-
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Ηθελα να μεταφερω, με αυτον τον εστω λιγο κρυο τροπο(ηλεκτρονικα), τις ευχες μου προς ολους οσους γραφουν και ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ forum.
Ευχομαι τα καλλιτερα σε επιθετικους ,παθητικους,λογικους ,νεους ,πιο παλιους ,αγωνιζομενους,θεατες,λεσχιαρχες,κριτες , στο rally.gr και τις Τεχνικες Εκδοσεις που τοσο **υπομονετικα και φιλοξενα **μας αντεχουν ,ολα τα ατομα, καλο η κακοπροαιρετα, αμεσους η εμμεσους συγραφεις λογιδριων,αποψεων και κατευθυνσεων,γεγονοτων η και φαντασιωσεων....,επωνυμους και ανωνυμους,με αποψη η χωρις.
Ειλικρινα δεν ξερω τι θα καναμε χωρις το rally.gr και το forum του.Για μενα ,και φανταζομαι για ολους εσας που διαβαζετε τωρα ,ειναι η πρωινη καθημερινη μου εφημεριδα,ο μπουσουλας για τους αγωνες που θελω να παρακολουθησω η να συμμετασχω,να δω ΑΜΕΣΑ αποτελεσματα να,να,να...
Σας ευχαριστω πολυ και ειλικρινα ευχομαι να ειστε παντα κοντα στο σπορ που τοσο αγαπω ,και το εχω κανει ζωη μου,οπως και τοσοι αλλοι εδω μεσα.Ειθε ο καινουργιος χρονος να σας δωσει κουραγιο και εμπνευση να συνεχισετε και να μας καταπλησετε συνεχως.
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!
dimos
-
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Ηθελα να μεταφερω, με αυτον τον εστω λιγο κρυο τροπο(ηλεκτρονικα), τις ευχες μου προς ολους οσους γραφουν και ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ forum.
Ευχομαι τα καλλιτερα σε επιθετικους ,παθητικους,λογικους ,νεους ,πιο παλιους ,αγωνιζομενους,θεατες,λεσχιαρχες,κριτες , στο rally.gr και τις Τεχνικες Εκδοσεις που τοσο **υπομονετικα και φιλοξενα **μας αντεχουν ,ολα τα ατομα, καλο η κακοπροαιρετα, αμεσους η εμμεσους συγραφεις λογιδριων,αποψεων και κατευθυνσεων,γεγονοτων η και φαντασιωσεων....,επωνυμους και ανωνυμους,με αποψη η χωρις.
Ειλικρινα δεν ξερω τι θα καναμε χωρις το rally.gr και το forum του.Για μενα ,και φανταζομαι για ολους εσας που διαβαζετε τωρα ,ειναι η πρωινη καθημερινη μου εφημεριδα,ο μπουσουλας για τους αγωνες που θελω να παρακολουθησω η να συμμετασχω,να δω ΑΜΕΣΑ αποτελεσματα να,να,να...
Σας ευχαριστω πολυ και ειλικρινα ευχομαι να ειστε παντα κοντα στο σπορ που τοσο αγαπω ,και το εχω κανει ζωη μου,οπως και τοσοι αλλοι εδω μεσα.Ειθε ο καινουργιος χρονος να σας δωσει κουραγιο και εμπνευση να συνεχισετε και να μας καταπλησετε συνεχως.
dimos
-
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
dimos
-
ένα δικό μας (αγωνιστικό) περιοδικό γμτ...
Πάντως, να είσαι καλά και βέβαια ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εκ μέρους όλων μας...
Να είστε-είμαστε όλοι καλά!
Στρ -
Ο χρήστης dimos έγραψε:
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...
dimos
Επίσης!!!
Υγεία, χαρά και ευτυχία!
-
Χρόνια Πολλά και από εμένα!
Καλούς Αγώνες σε όλους σας με Υγεία!
Πολλές Επιτυχίες!Και μπόλικη υπομονή στους οικοδεσπότες μας που έδωσαν σε όλους μας ένα παράθυρο ενημέρωσης και ανταλλαγής απόψεων πρωτόγνωρο στην Ελλάδα!!
Καλή Χρονιά !!
-
Η δημοσιέυση του Δημου με καλύπτει απόλυτα.
Τις καλύτερες ευχές και απο μένα. -
Ο χρήστης koulis1 έγραψε:
Η δημοσιέυση του Δημου με καλύπτει απόλυτα.
Τις καλύτερες ευχές και απο μένα.Με καλύψατε σύντροφοι !!! (Κάπως έτσι ξεκινούσαν την ομιλία τους κάποτε οι νεολαίοι της ΚΝΕ και λοιπών Δημοκρατικών Οργανώσεων)
Χρόνια Πολλά , με υγεία κατ'αρχάς , καλούς αγώνες -σε οποιαδήποτε κατηγορία/κλάση/επίπεδο , και να είμαστε πάλι όλοι μαζί εδώ να ξαναπούμε τις ευχές μας του χρόνου!
-
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ
-
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ,ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΓΚΡΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ!!!!
-
Χρόνια πολλά σέ όλους.
-
Υγεια Ευτυχια σ εσας κ τους αγαπημενους σας!
Καλους αγωνες κ καλους τερματισμους σε ειδικες διαδρομες αλλα κ
στις ειδικες της ζωης! -
Ευχές για χαρουμενα Χριστούγεννα και ένα δημιουργικο (και απο αγωνιστικής αποψης) 2005!
Ειναι αληθεια οτι το forum των 4Τ και το rally.gr είναι ηλεκτρονικά μέσα τεραστιας αξίας για να μαθαίνουμε και να συζητάμε νέα και εξελίξεις.
Ευχομαι να συνεχίσουν το δυσκολο εργο τους.
Τι κι αν μερικές φορές υπαρχουν μικρές αναποδιές.. Μπροστά στην δυσκολία του εγχειρήματος δειχνουν αμελητέες.Καλή συνέχεια λοιπον!
-
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ. ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ
-
Χρόνια πολλά, καλές γιορτές σε όλους.
Ας είναι το 2005 ειρηνικό και περισσότερο δημιουργικό απο το 2004.
Υγεία και ευτυχία και καλές ειδικές διαδρομές....... -
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους με υγεία και ας ευχηθούμε το 2005 να είναι μία καλή χρονιά για τους αγώνες που αγαπάμε.
-
Χρόνια Πολλά και Καλά σ' όλους.
Και βέβαια καλά μυαλά
-
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ 2005 ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΑΓΑΠΑΜΕ.Α.Ζ
-
Όσα χρόνια κι αν περάσουν οι άνθρωποι που εμπλέκονται με τους αγώνες δεν παύουν να είναι παιδιά και οι μέρες αυτές είναι οι ημέρες παιδιών, άρα και δικές μας!...
XPONIA KAΛA συνforumίστες
Mε υγεία, κέφι και επιτυχίες όπου καθείς αγωνίζεται.
Tο 2005 ΘA EINAI KAΛYTEPO!!! Έτσι ΠPEΠEI να πιστέυουμε.N. Tσάδαρης
-
Όσα χρόνια κι αν περάσουν οι άνθρωποι που εμπλέκονται με τους αγώνες δεν παύουν να είναι παιδιά και οι μέρες αυτές είναι οι ημέρες παιδιών, άρα και δικές μας!...
XPONIA KAΛA συνforumίστες
Mε υγεία, κέφι και επιτυχίες όπου καθείς αγωνίζεται.
Tο 2005 ΘA EINAI KAΛYTEPO!!! Έτσι ΠPEΠEI να πιστέυουμε.N. Tσάδαρης
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ...