-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Aναποδα σε μονόδρομο με σχολείο;Δεν νομιζω οτι υπαρχει δικαιολογία.Πώς δεν υπάρχει??? Αφου μένει απο την αντίθετη πλευρά του μονόδρομου. Γιατί να κάνει τον κύκλο???
-
Να μαζευτουμε τα 7000 μελη του forum,να τον στησουμε στον τοιχο και να του ριχνουμε πετρες...
-
Ο χρήστης tsoukas77 έγραψε:
Να μαζευτουμε τα 7000 μελη του forum,να τον στησουμε στον τοιχο και να του ριχνουμε πετρες...8300 παρακαλώ! 8300!
είπαμε παιδιά, ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλλέτω που λένε...
Σπύρος
-
Παίδες καλησπέρα!
Και οι άνθρωποι που εργάζονται εδώ μαζί μας κάνουν-με λάθη, όπως κάνετε και εσείς και όλοι μας... Πρόκειται για εξαιρετικό συνεργάτη που κινήθηκε για 20 μέτρα ανάποδα και ως επικεφαλής της συντακτικής μας ομάδας ζητάω συγγνώμη εκ μέρους του από τους αναγνώστες μας και από τα μέλη του φόρουμ που μας εμπιστεύονται...
\Νομίζω πάντως πως φτάνει...
Έζησα πολλά χρόνια με την απειλή των αναγνωστών που έστελναν γράμματα και έπαιρναν τηλέφωνο τον ΚΚ αφού καταλαβαίνετε πως και μέχρι πριν 5-10 χρόνια δεν ίσιωνα πουθενά αναστατώνοντας την αττική και όχι μόνο.
Κατεβάζεις το κεφάλι, αναγνωρίζεις το λάθος αλλά νοιώθεις και απαίσια ως σταυρωμένος. Δεν λεει χρονιάρες ημέρες.
Καλό βράδιΣΧ
-
Ο χρήστης alfista έγραψε:
Αν είναι όπως τα λες μερικοί είναι για μπάτσες εκεί μέσα!Ηρεμα φίλε. Ηρεμα!
και αν είμαστε για μπάτσες μερικοί μπορείς αλλού να πας να πληκτρολογείς!
Στρ
-
Ο χρήστης anavasakias έγραψε:
Αν είναι όπως τα λες μερικοί είναι για μπάτσες εκεί μέσα!
Χάνουμε τον έλεγχο μου φαίνεται... για προσοχή!
Τι σημαίνει αγαπητέ 'κύριε' η λέξη 'μπάτσες', πρέπει να φοβούνται κάποιοι;
Forum είμαστε, λαικό δικαστήριο, ή αναμορφωτήριο...;
Κώστας Κασιμάτης
Όταν μιλάμε για οδική ασφάλεια, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΑΝ ΑΦΟΡΑ ** ΠΑΙΔΙΑ ** θα μιλάω έτσι και πολύ χειρότερα. Και δυστυχώς έχω το θλιβερό δικαίωμα να νευριάζω όταν πρόκειται για παιδιά.
Και προφανώς το εννοούσα μεταφορικά όπως ένα στοιχειώδες μυαλό μπορεί να καταλάβει.
Και φυσικά τα λάθη που εικάζουν τα παιδιά είναι στο παιχνίδι. Μια απλή συγνώμη στην περίπτωση αυτή είναι αρκετή, όπως έκανε ο sx. Νομίζω όμως ότι ο εφησυχασμός όταν πρόκειται για παιδιά δεν δικαιολογείται. Κι εγώ δεν είμαι ο ορισμός του καθωσπρεπισμού πάντα όμως σε συγκεκριμένα μέρη και ύπο συγκεκριμένες συνθήκες. Όταν πρόκειται για παιδιά δεν ακούω κουβέντα.Ηρεμα φίλε. Ηρεμα!
και αν είμαστε για μπάτσες μερικοί μπορείς αλλού να πας να πληκτρολογείς!
Στρ
Στην τελική σίγουρα συμφωνείς μαζί μου οπότε δεν το σχολιάζω.
Και να είσαι σίγουρος ότι αν δεν άκουγα κάποια λογική εξήγηση όχι απλώς δεν θα ξαναπληκτρολογούσα εδώ πέρα, αλλά θα έκαιγα και όλα τα τεύχη 4Τ που έχω και θα έλυνα το πρόβλημα του πετρελαίου για το χειμώνα!
Ή έχουμε κάποια πιστεύω και άρχες, ή δεν έχουμε. -
Ο χρήστης sx έγραψε:
αφού καταλαβαίνετε πως και μέχρι πριν 5-10 χρόνια δεν ίσιωνα πουθενάΘα ακουστεί ανώριμο αυτό που θα πω, αλλά μακάρι να'χα κι εγώ τα χέρια και την όρεξη να μην ισιώνω πουθενά!
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
αφού καταλαβαίνετε πως και μέχρι πριν 5-10 χρόνια δεν ίσιωνα πουθενά
Θα ακουστεί ανώριμο αυτό που θα πω, αλλά μακάρι να'χα κι εγώ τα χέρια και την όρεξη να μην ισιώνω πουθενά!
...και το αμάξι...
