-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Κ750i .-
κι από μένα τα ίδια.-
..και από μένα ως κάτοχός του!
Απλά ο ελβετικός σουγιάς των κινητών .-
ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!
Σκέφτομαι να το παραγγείλω αυτές τις μέρες... αλλά σχετικά ακριβό ακόμα γμτ...
-
Πάρτο, αξίζει.
Προσωπικά ο ενθουσιασμός με το οτιδήποτε κράταει μια δυο βδομάδες.. Με τα κινητά δεν κρατάει καθόλου γιατί κανένα δεν με εντυπωσιάζει. Αυτό όμως με έχει ενθουσιάσει και από τότε που το δοκίμασα το συνιστώ σε όλους.. Και έχει περάσει πάνω από ένας μήνας...
-
Μην παίρνετε βρε ακριβά κινητά, είναι χαμένα λεφτά. Ούτε τα PC δεν χάνουν τόσο γρήγορα την αξία τους. Καλύτερα να επενδύσετε σε κάποιο handheld PC, αυτά κρατάνε τη χρηστικότητά τους για πολύ καιρό (και έχουν τη δυνατότητα να αναβαθμίζουν τις δυνατότητές τους με αμέτρητα προγράμματα).
-
...όλα είναι σχετικά Μάνο...
-
Τελικά πήρα το Μοτορόλα.
Και είναι με ανανέωση, αλλιώς δεν υπήρχε περίπτωση να δώσω ένα τέτοιο ποσό σε κινητό.
Θα γράψω εντυπώσεις τις επόμενες μέρες! -
Μιας και πιασαμε τα κινητα ,για το ΝΟΚΙΑ 6680 εχει κανεις αποψη;
Το σκεφτομαι σαν αντικαταστατη του 3650 που εχω τωρα. -
PC ή Mac?
Συγγραφέας maxmara
Δημοσιεύθηκε: 14/07/05 10:33 Θέμα δημοσίευσης: PC ή Mac?Το laptop μου πλέον ταιρειάζει για το μουσείο. Θέλω νέο μηχάνημα για το σπίτι.
Χρήση: αποθήκευση φωτογραφιων - απλά αρχεία Word κτλ - μουσική - διαδίκτυο.
Να πάρω Πι-Σι η Μακ? Μου αρέσει (εμφανισιακά ) το νέο μικροσκοπικό Μακ. Ανησυχώ βέβαια για την συμβατότητα - π.χ. εάν φέρνω δουλειά απο το γραφέιο, τι γίνεται?
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
PC ή Mac?Συγγραφέας maxmara
Δημοσιεύθηκε: 14/07/05 10:33 Θέμα δημοσίευσης: PC ή Mac?Το laptop μου πλέον ταιρειάζει για το μουσείο. Θέλω νέο μηχάνημα για το σπίτι.
Χρήση: αποθήκευση φωτογραφιων - απλά αρχεία Word κτλ - μουσική - διαδίκτυο.
Να πάρω Πι-Σι η Μακ? Μου αρέσει (εμφανισιακά ) το νέο μικροσκοπικό Μακ. Ανησυχώ βέβαια για την συμβατότητα - π.χ. εάν φέρνω δουλειά απο το γραφέιο, τι γίνεται?
ΜΑC RULEZ!!!
Οι γραφίστες όλου του κόσμου προειδοποιούν:
Τα PC βλάπτουν σοβαρά την ψυχική υγεία!!! -
Rulez ξεrulez, από ποικιλία προγραμμάτων είναι πολύ πίσω σε σχέση με τα PC/notebooks.
Αφού θες εμφάνιση, για δες εδώ:
http://news.com.com/Photos+Luxurious+la ... 18677.html
Πάτα και στις επόμενες εικόνες.
-
Πάρε MAC φίλε μου...είναι άπαιχτο...μην ξεχνάμε οτι το MAC OS είναι UNIX
-
Ναι, αλλά εάν φέρνω π.χ. το Εξελόφυλο ( )απο την δουλειά, θα δουλέψω σαν άνθρωπος?
-
Ναι, αλλά εάν φέρνω π.χ. το Εξελόφυλο ( )απο την δουλειά, θα δουλέψω σαν άνθρωπος?Συγγνώμη για το άσχετο της ερώτησης , αλλά στο avatar ο Carl Douglas είναι?
-
Να πάρω Πι-Σι η Μακ? Μου αρέσει (εμφανισιακά ) το νέο μικροσκοπικό Μακ.Αν παίζει ρόλο η εμφάνιση δες και το μικροσκοπικό Sony Vaio.Το είχα δει από κοντά πριν κανά 9άρι μήνες και ήταν πανέμορφο, πολύ πιο όμορφο από τα Mac. Δεν ξέρω όμως αν έχει ανανεωθεί από τότε ο εξοπλισμός του. Ήταν και λίγο τσιμπημένο σαν τιμή.. Το κανονικό Vaio έκανε κοντά στα 1000
-
Ναι, αλλά εάν φέρνω π.χ. το Εξελόφυλο ( )απο την δουλειά, θα δουλέψω σαν άνθρωπος?Υπαρχει MS ofice simulator
-
οτι και να παρεις ΒΑΛΕ LINUX
παει με ολα (και PC και MAC)
το εκανα το βημα προσφατα (στο νεο λαπτοπ) και δεν με βλεπω να γυριζω πισω
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Το σκεφτομαι σαν αντικαταστατη του 3650 που εχω τωρα....υπάρχουν ακόμα ήρωες με αυτές τις παντόφλες...;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Το σκεφτομαι σαν αντικαταστατη του 3650 που εχω τωρα....υπάρχουν ακόμα ήρωες με αυτές τις παντόφλες...;
Αμα στο πεταξω στο κεφαλι θα κανεις καρουμπαλο
Ειναι γκουμουτσα οχι απλη παντοφλα .
Παντως το 6680 θα το εχω αυριο στα χερια μου -
To ξερω γιατί το είχα κάποτε...γέλαγα και εγώ ο ίδιος όταν μιλούσα με δαύτο!
Η παντόφλα μου είναι μικρότερη....Καλορίζικο το 6680.Είναι διαμάντι κ αυτό, το κράτησα 2 μήνες αλλά το δωσα γιατί ήθελα κάτι μικρότερο αλλά κ επειδή με κούρασε τo Symbian OS.
Οπότε SE K750.
-
Ο χρήστης 147TI έγραψε:
Ναι, αλλά εάν φέρνω π.χ. το Εξελόφυλο ( )απο την δουλειά, θα δουλέψω σαν άνθρωπος?
Υπαρχει MS ofice simulator
Υπάρχει και MS Office για Mac.
http://www.microsoft.com/mac/products/o ... office2004 -
η γνωμη μου για κινητα:
αυτοι που ξερουν απο τεχνολογια και δεν μιλανε απλως με τα κινητα, δεν θα παρουν ουτε νοκια ουτε τιποτα αλλο, περα απο Qtec
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#1]