-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
...και το οποίο είναι δωρεάν προς το παρόν, αλλά πολύ σύντομα θα πωλείταιΣίγουρο αυτό...?
-
δίνει τίποτα τζάμπα η MS ρε Σάββα? Το σημερινό νέο είναι ότι πλέον για να κάνεις Windows Update πρέπει να δώσεις serial
-
δίνει τίποτα τζάμπα η MS ρε Σάββα? Το σημερινό νέο είναι ότι πλέον για να κάνεις Windows Update πρέπει να δώσεις serialεγώ πάλι διάβασα ότι το antispyware θα το δίνει δωρεάν όπως το (υποτυπώδες) firewall.
Δίνει (και καλά) έμφαση στην ασφάλεια που τόσο βάναυσα άφησε να κατακρεουργηθεί με τα απαράδεκτα «τρύπια» IExplorer & Win Xp. -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Το νορτον ειναι απαραδεκτα βαρυ!!!Τωρα εβγαλε και η αγαπημενη μας microsoft ενα (περιεργως καλο) antispyware, το οποιο ειναι και δωρεαν...
http://www.microsoft.com/downloads/deta ... laylang=en
το εχω βαλει, και μαζι με το παλιο καλο ad-aware ειναι μια καλη λυση.
Ναι αλλα ειναι beta version. Ειμαι λιγο διστακτικοσ με τα beta. Ειναι καλο? Εχω το adaware SE Personal αλλα εχω ακομα προβλημα με τα διαολοadware.
Ετοιμαζομαι ν αγορασω το Adaware Pro. -
Ο χρήστης panos7 έγραψε:
Το Kaspersky ειναι καλο αλλα το Norton εχει το ονομα και περισσοτερη υποστηριξη
Κατα τη γνωμη ο καλυτερος συνδιασμος γαι προστασια στο Internet ειναι
Norton Antivirus 2005 + ZoneAlarm Pro + Ad-Aware SE 1.05 Pro
χωρις βεβαια να πηγαινει καποιος και να τα αγοραζει ...To ZoneAlarm τι εξτρα προσφερει σε συνδυασμο με τα αλλα 2 NIS k AdAware?
Υπαρχει σε free dowload ή πρεπει κ αυτο ν αγοραστει; -
'σκέτο' firewall είναι, και είναι δωρεάν
ιδού: http://www.zonelabs.com/store/content/c ... ist_za.jsp -
Νιωθω λιγο ασχετος, αλλα μπορει καποιος να μου πει με ποιον τροπο προσθετει emoticons που εχει αποθηκευμενα στον σκληρο του, αν χρησιμοποιει internet explorer?
-
'σκέτο' firewall είναι, και είναι δωρεάν
ιδού: http://www.zonelabs.com/store/content/c ... ist_za.jspΔεν κανει καποιο conflict με το Firewall του NIS;
Ο συνδυασμος των 2 δινει ανεβαζει το security του PC; -
Δεν μπορείς, πρέπει πρώτα να τα ανεβάσεις ως εικόνες σε κάποια ιστοσελίδα.
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Δεν κανει καποιο conflict με το Firewall του NIS;
Ο συνδυασμος των 2 δινει ανεβαζει το security του PC;Δεν γνωρίζω, δεν χρησιμοποιώ ΝΙΣ. Μπορεί και να κάνει πάντως. Έχω την εντύπωση ότι με ZoneAlarm, ένα καλό AntiVirus και συχνό scan για spyware είσαι ασφαλής όμως
-
Με ADSL τελικά μου ζάλισε τον έρωτα το ZoneAlarm. Άνοιγε πόρτες, κλείνε πόρτες, κουλά με τα P2P και με την επικοινωνία μέσω μικροφώνου-MSN Messenger που ΔΕΝ σε ειδοποιούσε το ZoneAlarm ότι τα έκοβε αυτό κλπ. Έβαλα το Kerio και ησύχασα. Μπορεί να είναι λίγο σπασαρχίδικο στην αρχή (ρωτάει για τα πάντα, ακόμα και για όταν κάποιο πρόγραμμα προσπαθεί να ξεκινήσει κάποιο άλλο), όμως μετά από λίγο που θα το ρυθμίσεις απαντώντας θετικά-αρνητικά στις ερωτήσεις που πετάει, είναι πολύ καλό.
-
δική σου ADSL ή σε δίκτυο? Σε δίκτυο έχει πρόβλημα όντως.
-
Δική μου ADSL. Δεν μπορούσα να κάνω σύνδεση για συνομιλία μέσω MSN. Κάποιο port έπρεπε να βρω, αλλά δεν βρήκα ποιο. Άντε στο καλό. Τελικά μετά από χρόνια άλλαξα το δίδυμο Norton AV-ZoneAlarm με Kaspersky-Kerio. Η μετάβαση λειτουργεί μια χαρά ως τώρα.
-
Δεν εχω χρησιμοποιησει αλλο firewall εκτος του NIS. Αγορασα στις αρχες του χρονου το 2005 version. Δεν αντιμετωπιζω καποιο ιδιαιτερο προβλημα με την ταχυτητα του υπολογιστη μου εχω P4 2.66 k 512MB μνημη.
Στο site του ZoneAlarm κανει recommend να μην χρησιμοποιηθει το firewall παραλληλα με την χρηση αλλου firewall, οποτε ο συνδυασμος των 2 αποκλειεται σαν επιλογη.
Λετε να το κανω uninstall κ να βαλω κατι αλλο; Με προβληματισατε λιγο. Κ δεν το λεω αρνητικα αλλα με την παροδο του χρονου βλεπω οτι αλλο κ περισσοτερο αναγκη υπαρχει για safe internet.
Παντως αυτη την στιγμη εχω αρκετο προβλημα με τα adware. Το AdAware SE Personal τα βρισκει αλλα στο τελος μου αφηνει μερικα που δεν μπορει να τα σβησει κ δεν τα κανει ουτε quarantine. -
Χρησιμοποιησε και το Spybot - Search & Destroy,μαζι με το Adaware κανουν πολυ καλο διδυμο.
-
Mozilla FIrefox .....μακραν πολυ σταθερός και εδω 2 μηνες που το δουλευω 0 προβληματα!!
-
Ρε Παιδες 2 αποριες
1, Εγκατεστησα το Zone Alarm firewall και δεν μου επιτρεπει προσβαση στο τοπικο δικτυο (2PC συνδεδεμενα μεταξυ τους) που εχω στημενο.
Το απεγκατεστησα και ολα κανονικα
2. Το Spyboot βρισκει συνεχεια μια εγγραφη DSO Exploit. Την διαγραφω και την επομενη φορα την ξαναβρισκει
Κανεις καμμια ιδεα -
- τα ίδια και στο δίκτυο της δουλειάς μου. Για μεμονωμένο pc πάντως είναι πολύ καλό.
- Το spybot δεν είναι και τόσο 'δυνατό' εργαλείο αφαίρεσης 'κατασκόπων'.
-
Εγώ χρησιμοποιώ Mozilla FireFox. Γισ κάποιο λόγο δε μπορώ να γυρίσω στον Internet Explorer πια...
-
Firewall Test
http://www.hackerwatch.org/probe/?affid=332-04
Δοκιμαστε το.
Σε εμενα βγαζει τα παντα secure .Το βρηκα στο myphone.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#1]