-
Τοποθετηθηκαν 23/12/04 ,320 χιλιοστα διαμετρος δισκων με 10πιστονες δαγκανες αντικαθιστωντας τα διπιστονα 280 χιλιοστων.
Αισθηση ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ!!!!!!!!!!
Δυναμη επιβραδυνσης απο τα 270+ χωρις ιχνος κοπωσεως,
ΧΑΛΑΛΙ ΤΟΥΣ ΤΑ 2,5 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ!!!!!!!!!! -
Τοποθετηθηκαν 23/12/04 ,320 χιλιοστα διαμετρος δισκων με 10πιστονες δαγκανες αντικαθιστωντας τα διπιστονα 280 χιλιοστων.
Μέ γειά σου.
Μέ τά 'μαμά',αντιμετώπιζες πρόβλημα; -
Ο χρήστης EVO2 έγραψε:
320 χιλιοστα διαμετρος δισκωνόσο μια οικογενειακή πίτσα!!!
με 10πιστονες δαγκανες
...που χρειάζεται και την ανάλογη... μασέλα για να τη 'δαγκώσεις'...
Δυναμη επιβραδυνσης απο τα 270+ ...........
το Γιάρις μου σταματάει από τα 280+ μια χαρά και με τα μαμά... πεταμένα λεφτά φίλε...
Σπύρος
αγνοήστε με, απλώς ζηλεύω
-
Στα πατημενα κατηφορικα πχ. Μπραλλος τα μαμα εχαναν αισθηση και υπερθερμαινονταν ευκολα,οπως επισης και στα πολλα στην εθνικη.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
320 ÷éëéïóôá äéáìåôñïò äéóêùí
üóï ìéá ïéêïãåíåéáêÞ ðßôóá!!!
ìå 10ðéóôïíåò äáãêáíåò
...ðïõ ÷ñåéÜæåôáé êáé ôçí áíÜëïãç... ìáóÝëá ãéá íá ôç 'äáãêþóåéò'...
Äõíáìç åðéâñáäõíóçò áðï ôá 270+ ...........
ôï ÃéÜñéò ìïõ óôáìáôÜåé áðü ôá 280+ ìéá ÷áñÜ êáé ìå ôá ìáìÜ... ðåôáìÝíá ëåöôÜ ößëå...
Óðýñïò
áãíïÞóôå ìå, áðëþò æçëåýù
Náé êáé ôï äéêü ìïõ óôï Grand Tourismo
@EVO2
Áðï âÜñïò ôé äéáöïñÝò Ý÷ïõí óå ó÷Ýóç ìå ôá ìáìá? -
Ειναι αρκετα ελαφρυτερα απο τα μαμα επειδη τα κεντρα των δισκων ειναι απο ελαφρυ κραμα(οι δισκοι ειναι διαιρουμενοι) οπως επισης απο το ιδιο κραμα ειναι και οι δαγκανες.
οσο για φινιρισμα απλα καταπληκτικο!!!!!!! -
Ο χρήστης EVO2 έγραψε:
Ειναι αρκετα ελαφρυτερα απο τα μαμα επειδη τα κεντρα των δισκων ειναι απο ελαφρυ κραμα(οι δισκοι ειναι διαιρουμενοι) οπως επισης απο το ιδιο κραμα ειναι και οι δαγκανες.
οσο για φινιρισμα απλα καταπληκτικο!!!!!!!Με γειά τα φρενάκια σου λοιπόν...
-
Ναι, το επιβεβαιώνω και εγώ για τους δίσκους της TAROX, έχω βάλει στο Κλιό διαιρούμενους 500χιλ. με 20πίστονες δαγκάνες και, πράγματι, έχει άλλη αίσθηση όταν φρενάρω στην ελέυθερη πτώση, ενώ το φρενάρισμα από τα 330χ.α.ω. είναι ακαριαίο..
-
Ο χρήστης ClioDriver έγραψε:
Ναι, το επιβεβαιώνω και εγώ για τους δίσκους της TAROX, έχω βάλει στο Κλιό διαιρούμενους 500χιλ. με 20πίστονες δαγκάνες και, πράγματι, έχει άλλη αίσθηση όταν φρενάρω στην ελέυθερη πτώση, ενώ το φρενάρισμα από τα 330χ.α.ω. είναι ακαριαίο.. -
Που να δείτε εγώ με το αλεξίπτωτο...!!!
Μεγιά φίλε, καλοφάγωτα!!! Πρόσεχε μόνο να μην σου βγουν τα μάτια σε κανένα φρενάρισμα και κολλήσουν στο παρμπριζ...
ΒTW, ειναι κανα-δυο άτομα που δεν πολυσυμπαθώ τελευταία... Να τα βάλουμε στο αμάξι σου να τους κάνεις κανα καλό φρενάρισμα από τα 270 να τους κοπεί ο βήχας;
-
Σύσταση μόνο μέχρι 280 γιατί μπορεί να στο κατάσχουν δύο φορές
Αν και με τέτοια φρένα προλαβαίνεις να πέσεις στα 140- και να φας πρόστιμο μόνο
-
του το ρημάξαμε το τόπικ του ανθρώπου
αλήθεια, το εργαλείο που μπήκαν τα καινούρια φρένα τι είναι???
-
Eνα μεταμφιεσμενο EVO2, Made in GREECE απο τα χερακια μου, μετρημενο στα 450+ αλογακια,συντομα παρουσιαζεται σε γνωστο περιοδικο.
Α ΞΕΧΑΣΑ τα 270+ ειναι με την 'κοντη¨' πεμπτη 0.756/1 παιζει και πιο μακρια 0,666/1 αλλα φυσικα και δεν θα το πιστεψετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
θέλουμε ΦΩΤΟΣ!!!!!
-
Kανε λιγο υπομονη θα δεις παρουσιαση συντομα,
αν το θελεις live την αλλη βδομαδα παω στο ΄'Γρηγορη' για μετρηση στο dyno............ -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Óýóôáóç ìüíï ìÝ÷ñé 280 ãéáôß ìðïñåß íá óôï êáôÜó÷ïõí äýï öïñÝòÁí êáé ìå ôÝôïéá öñÝíá ðñïëáâáßíåéò íá ðÝóåéò óôá 140- êáé íá öáò ðñüóôéìï ìüíï
...Þ íá êñáôÞóïõí êÜâá êáé íá ôïõ êáôÜó÷ïõí êáé ôï åðüìåíï ðïõ èá ðÜñåé
'Å÷åôå ìéá êáôÜó÷åóç áíáäñïìéêÞ '
Φρενα ΤΑR-OX, Πρωτες εντυπωσεις...