå ôá ïðïßá ìðïñåß êÜðïéïò íá øÜîåé ïëüêëçñá IP ranges êáé íá âñåß õðïëïãéóôÝò ÷ùñßò ðñïóôáóßá.
ÃåíéêÜ, ôï firewall ôùí Windows åßíáé áñêåôÜ êáëü óôï íá áðïôñÝðåé åðéèÝóåéò áðï Ýîù. Ôï ìïíáäéêü ôïõ ðñüâëçìá åßíáé ïôé äÝí ðáñÝ÷åé êáèüëïõ Ýëåã÷ï åöáñìïãþí.
Åííïåßôáé üôé áí áðåíåñãïðïéÞóåéò to firewall ôùí windows èá ðñÝðåé íá âÜëåéò êÜðïéï Üëëï.
-
Στη λίστα δοκιμασμένων & αποτελεσματικών προγραμμάτων προστασίας, που παρέθεσα 1-2 σελίδες πριν, ξέχασα να αναφέρω το: MailWasher Pro
Πολύ καλό στο να φιλτράει τα email στον server, πριν κατέβουν στο PC σας!
-
Åóý ôï Ý÷åéò äïêéìÜóåé?
-
Ο χρήστης Trelos έγραψε:
Εσύ το έχεις δοκιμάσει?Εννοείται!
Όχι μόνο το έχω δοκμάσει, αλλά 'ζει' στο πι-σι μου πάνω από ένα χρόνο.
Γι' αυτό άλλωστε το προτείνω κιόλας.
-
ÂáóéêÜ äïõëåýù ìå outlook êáé Ý÷ù ôïí íüñôïíá ëåò íá ìïõ êÜíåé êáíÜ ôñåëü?
-
To Norton είναι σκέτη ταλαιπωρία - τουλάχιστον στο δικό μου μηχάνημα, στο οποίο προκαλεί συχνά κολλήματα, ιδίως με τον υπερ-ενημερωμένο ΙΕ6... Έβαλα Firefox & Thunderbird και ΗΣΥΧΑΣΑ. Το Norton συνεργάζεται και με το Thunderbird αυτόματα.
-
ÌÝ÷ñé óôéãìÞò êáëÜ ôá ðÜìå.Ìüìï ðïõ èÝëåé ôñåëÜ updates
-
Ο χρήστης Trelos έγραψε:
Βασικά δουλεύω με outlook και έχω τον νόρτονα λες να μου κάνει κανά τρελό?Κανένα τρελό. Βασικά δεν έχει σχέση με το Outlook... κι εγώ με το Outlook τα παίρνω τα email μου.
Το Mailwasher το τρέχεις πριν, για να δεις ποια μηνύματα υπάρχουν για κατέβασμα στο server (π.χ. της ΟΤΕnet).
Όσα δεν τα γουστάρεις τα σβήνεις επιτόπου στον server. Βέβαια η όλη μαγκιά του MailWasher είναι πως παρέχει φίλτρα με τα οποία ρυθμίζει αυτόματα το ποια μηνύματα θα μείνουν και ποια θα διαγραφουν, δίνοντάς σου όμως και τη δυνατότητα να ελέγξεις πριν του δώσεις το τελικό OK. Όταν τελειώσει τρέχεις το Outlook και φυσικά κατεβαίνουν μόνο όσα μηνύματα επέτρεψε το MailWasher.
Βασικα, αν δεn έχεις μεγάλο πρόβλημα με Spam τότε ίσως και να μην το χρειάζεσαι. Εγώ κάποια στιγμή λάμβανα 500 με 1000 μηνύματa την ημέρα... ΟΛΑ SPAM
(ήταν την εποχή που είχα μεταφράσει επίσημα τόσο το EasyCleaner όσο και το Spybot, και υπήρχε το email-address μου στο About box αυτών των προγραμμάτων).Τότε ήταν που βρήκα και χρησιμοποίησα το Mailwasher Pro... και από τότε μονιμοποιήθηκε στο PC μου (από τότε έχω αλλάξει και email )
ΥΓ. Για μένα ο Νόρτον (γενικώς) έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πλεον βαριά προγράμματα που υπάρχουν. Γονατίζει κυριολεκτικά το PC.
-
Å ôüôå ìÜëëïí äåí èá ôï ÷ñåéáóôþ ãéáôß ïýôïò Þ Üëëïò äåí Ý÷ù êáé ôüóá ðïëëÜ spam.
¼óï ãéá ôïí íïñôïíá üíôùò åßíáé ëßãï âáñýò .¸÷åéò íá ðñïôåßíåéò êÜôé êáëü? -
-
Δυο ερωτήσεις κι από μένα παιδια:
-
Έχει ο FFox mouse gestures?
-
Πού ορίζω στο ZoneAlarm να ΜΗΝ μου μπλοκάρει το πρόγραμμα που χρησιμοποιώ για FTP (το CuteFTP για να είμαστε ακριβείς). Προσπαθώ να το προσθέσω στη λίστα των προγραμμάτων, αλλά μάταια Πώς στην οργή γίνεται (τώρα, κάθε φορά που θέλω να κάνω ftp αναγκάζομαι και κλείνω προσωρινά το ZA).
-
-
Åõ÷áñéóôþ!!!!
Äõóôõ÷þò åãþ äåí ìðïñþ íá óå âïçèÞóù!!! -
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
2) Πού ορίζω στο ZoneAlarm να ΜΗΝ μου μπλοκάρει το πρόγραμμα που χρησιμοποιώ για FTP (το CuteFTP για να είμαστε ακριβείς). Προσπαθώ να το προσθέσω στη λίστα των προγραμμάτων, αλλά μάταια Πώς στην οργή γίνεται (τώρα, κάθε φορά που θέλω να κάνω ftp αναγκάζομαι και κλείνω προσωρινά το ZA).Κάνεις διπλό κλίκ πάνω στο εικονίδιο που βγάζει κάτω δεξιά και μετά απο την αριστερή μπάρα επιλέγεις Program Control. Μετά κάνεις κλίκ στο tab που λέει Programs. Εκεί θα δείς μια λίστα με όλα τα προγράματα που έχεις τρέξει μέχρι τώρα. Λογικά κάπου θα βρείς και το CuteFTP. Κάνεις κλίκ πάνω στα κόκκινα Χ (Deny) και τα μετατρέπεις σε Allow.
-
Εμ εδώ είναι το πρόβλημα. Όχι μόνο δεν το βγάζει στη λίστα το CuteFTP, αλλά το κάνω χειροκίνητα add και ΔΕΝ μπαίνει. Κια στην προηγούμενη έκδοση του ZA το ίδιο πρόβλημα είχα.
Τι στην οργή γίνεται, δεν έχω ιδέα
-
Καλώς όρισα στον Firefox!!!
Δείχνει πιο γρήγορος και πιο φιλικός στην χρήση!Βεβαίως τώρα θέλει ψάξιμο!!
-
Ìðá! Äåí èÝëåé êáé ðïëý øÜîéìï åßíáé áñêåôÜ áðëþò!
-
Ο χρήστης Trelos έγραψε:
Μπα! Δεν θέλει και πολύ ψάξιμο είναι αρκετά απλώς!Απλός...ναι!
-
Óùóôüò!!!!!!!
-
Οι καλές εντυπώσεις από τον Firefox συνεχίζονται. Όχι, δεν έψαξα ακόμα τίποτα προχωρημένες δυνατότητες, αλλά μ'έχει βολέψει πάρα πολύ και τελικά έχει εξαιρετικές δυνατότητες. Και είναι και αξιόπιστος.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#1]