-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Βάζοντας και το RX-8 στην ψηφοφορία,σαφώς και θα αποτελούσε την επιλογή μου.
Μεταξύ Τype-R και Golf Gti,αν το τελευταίο είναι τόσο καλό όσο λέγεται,η ψήφος πάει στο Golf,γιατί πιστεύω ότι είναι πληρέστερο overall!Πάντως,περιμένω το τεστ των 4τροχών για να καταλήξω οριστικά μεταξύ των δύο!
ποιός θα μου το έλεγε ότι θα έφτανα να ψηφίζω Golf!
Καλά, καλά! Λέγε εσύ...
Συνέχισε σ' αυτόν το χαμερπή δρόμο που έχεις επιλέξει, αλλά να ξέρεις ότι δε θα έχει βόλτα μετά... -
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Μεταξύ Τype-R και Golf Gti,αν το τελευταίο είναι τόσο καλό όσο λέγεται,η ψήφος πάει στο Golf,γιατί πιστεύω ότι είναι πληρέστερο overall!Πάντως,περιμένω το τεστ των 4τροχών για να καταλήξω οριστικά μεταξύ των δύο!
Καλά, καλά! Λέγε εσύ...
Συνέχισε σ' αυτόν το χαμερπή δρόμο που έχεις επιλέξει, αλλά να ξέρεις ότι δε θα έχει βόλτα μετά... -
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Καλά, καλά! Λέγε εσύ...
Αφού σου είπα μπράβο για την επιλογή σου!
Αυτός είναι οχαμερπής δρόμος,να επικροτείς την αγορά Corolla TS,για να σε κάνει βόλτα ο ιδιοκτήτης!
Πόσο χαμηλότερα θα φτάσω,Θεέ μου...? -
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Πόσο χαμηλότερα θα φτάσω,Θεέ μου...?Μπορείς πάντα να αγοράσεις ο ίδιος μια Corolla TS...
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Καλά, καλά! Λέγε εσύ...
Συνέχισε σ' αυτόν το χαμερπή δρόμο που έχεις επιλέξει, αλλά να ξέρεις ότι δε θα έχει βόλτα μετά...Ωπ!!...Τώρα είδα ότι μας έκανε την τιμή να γράψει ο Γκρίνιας!!!
Και εκβιασμούς τώρα?!!!...Αστον Νίκο!!...Αλλωστε βόλτα μόνο στο X-Box θα κάνει με την TS!!! ...Στον δρόμο τα πράγματα ελέγχονται ηλεκτρονικά!!!...Σε απευθείας σύνδεση με το C4I!!!....
Και ο nass σωστός!!!....Τι ξεπεσμός Θέε μου!!!...Ακου TS!!!!
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Πόσο χαμηλότερα θα φτάσω,Θεέ μου...?
Μπορείς πάντα να αγοράσεις ο ίδιος μια Corolla TS...
Βασίληηηηηηηηηηηηηηηη! Πες του σε παρακαλώ τι θα πάθει όταν...
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Πόσο χαμηλότερα θα φτάσω,Θεέ μου...?
Μπορείς πάντα να αγοράσεις ο ίδιος μια Corolla TS...
Βασίληηηηηηηηηηηηηηηη! Πες του σε παρακαλώ τι θα πάθει όταν...
....και άν!!!! ...Τι θα πάθει?...Τίποτα!!!...Αφου μόλις μπεις στην στροφή θα ενεργοποιηθούν τα διάφορα μπλιμπλίκια που θα έχεις και χαιρετίσματα!!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ωπ!!...Τώρα είδα ότι μας έκανε την τιμή να γράψει ο Γκρίνιας!!!
Και εκβιασμούς τώρα?!!!...Αστον Νίκο!!...Αλλωστε βόλτα μόνο στο X-Box θα κάνει με την TS!!! ...Στον δρόμο τα πράγματα ελέγχονται ηλεκτρονικά!!!...Σε απευθείας σύνδεση με το C4I!!!....
Και ο nass σωστός!!!....Τι ξεπεσμός Θέε μου!!!...Ακου TS!!!!
Νάτα μας...
Quiz: Ποιός είναι ο χειρότερος εφιάλτης κατόχων μπλέ BMW 320 E36?
Απάντηση: οι 6 βαθμοί Κελσίου
-
οι 9 βαθμοί εδώ και λίγες μέρες...
-
Βρε απαράδεκτοι!!!
Το διαλυσατε το topic!!!! -
Ψιτ...λίγα με τα μετεωρολογικά φαινόμενα έτσι?!! Αντε...γιατι όπου νάναι θα επισκευαστεί και κάηκες!!!
ΥΓ Το κάναμε μπαχαλο το θέμα!!!
-
Corolla TS
ΤΕΙΝ Superstreet με Electronic Damping Force Controller
DASTEK Unichip
C-ONE WRC Gear kit ..... -
Καλάαααα!!!!....Βρε τι TEIN και ξε-TEIN!!...Αφου είπαμε....μπιρμπιλίκια ηλεκτρονικά του διαβόλου που ΔΕΝ απενεργοποιούνται!!!!
-
Βάλε και το δικό μου Νικόλα,το έγραψα πριν τη διάσπαση...
Γυρεύοντας πάω...Δεν μπορώ να το κάνω αυτό Νίκο!!! Copy/Paste την δημοσίευση[kouk]
-
Corolla TS
DASTEK Unichip
C-ONE WRC Gear kit ........ άντε , να προσθέσω και Νο 40 fuse out
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Corolla TS
DASTEK Unichip
....και 35000 Ευρώ!
Άριστη,φοβερή και τρομερή επιλογή,μαζί σου!! (βάλε γελάκια εδώ)Βασίλη,θα με πηγαίνει βόλτες μετά από αυτό?
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Corolla TS
DASTEK Unichip
Factory Technical Bulletin #1.989.034
'#40 fuse is welded on its base.If removed,will cause the engine to stop or operate eratically or get in warp drive and leave this planet'
Τελικά είσαι κακός άνθρωπος εσυ!!!!
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Corolla TS
DASTEK Unichip
....και 35000 Ευρώ!
Άριστη,φοβερή και τρομερή επιλογή,μαζί σου!! (βάλε γελάκια εδώ)Βασίλη,θα με πηγαίνει βόλτες μετά από αυτό?
Ξεπερνά ελάχιστα τα 30Κ ...... αλλά με τέτοια που γράφεις ούτε μέχρι τα Μέγαρα !!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Factory Technical Bulletin #1.989.034
'#40 fuse is welded on its base.If removed,will cause the engine to stop or operate eratically or get in warp drive and leave this planet'
Τελικά είσαι κακός άνθρωπος εσυ!!!!
Πειράγματα για την TS!!! (εκ διασπάσεως θέματος)