-
Παιδιά Καλά Χριστούγεννα σε όλους.
Το θέμα που θέτω αφορά,την Laguna 2.0 Τurbo που με τη μείωση τιμής έφτασε τα 22900. Τί γνωρίζετε για το αυτοκίνητο αυτόι. Αξίζει τα λεφτά του? Γενικά δεν είχω και μεγάλη εκτιμηση για τα γαλλικά αλλα΄η 2ετης συμβίωση με ένα 206 1.4 μου άλλαξε σχεδόν γνωμη. Γνωρίζω ότι αναμένετε facelift στο μοντέλο και ίσως για αυτό κάνουν και προσφορά. Περιμένω γνώμες από κατόχους και μη. -
Το θέμα που θέτω αφορά,την Laguna 2.0 Τurbo που με τη μείωση τιμής έφτασε τα 22900. Τί γνωρίζετε για το αυτοκίνητο αυτόι. Αξίζει τα λεφτά του? Γενικά δεν είχω και μεγάλη εκτιμηση για τα γαλλικά αλλα΄η 2ετης συμβίωση με ένα 206 1.4 μου άλλαξε σχεδόν γνωμη. Γνωρίζω ότι αναμένετε facelift στο μοντέλο και ίσως για αυτό κάνουν και προσφορά. Περιμένω γνώμες από κατόχους και μη. -
Για το συγκεκριμενο μοντελο εχω διαβασει πολυ καλα σχολια σε περιοδικα αυτοκινητων. Θεωρειται η συγκεκριμενη εκδοση (και οχι το 1600 ή 1800) ενα πληρες και ολοκληρωμενο μεσαιο αυτοκινητο.
Πολλοι ομως ειναι εκεινοι που δεν τους αρεσουν καποια βοηθηματα που εχει οπως το οτι δεν υπαρχει κλειδι για να βαλεις μπροστα και οτι η καρτα που θα εχεις για αυτο το σκοπο δεν ειναι βολικη.
Παντως και επιδοσεις εχει, και χωρους εχει.
Ο συναγωνισμος στη κατηγορεια ειναι τεραστιος. -
Ο χρήστης xalkidaios έγραψε:
Το θέμα που θέτω αφορά,την Laguna 2.0 Τurbo που με τη μείωση τιμής έφτασε τα 22900. Τί γνωρίζετε για το αυτοκίνητο αυτόι. Αξίζει τα λεφτά του? Γενικά δεν είχω και μεγάλη εκτιμηση για τα γαλλικά αλλα΄η 2ετης συμβίωση με ένα 206 1.4 μου άλλαξε σχεδόν γνωμη. Γνωρίζω ότι αναμένετε facelift στο μοντέλο και ίσως για αυτό κάνουν και προσφορά. Περιμένω γνώμες από κατόχους και μη.Θάλεγα να κάνεις ένα κλικ εδώ,έχει ότι θελήσεις.
Ως και βίντεο με επιταχύνσεις 0-180 km/h υπάρχουν σύν τις διάφορες βελτιώσεις και δυναμομετρήσεις που έχουμε κάνει στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο...
Laguna 2.0 T - Γνώμες