-
παιδιά χάλασε στο αυτοκίνητό μου η κεραία. Βασικά δεν ξέρω ποιο ακριβώς τμήμα της έχει χαλάσει. Το αυτοκίνητο είναι μια mercedes 200E 1990. Θέλω να μάθω αν ισχύει όντως ότι μόνο στην αντιπροσωπία μπορώ να αλλάξω κεραία?
Επίσης αν κάποιος ξέρει πόσο περίπου είναι λογικό να στοιχίσει αφού η αντιπροσωπεία στην περιοχή μου είναι λίγο πέρα βρέχει και θέλω να ξέρω πριν πάω -
παιδιά χάλασε στο αυτοκίνητό μου η κεραία. Βασικά δεν ξέρω ποιο ακριβώς τμήμα της έχει χαλάσει. Το αυτοκίνητο είναι μια mercedes 200E 1990. Θέλω να μάθω αν ισχύει όντως ότι μόνο στην αντιπροσωπία μπορώ να αλλάξω κεραία?
Επίσης αν κάποιος ξέρει πόσο περίπου είναι λογικό να στοιχίσει αφού η αντιπροσωπεία στην περιοχή μου είναι λίγο πέρα βρέχει και θέλω να ξέρω πριν πάω -
κοίταξες τις επαφές και απ'τις δύο άκρες και είναι εντάξει; βασικά δεν είναι τπτ τρομερό ν'αλλάξεις κεραία για να πας στην αντιπροσωπεία, ειδικά σ'ένα τόσο παλιό αμάξι. Πιστεύω ότι αν πας σ'ένα ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων θα στο φτιάξουν/αλλάξουν
-
τις επαφές της κεραίας εννοείς? Αυτή έχει ψιλοσκουριάσει οπότε καλό είναι να την αλλάξω. Τηλεφωνικά μου είπανε ότι θα κοστίσει πάνω από 60ευρώ! ΠΑρακάτω σε ένα topic είδα ότι κυκλοφορούν σε διάφορα μαγαζια κεραίες με 10-15ευρώ. Αυτες δεν θα ταιριάζουνε?
-
Οι κεραίες που αναφέρεις, προϋποθέτουν την ύπαρξη βάσης πάνω στην οποία βιδώνουν, και δεν περιλαμβάνουν καλωδίωση.
-
Ο χρήστης ata έγραψε:
τις επαφές της κεραίας εννοείς? Αυτή έχει ψιλοσκουριάσει οπότε καλό είναι να την αλλάξω. Τηλεφωνικά μου είπανε ότι θα κοστίσει πάνω από 60ευρώ! ΠΑρακάτω σε ένα topic είδα ότι κυκλοφορούν σε διάφορα μαγαζια κεραίες με 10-15ευρώ. Αυτες δεν θα ταιριάζουνε?Αν είναι ηλεκτρική έχει πολλές επαφές.... ποιες έχουν σκουριάσει? πάνυως αν είναι ηλεκτρική η κεραία και θες να συνεχίσεις να έχεις ηλεκτρική τότε ισχύουν τα >60 ευρώ. Αν όμως την καταργήσεις και βάλεις στην ίδια τρύπα μια απλή κεραία τότε παίζουν τα λίγα ευρώ!
αλλαγή κεραίας