-
Ξεκίνησαν στην Γερμανία οι παραγγείες του GTC (το 3θυρο Astra) με αρχική τιμή 15,200 euro.
http://www.germancarfans.com/news.cfm/n ... pel/1.html
Η βασική 1.6 με τον twinport ξεκινάει στα 16,460 όσο έχει και αυτή τη στιγμή και η 5θυρη βασική 1.6 έκδοση στη Γερμανία (Basispreis: €16.460,00, Mehrpreis: €0,00, Gesamt: €16.460,00, ohne Mwst.: 14.189,66), φαίνεται πάντως οτι στο GTC standard είται το IDS chassis and ESPPlus.
Αναμονή να δούμε και την τιμολογιακή πολιτική της Opel Hellas.
-
Ξεκίνησαν στην Γερμανία οι παραγγείες του GTC (το 3θυρο Astra) με αρχική τιμή 15,200 euro.
Η βασική 1.6 με τον twinport ξεκινάει στα 16,460 όσο έχει και αυτή τη στιγμή και η 5θυρη βασική 1.6 έκδοση στη Γερμανία (Basispreis: €16.460,00, Mehrpreis: €0,00, Gesamt: €16.460,00, ohne Mwst.: 14.189,66), φαίνεται πάντως οτι στο GTC standard είται το IDS chassis and ESPPlus.
-
-
Θέμα έχει ανοιχτεί ήδη εδώ:
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?t=7916Επειδή τα νέα μοντέλα είναι πολλά πολλές φορές μένουν πίσω ορισμένα θέματα ακόμη και αν δεν έχουν παρουσιαστεί ακόμη στην Ελλάδα. Για αυτό κάνετε τον κόπο σας παρακαλώ και ψάχνετε 3-4 σελίδες πίσω πριν ανοίξετε κάποιο θέμα.
-
'Dreamgarage' -
150k υπογραφή
στο σπίτι με 56k σύνδεση δύσκολα σε διαβάζω Παύλο.Σπύρος
-
Εμ βέβαια, αφού είναι εικόνα bmp. Αν την κάνει jpeg με την ελάχιστη δυνατή συμπίεση, το μέγεθος πέφτει στα 45 ΚΒ χωρίς καμία διακριτή διαφορά στην ποιότητα. Αν χρησιμοποιηθεί μάλιστα συμπίεση 50%, το μέγεθος πέφτει στα μόλις 10 ΚΒ.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Εμ βέβαια, αφού είναι εικόνα bmp. Αν την κάνει jpeg με την ελάχιστη δυνατή συμπίεση, το μέγεθος πέφτει στα 45 ΚΒ χωρίς καμία διακριτή διαφορά στην ποιότητα. Αν χρησιμοποιηθεί μάλιστα συμπίεση 50%, το μέγεθος πέφτει στα μόλις 10 ΚΒ.Α ρε Παύλο!!!
Πάντως ακόμα και σε μένα που συνδέομαι από ταχύτατα δίκτυα, η πανέμορφη εικονίτσα του Παύλου καθυστερεί να φορτώσει. -
Δεν πειράζει, ας περιμένουμε λιγάκι.
Έτσι και αλλιώς βοηθάει σε ένα καλό οφθαλμόλουτρο
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Εμ βέβαια, αφού είναι εικόνα bmp. Αν την κάνει jpeg με την ελάχιστη δυνατή συμπίεση, το μέγεθος πέφτει στα 45 ΚΒ χωρίς καμία διακριτή διαφορά στην ποιότητα. Αν χρησιμοποιηθεί μάλιστα συμπίεση 50%, το μέγεθος πέφτει στα μόλις 10 ΚΒ.
Α ρε Παύλο!!!
Πάντως ακόμα και σε μένα που συνδέομαι από ταχύτατα δίκτυα, η πανέμορφη εικονίτσα του Παύλου καθυστερεί να φορτώσει.με adsl που εχω ειναι ειναι πολυ καλη .........κανενα προβλημα.
στο θεμα τωρα αν και με χαλαει λιγο το πισω μερος ειναι ομορφο αυτοκινητο και θα ηθελα να δω ποσο θα κανουν οι ακριβες εκδοσεις 2l turbo & OPC.
-
Οκ παίδες έχετε δίκιο. Εχθές το βράδυ πειραματιζόμουν και ξέχασα μετά να την μικρύνω. Αν και πάλι σας δυσκολεύει πείτε μου να τη βγάλω.
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Οκ παίδες έχετε δίκιο. Εχθές το βράδυ πειραματιζόμουν και ξέχασα μετά να την μικρύνω. Αν και πάλι σας δυσκολεύει πείτε μου να τη βγάλω.Δεν είχα διαβάσει όλο το θρεντ και μπερδεύτηκα λίγο με το τι εννοείς με την παραπάνω πρόταση...
-
Ο χρήστης booZe έγραψε:
Οκ παίδες έχετε δίκιο. Εχθές το βράδυ πειραματιζόμουν και ξέχασα μετά να την μικρύνω. Αν και πάλι σας δυσκολεύει πείτε μου να τη βγάλω.
Δεν είχα διαβάσει όλο το θρεντ και μπερδεύτηκα λίγο με το τι εννοείς με την παραπάνω πρόταση...
Ήταν σε bitmap format και την μετέtρεψε σε jpeg... Έτσι από τα 150Κ έπεσε το μέγεθος της εικόνας στα 12Κ περίπου...
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Οκ παίδες έχετε δίκιο. Εχθές το βράδυ πειραματιζόμουν και ξέχασα μετά να την μικρύνω. Αν και πάλι σας δυσκολεύει πείτε μου να τη βγάλω.Τώρα που το ξαναδιαβάζω, γιατί μου φαίνεται σαν ανέκδοτο;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τώρα που το ξαναδιαβάζω, γιατί μου φαίνεται σαν ανέκδοτο;
-
Ο χρήστης booZe έγραψε:
Δεν είχα διαβάσει όλο το θρεντ και μπερδεύτηκα λίγο με το τι εννοείς με την παραπάνω πρόταση...... αν και δεν το πιάσαν κάποιοι αμέσως...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Manosk είσαι πολύ βρόμικο μυαλό...!!!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Χαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχα!
Ωραίος! -
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Δεν είχα διαβάσει όλο το θρεντ και μπερδεύτηκα λίγο με το τι εννοείς με την παραπάνω πρόταση...
... αν και δεν το πιάσαν κάποιοι αμέσως...
Δεν είδα τη φατσούλα, που έκλεινε 'πονηρά' το μάτι....
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Δεν είδα τη φατσούλα, που έκλεινε 'πονηρά' το μάτι....
Συμβαίνουν αυτά
Opel Astra GTC