-
ρε παιδες εχω μπλέξει ......εδω και ενα χρονο κατεληξα στην αγορα του cooper αλλα λογω ανακαταταξεων στην δουλεια καθυστερησα την αγορα.τωρα βεβαια ειμαι αποφασισμενος.ολη η ιστορια ξεκιναει απο την athens car στην οποια πηγα και ρωτησα για το cooper καινουργιο μου ειπαν τελικη τιμη 26.400e το cooper s chli packet αλλα 10 μηνες παραδοση ! λοιπον τα πηρα στον εγκεφαλο και αποφασισα να το παρω ελαφρως μεταχειρισμενο βρηκα ενα cooper s σε εναν μαντρα μοντελο 2003(26.000km) πακετο chili και οροφη και μου ειπε τιμη 27000 !!! και τον ρωταω εγω πολυ ευγενικα ??? μα ρε φιλε καινουργιο εχει 26.400 πως εσυ το δινεις used πιο ακριβα?? και η απαντηση του ηταν >> ναι λεει καινουργιο εχει πιο φθηνα αλλα θα περιμενεις 10 μηνες παραδοση......
τι λετε για την κατασταση αυτη??? αξιζει να περιμενω?? το καινουργιο?? η να συνεχισω να ψαχνω.... -
ρε παιδες εχω μπλέξει ......εδω και ενα χρονο κατεληξα στην αγορα του cooper αλλα λογω ανακαταταξεων στην δουλεια καθυστερησα την αγορα.τωρα βεβαια ειμαι αποφασισμενος.ολη η ιστορια ξεκιναει απο την athens car στην οποια πηγα και ρωτησα για το cooper καινουργιο μου ειπαν τελικη τιμη 26.400e το cooper s chli packet αλλα 10 μηνες παραδοση ! λοιπον τα πηρα στον εγκεφαλο και αποφασισα να το παρω ελαφρως μεταχειρισμενο βρηκα ενα cooper s σε εναν μαντρα μοντελο 2003(26.000km) πακετο chili και οροφη και μου ειπε τιμη 27000 !!! και τον ρωταω εγω πολυ ευγενικα ??? μα ρε φιλε καινουργιο εχει 26.400 πως εσυ το δινεις used πιο ακριβα?? και η απαντηση του ηταν >> ναι λεει καινουργιο εχει πιο φθηνα αλλα θα περιμενεις 10 μηνες παραδοση......
τι λετε για την κατασταση αυτη??? αξιζει να περιμενω?? το καινουργιο?? η να συνεχισω να ψαχνω.... -
To καινούργιο είναι καινούργιο.. αλλά άμα καίγεσαι πολύ, συνέχισε να ψάχνεις στα μεταχειρισμένα.. Και καλύτερα από ιδιώτη.
Εγώ βέβαια να σου πω την αλήθεια δε θα το΄παιρνα.. αλλά γούστα είναι αυτά..
Φιλικά. -
με 26.000 χιλ δεν είναι ελαφρώς μεταχειρισμένο. Ειναι καραμεταχειρισμένο για τα λεφτά που θέλει.
Πάντος είναι πράγματι υπερ-υπερ-υπερτιμημένο το αυτοκινητάκι.
-
σωστα απλα με τσαντιζει το γεγονος ...οτι βασιζονται στην μεγαλη παραδοση 10 μηνες...του καινουργιου και το δινουν στην ιδια τιμη το μεταχειρισμενο... αρε και να ταν ανοιχτα τα συνορα....και να μην επαιζε τελωνειο....
-
Μου φαινεται αστειο αυτο που σου ειπε ο μαντρας....
Στη θεση σου δεν θα σκεφτομουνα ΚΑΝ το ενδεχομενο να παρω μεταχειρισμενο με οτι κακα συνεπαγεται αυτο και να το πληρωσω και παραπανω απο καινουριο μονο και μονο εξαιτιας του χρονου παραδοσης!Εγω δεν θα το επαιρνα μεταχειρισμενο ακομα και 22.000 να το εδινε...γιατι δεν γουσταρω το ρισκο (ειδικα οταν εχεις τα λεφτα για το καινουριο). Ποσο μαλλον ακριβοτερα απο το καινουριο!
Λοιπον παρε το καινουριο ή αναθεωρησε την αγορα σου γενικοτερα και πηγαινε προς τιποτα αλλο...αν και το Mini σε αυτους που τους αρεσει ειναι ανατικαταστατο....ειναι φαση 'love it or hate it', και αν και εγω ανοικω στη δευτερη κατηγορια (hate it) μπορω να καταλαβω οτι αν εσυ ανοικεις στην πρωτη, δεν μπορεις να βρεις κατι αντιστοιχο...
-
κι ομως φιλε μου(osfp) το ειπε ο μαντρας κι αν θες να μαθεις δεν ειναι ο μονος που το κανει την εχουν ψιλιαστει κι αλλοι και τα δινουν σε τετοιες τιμες...λες και ειμαστε τιποτα κοριτσακια και δεν ξερουμε τι μας γινεται...
