-
Α, άλλο αυτό. Αν τα άξιζε ή όχι δεν το ξέρω, απλά σαν ποσό δεν μου φαίνονται πολλά γι αυτά που φάγατε. Τώρα αν ήταν χάλια, ακόμα και 5
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Δε με πείραξαν τα 60, που σε ένα καλό εστιατόριο είναι φυσιολογική τιμή.
Με πείραξε ότι αυτό που πήρα δεν άξιζε τόσα... ούτε τα μισά βασικά..Ακριβώς. Διότι εκεί που σέβονται τον πελάτη/καταναλωτή(*) πληρώνεις αυτό ακριβώς που αξίζει...
BTW, έχεις βρει τέτοιου είδους μαγαζί που να αξίζει τα λεφτά του?
(*)είδος υπο εξαφάνιση στην Ελλάδα...
-
[quote='Kid'][quote='pasxos'][quote='kovathe']
[quote='Kid']Φθηνό πάντως μου φαίνεται αν δώσατε μόνο 60 -
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Μπορώ να πω όχι ακόμα
Βέβαια δε σταματάω να ελπίζω... αν ξερεις κανένα πες μου κι εμένα...
Ένα μικρό γαλλικό Άνω Πετράλωνα, Chez Lucien αν δεν κάνω λάθος, λέει τίποτα; Έχω ακούσει καλά λόγια αλλά δε δοκίμασα ακόμα. -
[quote='pasxos'][quote='Kid'][quote='pasxos'][quote='kovathe']
[quote='Kid']Φθηνό πάντως μου φαίνεται αν δώσατε μόνο 60 -
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Μπορώ να πω όχι ακόμα
Βέβαια δε σταματάω να ελπίζω... αν ξερεις κανένα πες μου κι εμένα...
Ένα μικρό γαλλικό Άνω Πετράλωνα, Chez Lucien αν δεν κάνω λάθος, λέει τίποτα; Έχω ακούσει καλά λόγια αλλά δε δοκίμασα ακόμα.όχι, δεν το ξέρω....
Προσπαθώ μόνο να θυμηθώ το όνομα ενός ιταλικου (με Πολωνό ιδιοκτήτη!) στο Νέο Ψυχικό (ουσιαστικά πάνω από την Πανόρμου), που φτιάχνει ό ίδιος τα ζυμαρικά που σερβίρει..το 'χα επισκεφτεί πριν 2 χρόνια και άξιζε τον κόπο...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Προσωπικά ακριβό δεν θα το χαρακτήριζα με την καμία.. 60 δώσατε, όχι 100..Στο Ιταλικο στο Μωλ , δυο ατομα δωσαμε 100-50% λογω diners.
Φρουτα της θαλασσας + φιλετο + ποικιλια ιταλικων τυριων + μοσχουδι(κρασι) ολα τελεια αλλα 100+ευρω -
Καλά τώρα, πήγες στο Mall για φαγητό?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Καλά τώρα, πήγες στο Mall για φαγητό?Δεν εχω τετοιου ειδους κολληματα Παω οπου με παει η diners
Για να ειμαι ειλικρινης , δισταζα , αλλα αμα η θελει .........και θεοι πειθονται
Το προτεινω ανεπιφυλακτα , εχει πολυ καλο φαγητο . -
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Καλά τώρα, πήγες στο Mall για φαγητό?
Δεν εχω τετοιου ειδους κολληματα Παω οπου με παει η diners
Για να ειμαι ειλικρινης , δισταζα , αλλα αμα η θελει .........και θεοι πειθονται
Το προτεινω ανεπιφυλακτα , εχει πολυ καλο φαγητο .Το επιβεβαιώνω κι εγώ...
-
Στο Ιταλικο στο Μωλ , δυο ατομα δωσαμε 100-50% λογω diners.
Φρουτα της θαλασσας + φιλετο + ποικιλια ιταλικων τυριων + μοσχουδι(κρασι) ολα τελεια αλλα 100+ευρωΜιλάμε για το small Italy υποθέτω.
Συμπαθητικό είναι, αλλά μας φάνηκε πολύ ακριβό. Συμπαθητικό φαγητό (αν και η σαλάτα με χάλασε, 2 μαρουλόφυλλα ήταν ) αλλά δεν παυει να είναι ένα μαγαζάκι στο mall.. Kαι το παρακαναν με τις τιμές!
-
Τώρα πεινάω και δεν μπορώ να φάω...
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Στο Ιταλικο στο Μωλ , δυο ατομα δωσαμε 100-50% λογω diners.
Φρουτα της θαλασσας + φιλετο + ποικιλια ιταλικων τυριων + μοσχουδι(κρασι) ολα τελεια αλλα 100+ευρωΜιλάμε για το small Italy υποθέτω.
Συμπαθητικό είναι, αλλά μας φάνηκε πολύ ακριβό. Συμπαθητικό φαγητό (αν και η σαλάτα με χάλασε, 2 μαρουλόφυλλα ήταν ) αλλά δεν παυει να είναι ένα μαγαζάκι στο mall.. Kαι το παρακαναν με τις τιμές!
Δεν παυει να ειναι ενα καλο μαγαζι , χωρις να εχει την προχειροτητα των εστιατοριων γρηγορης εστιασης που συναντα κανεις στα εμπορικα κεντρα .
Υ.Γ
Funis+Chazlp1989
Γιατι τετοια κοντρα -
Εδώ μέσα έχουν κατά καιρούς προταθεί καλά εστιατόρια που αξίζουν τα (λίγα ή πολλά) λεφτά που θα πληρώσεις. Αφήστε τα διάφορα γκλαμουροφαγάδικα μόνο για να κάνετε 'εντύπωση' σε κάποιο πρόσωπο που θα βγάλετε έξω. Και μην έχετε απαιτήσεις για καλό φαγητό από επιχειρηματίες της αρπαχτής που άνοιξαν προχθές.
-
Γιατι τετοια κοντρα
Στο μαγαζί; Καμία κόντρα. Και συμφωνώ πως είναι καλύτερο από αλλα. Αλλά για μένα και μόνο το ότι είναι μέσα στο mall που (ειδικά άμα κάθεσαι έξω όπως εγώ) δεν καταφέρνεις να αποκοπείς από το περιβάλλον του εμπορικού κέντρου, μου φάνηκε υπερβολικό το να πληρώσουμε τόσα χρήματα 2 άτομα, για το συγκεκριμένο μαγαζί.
ΥΓ. Και να λάβεις υπόψη ότι είμαι λάτρης των Ιταλικών!
-
έχουμε κανά καλό how-to για μια καλή ceasar's ?
-
Δεν εχω αλλα θελω πολυ να κλεψω την συνταγη απο το Cafe Uno (Λονδινο, μπορει να εχει και σε αλλες χωρες) και απο τα Friday's
-
Γειά σου Στέλιο.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
έχουμε κανά καλό how-to για μια καλή ceasar's ?Η καλυτερη ceasars στο La Pasteria. Ζητα τους τη συνταγη
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Δεν εχω αλλα θελω πολυ να κλεψω την συνταγη απο το Cafe Uno (Λονδινο, μπορει να εχει και σε αλλες χωρες) και απο τα Friday'sΑν το θυμηθώ, θ' ανεβάσω ένα pdf με 'μυστικές' συνταγές γνωστών φαγάδικων (αμερικάνικων κυρίως).
Συνταγές και Φαγάδικα (τέως «Τα καύσιμα του οδηγού»)