-
Το παρόν θέμα προέρχεται από τη διάσπαση του BMW Σειράς 1: Η αναγέννηση της πίσω κίνησης? στα 'Νέα μοντέλα'
(Moderator nass)
Σήμερα πήγα στην έκθεση για να την δω μέσα-έξω. Ο χώρος στο πίσω κάθισμα είναι μικρότερος από την Compact. Πώς το κατάφεραν, δεν ξέρω. Και η πίσω πόρτα είναι πολύ στενάχωρη. Εγώ είμαι 1:80, και ρυθμίζοντας το κάθισμα του οδηγού στο μπόι μου μπαίνω πίσω με δυσκολία. Τα γόνατά μου δεν αγγίζουν το εμπρός κάθισμα, αλλά αυτό μόνο χάρη στις εσοχές της πλάτης. Δεν μπορώ να αλλάξω θέση. Στην Compact υπάρχει λίγος αέρας παραπάνω, όσος χρειάζεται για να μην κάθεσε κλαρίνο και να μην πιάνεσαι.
-
Το παρόν θέμα προέρχεται από τη διάσπαση του BMW Σειράς 1: Η αναγέννηση της πίσω κίνησης? στα 'Νέα μοντέλα'
(Moderator nass)
Σήμερα πήγα στην έκθεση για να την δω μέσα-έξω. Ο χώρος στο πίσω κάθισμα είναι μικρότερος από την Compact. Πώς το κατάφεραν, δεν ξέρω. Και η πίσω πόρτα είναι πολύ στενάχωρη. Εγώ είμαι 1:80, και ρυθμίζοντας το κάθισμα του οδηγού στο μπόι μου μπαίνω πίσω με δυσκολία. Τα γόνατά μου δεν αγγίζουν το εμπρός κάθισμα, αλλά αυτό μόνο χάρη στις εσοχές της πλάτης. Δεν μπορώ να αλλάξω θέση. Στην Compact υπάρχει λίγος αέρας παραπάνω, όσος χρειάζεται για να μην κάθεσε κλαρίνο και να μην πιάνεσαι.
-
(Moderator nass)
-
Είδα σήμερα μια 1 στο δρόμο. 'Ζωντανή' δείχνει πιο όμορφη απο τις φωτογραφίες αλλα εξακολουθεί να είναι πανάσχημη!!!
-
Ο χρήστης xristos69 έγραψε:
Είδα σήμερα μια 1 στο δρόμο. 'Ζωντανή' δείχνει πιο όμορφη απο τις φωτογραφίες αλλα εξακολουθεί να είναι πανάσχημη!!!καλο!
-
Kαι εγω σημερα την πετυχα στο δρομο.Ρε φιλε οδηγε...ειναι που ειναι μπαζο το αυτοκινητο...τι το παιρνεις σε μαυρο..116 με τη φολα 16αρα ζαντα!Σα νεκροθαφτη σε κηδεια ειναι!
-
Σάκη τα σκούρα χρώματα είναι αυτά που σώζουν αισθητικά τα αυτοκίνητα με περίεργες/άσχημες καμπύλες [τις κρύβουν]. Στη σειρά 1 σε μαύρο είναι το πιο ΟΚ χρώμα in my book.
-
Ο χρήστης gmak έγραψε:
Σάκη τα σκούρα χρώματα είναι αυτά που σώζουν αισθητικά τα αυτοκίνητα με περίεργες/άσχημες καμπύλες [τις κρύβουν]. Στη σειρά 1 σε μαύρο είναι το πιο ΟΚ χρώμα in my book.τα σκούρα αναδεικνύουν τις ακμές όμως... Δες για παράδειγμα την GT του Σάκη. Και η 1, από ακμές άλλο τίποτα...
Σπύρος
-
Tην ειδα σε μπλε electric και σωζεται πολυ η κατασταση.Ειδικα η μουρη και το πλαινο.Το πισω μερος οτι χρωμα και να το παρεις ειναι απαραδεκτο!
-
Εμένα το ασημί μου φάνηκε καλύτερο. Όλα τα BMW στην έκθεση του Βόλου είναι σε ασημί! Νομίζω ότι τα σχήματα του Bangle φαίνονται καλύτερα σε ανοιχτόχρωμο.
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Εμένα το ασημί μου φάνηκε καλύτερο. Όλα τα BMW στην έκθεση του Βόλου είναι σε ασημί! Νομίζω ότι τα σχήματα του Bangle φαίνονται καλύτερα σε ανοιχτόχρωμο.Aκριβως!
