-
Θελω να αγορασω για μικρο αλλα οικονομικο, ενα 4χ4 εως 13.000 ευρω ,το οποιο να καιει λιγο να εχει 4 πορτες και να παει ανετα στην βρεγμενη χιονισμενη ασφαλτο,αλλα και να μην δυσκολευεται στις λασπες σε χωματινες οχι δυσκολες διαδρομες στο Καπανδριτι Γραμματικο κλπ....κυριως για χρηση μεσα στην πολη αλλα σε περιοχες Ανοιξης Αγ Στεφανου Σταματας κλπ....δηλαδη ανηφορικους και δυσκολους δρομους τον χειμωνα......με βροχη παγο και χιονι που και που.
Τι προτεινετε??? -
Θελω να αγορασω για μικρο αλλα οικονομικο, ενα 4χ4 εως 13.000 ευρω ,το οποιο να καιει λιγο να εχει 4 πορτες και να παει ανετα στην βρεγμενη χιονισμενη ασφαλτο,αλλα και να μην δυσκολευεται στις λασπες σε χωματινες οχι δυσκολες διαδρομες στο Καπανδριτι Γραμματικο κλπ....κυριως για χρηση μεσα στην πολη αλλα σε περιοχες Ανοιξης Αγ Στεφανου Σταματας κλπ....δηλαδη ανηφορικους και δυσκολους δρομους τον χειμωνα......με βροχη παγο και χιονι που και που.
Τι προτεινετε??? -
Τι προτεινετε??? -
Panda, για μενα!!
Για κοιτα εγω ψηφιζω fiat, αντε να δουμε εβαλε μυαλο επιτελους , η συνεχιζει τα ιδια
-
Μονο Panda φιλε μου!!!!!!!!!!
-
Κανένα από αυτά!!
Υπάρχει σε προσφορά το παλιό suzuki ignis που είναι και made in Japan με προβολείς ομίχλης και ζάντες αλουμινίου στα 11500Ευρώ. -
Ιgnis ή Wagon R και απο εμένα, αν μπορείς να δώσεις τα λεφτά που κάνει το Sirion παίρνεις το καινούριο Ignis που είναι πολύ καλύτερο απο όλα αυτά.
Το Panda είναι κουκλί αλλα με 0-100 σε 19 και τελική ούτε 130 νομίζω είναι επικύνδηνα αργό χωρίς να υπερτερεί (πέραν της χαριτωμενιάς) πουθενά αλλού.
-
Οχι ότι είμαι και φαν της κατηγορίας ή την ξέρω καλά, αλλά το Panda μου φαίνεται πιο μοντέρνο, αν κ αμφιβάλλω για την αποτελεσματικότητα της τετρακίνησής του απέναντι στους Ιάπωνες.
-
Τα συστήματα τετρακίνησης σε όλα τα μοντέλα που αναφέρουμε εδώ είναι σχεδόν ίδια.
Το πρόβλημα του Panda είναι το υπερβολικό βάρος και ο κινητήρας--->θανατηφόρος συνδυασμός.
-
Sirion κατά προτίμηση με steershift, αν και ίσως ξεφεύγει σε κόστος.
Μαζί με το κιβώτιο του Jazz είναι από τα καλύτερα που υπάρχουν.
και βέβαια 1.300άρι με 102 άλογα δεν βρίσκεις πουθενά πλέον
-
ΑΝ βαλουμε και τα μεταχειρισμενα ως τις 13000ευρω...αλλα παντα για 4πορτο μικρο και με ανετους χωρους τι θα προτεινατε.....χρονιας μονο 2003-4 οχι πιο πισω......
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Sirion κατά προτίμηση με steershift, αν και ίσως ξεφεύγει σε κόστος.Μαζί με το κιβώτιο του Jazz είναι από τα καλύτερα που υπάρχουν.
ναι, αλλά είναι 4τάχυτο
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ναι, αλλά είναι 4τάχυτο
Μηπως ειναι παρεξηγημενο αλλα το καλυτερο 4χ4 μικρο?????
-
Ο χρήστης iperodigos έγραψε:
ναι, αλλά είναι 4τάχυτο
Μηπως ειναι παρεξηγημενο αλλα το καλυτερο 4χ4 μικρο?????
Αφού είναι κακάσχημο και μέσα στην πλαστικούρα
Όσο για τις τέσσερις σχέσεις, μόνο στην τελική το καταλαβαίνεις, έχει πολύ καλή ροπή (μέχρι τις... 7.000! ) και είναι μόλις (που φτάσαμε ) 920 κιλά
-
Να ρωτήσω κάτι; Το Jimny (που είναι από τα καλύτερα τζιπάκια που κυκλοφορούν), πόσο πάει;
Επίσης το Niva είναι και αυτό μια πρόταση, με τα στραβά του (σε ποιότητα κατασκευής και φινίρισμα) και τα καλά του βέβαια (πολύ καλό τζιπάκι, δεν κολώνει).
-
ναι αλλά ο φίλος θέλει 4 πόρτες
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ναι αλλά ο φίλος θέλει 4 πόρτεςΑ, ναι! Σωστά!
-
To Jimny υστερεί σημαντικά σε χώρους εκτός απο τις 2 λιγότερες πόρτες και έχει και μεγαλύτερη κατανάλωση.
Προτιμώ Ignis απο Sirion πάντως.
Υπάρχει και το YRV που ξεχάσαμε να αναφέρουμε, αρκετά καλό αυτοκίνητο συγκρίσιμο (για το είδος που συζητάμε) με το Ignis.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
To Jimny υστερεί σημαντικά σε χώρους εκτός απο τις 2 λιγότερες πόρτες και έχει και μεγαλύτερη κατανάλωση.Προτιμώ Ignis απο Sirion πάντως.
Υπάρχει και το YRV που ξεχάσαμε να αναφέρουμε, αρκετά καλό αυτοκίνητο συγκρίσιμο (για το είδος που συζητάμε) με το Ignis.
Νομιζω οτι θα ειναι καπως στεναχωρα μεσα στο YRV....
Eida kai to neo SIRION στο ΑΥΤΟΜΟΤΟΣΠΟΡ και δεν το φερνουν 4χ4 ακομα .....τελος παντων .......
Το WAGON R 94HP 4X4 ισως ειναι τελικα μια καλη προταση ...μετα το ΣΙΡΙΟΝ 1.3 102αλογα 4χ4 και μετα το Παντα 1.2 4χ4 ....ακομα μπλεγμενος ειμαι!!!!
4x4 εως 13.000ευρω 4πορτες.ποιο?