-
Σε καμία περίπτωση μη το πάρεις απο τη μάντρα. Μη κάνεις το χατήρι του κάθε νταβατζή που θέλει να πουλήσει όσο όσο νομίζωντας οτι όλοι οι υπόλοιποι είναι κορόϊδα. Άσε που είναι και προ facelift αυτό που θέλει να σου πουλήσει που σημαίνει οτι θα έπρεπε να είναι ακόμη φθηνότερο. Στη θέση σου αν ήθελα τόσο πολύ το MINI θα περίμενα 10 μήνες χωρίς δεύτερη σκέψη.
-
Παύλο δυστυχώς το χατήρι του μαντρά θα του το κάνουν τα κοριτσάκια που λέει ο gbak πιο πάνω, που θέλουν Μινι εδώ και τώρα γιατί είναι τρέντι και το πήρε και η κολλητή τους.... Αν δεν το πάρει ο φίλος, ΣΙΓΟΥΡΑ θα βρει να το δώσει ο απατεώνας. ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ
Σπύρος
-
Νομίζω ότι η υπερ-υπερβολική τιμή σε συνδιασμό με τον υπερ-υπερβολικό χρόνο αναμονής κάτι θέλουν να σου πουν.. δεν κοιτάς για κάτι άλλο;
-
Μισο λεπτο ρε παιδια.....
Το mini δεν ειναι το μοναδικο αυτοκινητο με τετοιο χρονο παραδοσης και απο οτι καταλαβαινω γενικα οι φιλοι μας οι Γερμανοι πασχουν σε αυτον το τομεα...
Τα ιδια ειχα παθει κ εγω οταν ημουν αναμεσα σε κλιο,πολο κτλ...9 μηνες μου ειχαν πει στην καρεντα για ενα πολο 1,4 16ν....Βρε αει στα διαολα που ελεγε και ενας συγχωρεμενος πολιτικος...Η απαντηση του μαντρα απο την αλλη ειναι για γελια.....Κανονικα με 26000χλμ επρεπε να το δινει γυρω στις 20000€.....Το θεωρω τουλαχιστον γελιο και δεν θα το σκεφτομουν καν.....
Δεν μπορει ο καθε μ@#@%@ς να ζηταει οτι του κατεβει στο κεφαλι με προφαση την καθυστερηση στην παραδοση...Αν παει η καθυστερηση στους 12 μηνες πχ,θα πρεπει να ζηταει 30000€??????Δεν παμε καλαααα...
-
ρε φιλε, συγγνωμη κι ολας, αλλα τι περιμενεις να σου πουμε ??
Οτι απο την αντιπροσωπεια μεχρι τον μαντρα ειναι απατεωνες, για τα λεφτα που ζητανε ??
Και αν πρεπει κατι να σου πουμε, επειδη εχεις απορια και ρωτας, τους 10 μηνες αναμονη, κατσε μαζεψε λιγα φραγκα ακομα και χτυπα ενα mr2 του κουτιου!!
Ημαρτον!!
-
Συνονόματε, είναι οι απλοί κανόνες περί προσφοράς και ζήτησης. Γιατί όχι η εφαρμογή τους και στο ΜΙΝΙ;
-
Φιλε Βαγγελη αυτο δεν αναιρει το οτι ειναι γελοιες οι απαιτησεις του μαντρα.....
Εγω παντως στην θεση σου φιλε μου θα επερνα TypeR ή ClioRs σε αυτα τα λεφτα... Ολοκαινουργιο
-
Ο χρήστης ClioDriver έγραψε:
Συνονόματε, είναι οι απλοί κανόνες περί προσφοράς και ζήτησης. Γιατί όχι η εφαρμογή τους και στο ΜΙΝΙ;=εμείς φταίμε
κάτι ανάλογο έχει γίνει και με την περίπτωση του ραλί, που πωλείται ακριβότερα από ότι έκανε καινούριο....
-
Ακριβώς, εμείς φταίμε που θέλουμε αμάξι 'εδώ και τώρα'. Λίγη υπομονή δεν βλάπτει να κάνουμε..
Βαγγέλη για τα δύο που προτείνεις συμφωνώ απόλυτα.. (αυτά σκεφτόμουν και εγώ..)
-
Ο χρήστης ClioDriver έγραψε:
Ακριβώς, εμείς φταίμε που θέλουμε αμάξι 'εδώ και τώρα'. Λίγη υπομονή δεν βλάπτει να κάνουμε..Βαγγέλη για τα δύο που προτείνεις συμφωνώ απόλυτα.. (αυτά σκεφτόμουν και εγώ..)
Εδω δεν κανεις υπομονη.....Πρεπει να εισαι τουλαχιστον ο Ιωβ.....
Οσο για τα αλλα 2......Αχχχχχχχ
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Συνονόματε, είναι οι απλοί κανόνες περί προσφοράς και ζήτησης. Γιατί όχι η εφαρμογή τους και στο ΜΙΝΙ;
=εμείς φταίμε
κάτι ανάλογο έχει γίνει και με την περίπτωση του ραλί, που πωλείται ακριβότερα από ότι έκανε καινούριο....
πστ! λιγα λογια για το ραλλι! Μπορει να θελω να το πουλησω αργοτερα!
-
κι όμως, για το δικό σου (το GTi δεν έχεις?), σίγουρα λιγότερα θα πάρεις από ότι το αγόρασες, κι ας είναι πιο πλήρες πακέτο από το Ραλί. Αν ήταν σκέτο, γυμνό, μαμά Ραλί κλπ, τότε θα μιλάγαμε για επένδυση
cooper s???