-
Δεν έχετε δίκο η σειρά 1 είναι όμορφο αυτοκίνητο. Μάλλον δεν την κρίνετε αντικειμενικά. Το κακό της είναι ότι είναι εξωφρενικά ακριβή.
Πάντως επειδή αυτό σας καίει μάλλον, ναι η 147 έχει καλύτερο τιμόνι και ναι στρίβει καλύτερα. -
ΕΓΩ ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ ΣΕ ΓΚΡΙ ΜΕΤΑΛΙΚΟ ΣΕ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΤΗΣ ΧΡΩΜΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ ΤΟ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΑΣΙ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΔΗΓΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΗΣΤΙΚΑ, ΤΙΣ ΑΡΕΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΑ ΤΗΣ 1 ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΝΥΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΑ ΑΡΑ ΝΟ COMMENT....... -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Δεν έχετε δίκο η σειρά 1 είναι όμορφο αυτοκίνητο. Μάλλον δεν την κρίνετε αντικειμενικά.μα φυσικά και δεν μπορείς να κρίνεις αντικειμενικά την ομορφιά και την ασχήμια!
-
Ο χρήστης mikeann έγραψε:
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΔΗΓΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΗΣΤΙΚΑ, ΤΙΣ ΑΡΕΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΑ ΤΗΣ 1 ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΝΥΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΑ ΑΡΑ ΝΟ COMMENT.......Φαντάζομαι τουλάχιστον θεωρείς το περιοδικό των 4Τ νυφάλιο και αμερόληπτο.
Εμένα πάντως δεν μου φάνηκε τόσο χάλια όσο στις φωτογραφίες. Απλά τα λάστιχα έμοιαζαν πολύ λαστιχάκια πάνω της. Φαντάζομαι χρειάζεται καμιά 17άρα για να δείξει. -
Ο χρήστης xristos69 έγραψε:
Δεν έχετε δίκο η σειρά 1 είναι όμορφο αυτοκίνητο. Μάλλον δεν την κρίνετε αντικειμενικά.
μα φυσικά και δεν μπορείς να κρίνεις αντικειμενικά την ομορφιά και την ασχήμια!
Υπάρχουν όμως όρια! π.χ. εμένα η 147 δεν μου αρέσει αισθητικά, αλλά δεν θα πω ποτέ ότι είναι άσχημο αυτοκίνητο. Και σε σας μπορεί να μην αρέσει η σειρά 1, αλλά είναι τραβηγμένο να την πεις άσχημη, χάλια κ.λ.π.
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Δεν έχετε δίκο η σειρά 1 είναι όμορφο αυτοκίνητο. Μάλλον δεν την κρίνετε αντικειμενικά.
μα φυσικά και δεν μπορείς να κρίνεις αντικειμενικά την ομορφιά και την ασχήμια!
Υπάρχουν όμως όρια! π.χ. εμένα η 147 δεν μου αρέσει αισθητικά, αλλά δεν θα πω ποτέ ότι είναι άσχημο αυτοκίνητο. Και σε σας μπορεί να μην αρέσει η σειρά 1, αλλά είναι τραβηγμένο να την πεις άσχημη, χάλια κ.λ.π.
Εσενα μπορει να σου αρεσει το νεο golf που ειναι αντιγραφη του προηγουμενου.Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.Οταν μου βρεις εστω και ενα περιοδικο που να θεωρει τουλαχιστον αποδεκτο το σχημα της σειρας 1 τοτε δεν θα πω κουβεντα.θα αναφερω μονο την ατακα του clarkson..it looks lika a fat elephant has sat on it!
-
Η 1 ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Εσενα μπορει να σου αρεσει το νεο golf που ειναι αντιγραφη του προηγουμενου.Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.Οταν μου βρεις εστω και ενα περιοδικο που να θεωρει τουλαχιστον αποδεκτο το σχημα της σειρας 1 τοτε δεν θα πω κουβεντα.θα αναφερω μονο την ατακα του clarkson..it looks lika a fat elephant has sat on it!Το περιοδικό είναι κάτι το άψυχο και γράφει... μόνο του; Συντάκτες γράφουν και σε άλλους μπορεί να αρέσει και σε άλλους όχι
-
Οπως είπε και ο xristos69,η ομορφιά είναι υποκειμενικό θέμα!
Αρα δεν έχει σημασία τι λέει ο οποιοσδήποτε sakiss!
Αν εσένα σου αρέσει...εμένα μου περισσεύει!!!
Εμένα βέβαια με ξένισε στην αρχή...αλλά μετά τρελάθηκα!!!
Σχόλια για την BMW Σειρά 1