-
Παιδιά καλησπέρα,
είδα χθες ένα αυτοκίνητο παρκαρισμένο στο δρόμο, το οποίο αν και παλιό τράβαγε ιδιαίτερα την προσοχή, θυμίζοντας μεγάλη Jaguar της δεκαετίας του 80. Αν και μεγάλο, πολύ αεροδυναμικό με ιδιαίτερη πολυτέλεια εσωτερικά, με αεραγωγούς, φωτισμό και ηλ. διακόπτες μπρος πίσω, κοντέρ που έδειχνε 300 χλμ/ώρα και διπλές πλαϊνές εξατμίσεις.
Το σήμα δεν ήταν αναγνωρίσιμο και μόνο στην άδεια είδα αχνά το όνομα Revolta. Στο δίκτυο είδα αναφορά σε supercar Ιsa Revolta χωρίς στοιχεία ή φωτογραφίες. Μήπως ξέρετε περί τίνος πρόκειται να μου φύγει και μένα η περιέργεια?
Πολλές ευχές για ευτυχισμένο 2005 σε όλους.
-
Παιδιά καλησπέρα,
είδα χθες ένα αυτοκίνητο παρκαρισμένο στο δρόμο, το οποίο αν και παλιό τράβαγε ιδιαίτερα την προσοχή, θυμίζοντας μεγάλη Jaguar της δεκαετίας του 80. Αν και μεγάλο, πολύ αεροδυναμικό με ιδιαίτερη πολυτέλεια εσωτερικά, με αεραγωγούς, φωτισμό και ηλ. διακόπτες μπρος πίσω, κοντέρ που έδειχνε 300 χλμ/ώρα και διπλές πλαϊνές εξατμίσεις.
Το σήμα δεν ήταν αναγνωρίσιμο και μόνο στην άδεια είδα αχνά το όνομα Revolta. Στο δίκτυο είδα αναφορά σε supercar Ιsa Revolta χωρίς στοιχεία ή φωτογραφίες. Μήπως ξέρετε περί τίνος πρόκειται να μου φύγει και μένα η περιέργεια?
-
Παιδιά καλησπέρα,
-
San afto:
http://www.carclassic.com/html/AL98.htm -
από μπροστά μοιάζει λίγο με Μόντρεαλ
mods να το κάνουμε merge στο 'carspotting'??? -
Φίλε tryphon σε ευχαριστώ πολύ, αυτό είναι! Ήταν Rivolta κι όχι Revolta. Το λάθος ήταν στο ασφαλιστήριο τυπωμένο. Πάντως αυτό που ειδα ήταν λιμουζίνα. ΙSO Rivolta S4 Fidia. Μόνο 192 κομμάτια κατασκευάστηκαν και το ένα κυκλοφορεί στη γειτονιά μου! Τώρα τα βλέπω στο διαδίκτυο κι είναι πραγματικά απίστευτα!
Krusenstern: carspotting?
-
Ο χρήστης Jaeger έγραψε:
Φίλε tryphon σε ευχαριστώ πολύ, αυτό είναι! Ήταν Rivolta κι όχι Revolta. Το λάθος ήταν στο ασφαλιστήριο τυπωμένο. Πάντως αυτό που ειδα ήταν λιμουζίνα. ΙSO Rivolta S4 Fidia. Μόνο 192 κομμάτια κατασκευάστηκαν και το ένα κυκλοφορεί στη γειτονιά μου! Τώρα τα βλέπω στο διαδίκτυο κι είναι πραγματικά απίστευτα!Krusenstern: carspotting?
για την ακριβεια μολις δυο εχουν ταξινομηθει στην χωρα μας και μαλιστα ειναι του ιδιου ιδιοκτητη κατοικου αθηνων.........το ενα ειναι μοντ.73 γκρι με αρ.κυκλ ΒΡ54** και το αλλο ειναι μοντ.82 κοκκινο με αρ.κυκλ. ΗΗ45**.
-
Υπάρχει και πράσινο σκουρο στηνδική μου γειτωνιά (φιλοθέη). Νομιζω το εχει με ιστορικά νούμερα
-
Ήταν το Ιso Rivolta. Φόραγε αμερικανικής προέλευσης V8 κινητήρα (νομίζω Chevrolet) και, μολονότι εξαιρετικά γρήγορο, εθεωρείτο από πολλούς υπερβολικά υποστροφικό.
(Isa) Revolta?