-
Ο χρήστης alfista έγραψε:
Ή έχουμε κάποια πιστεύω και άρχες, ή δεν έχουμε.με ένα ΧΟΝΤΡΟ edit και ένα γραμμένο και αμέσως σβησμένο ποστ μέσα σε 5 λεπτά, σίγουρα το θάρρος της γνώμης δεν είναι μέσα στα πιστεύω και τις αρχές σου έτσι?
Να με συμπαθάς φίλε, αλλά δε μου άρεσε αυτό που είδα...
Σπύρος
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ή έχουμε κάποια πιστεύω και άρχες, ή δεν έχουμε.
με ένα ΧΟΝΤΡΟ edit και ένα γραμμένο και αμέσως σβησμένο ποστ μέσα σε 5 λεπτά, σίγουρα το θάρρος της γνώμης δεν είναι μέσα στα πιστεύω και τις αρχές σου έτσι?
Σπύρος
Εσένα το σβησμένο-ξαναγραμμένο ποστ σε πείραξε ή η ουσία του θέματός μας; Εντάξει, διαβάζουμε πολλά χρόνια τους 4Τ, εκτιμούμε και σεβόμαστε απεριόριστα τους ανθρώπους που εργάζονται για το περιοδικό (ιδιαίτερα τους παλιότερους) γνωρίζοντας το σοβαρό και μετρημένο ύφος του, αλλά... μη ρίχνουμε και στάχτη στα μάτια μας.... Το να πέφτουμε να φάμε κάποιον που -δικαίως αλλά με υπερβολικό τρόπο είναι η αλήθεια- κατηγόρησε συντελεστή του αγαπημένου μας περιοδικού και να εθελοτυφλούμε για την ουσία, εεεε, αυτό ούτε εμένα μου αρέσει.....
Η συγνώμη ακούστηκε, δεκτή και σεβαστή, και το θέμα έλαβε τέλος. Όμορφα και ωραία. Καλύτερο είναι να κλείσουμε το θέμα ως έχει παρά να αντιστρέψουμε τους ρόλους και την 'απόδοση ευθυνών'... -
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
Ή έχουμε κάποια πιστεύω και άρχες, ή δεν έχουμε.
με ένα ΧΟΝΤΡΟ edit και ένα γραμμένο και αμέσως σβησμένο ποστ μέσα σε 5 λεπτά, σίγουρα το θάρρος της γνώμης δεν είναι μέσα στα πιστεύω και τις αρχές σου έτσι?
Σπύρος
Εσένα το σβησμένο-ξαναγραμμένο ποστ σε πείραξε ή η ουσία του θέματός μας; Εντάξει, διαβάζουμε πολλά χρόνια τους 4Τ, εκτιμούμε και σεβόμαστε απεριόριστα τους ανθρώπους που εργάζονται για το περιοδικό (ιδιαίτερα τους παλιότερους) γνωρίζοντας το σοβαρό και μετρημένο ύφος του, αλλά... μη ρίχνουμε και στάχτη στα μάτια μας.... Το να πέφτουμε να φάμε κάποιον που -δικαίως αλλά με υπερβολικό τρόπο είναι η αλήθεια- κατηγόρησε συντελεστή του αγαπημένου μας περιοδικού και να εθελοτυφλούμε για την ουσία, εεεε, αυτό ούτε εμένα μου αρέσει.....
Η συγνώμη ακούστηκε, δεκτή και σεβαστή, και το θέμα έλαβε τέλος. Όμορφα και ωραία. Καλύτερο είναι να κλείσουμε το θέμα ως έχει παρά να αντιστρέψουμε τους ρόλους και την 'απόδοση ευθυνών'...το ποστ μου που κάνεις quote ΔΕΝ έχει σχέση με το περιεχόμενο του τόπικ. Στο θέμα τοποθετήθηκα λίγες μόλις δημοσιεύσεις πιο πάνω. Ας μην το τραβήξουμε άλλο.
Σπύρος
-
Ο χρήστης ClioDriver έγραψε:
Σίγουρα δεν είναι τίποτα σπουδαίο να μπεις ανάποδα σε μονόδρομο - ιδίως σε κάποιους δήμους της Αθήνας κυριολεκτικά αναγκάζεσαι.[
Επισης αν μπεις λαθος σε εισοδο της Αττικης οδου αναγκαζεσαι να βαλεις οπισθεν και να κανεις οπισθοπορεια για να μην πληρωσεις...
Επισης πολλες φορες σε αυτοκινητοδρομους με νησιδα στη μεση αναγκαζεσαι να πας αναποδα απο το αντιθετο ρευμα στη βοηθητικη αναποδα γιατι εκει μενεις, και η επομενη διασταυρωση ειναι το λιοτερο 2 χλμ μακρια...
Ασε που αλλες φορες εχω αναγκαστει να περασω κατι κοκκινα φαναρια γιατι αργουσανε να αναψουνε τα ατιμα!Δε σοβαρευομαστε λιγακι λεω εγω?
-
αφού καταλαβαίνετε πως και μέχρι πριν 5-10 χρόνια δεν ίσιωνα πουθενά
Θα ακουστεί ανώριμο αυτό που θα πω, αλλά μακάρι να'χα κι εγώ τα χέρια και την όρεξη να μην ισιώνω πουθενά!
...και το αμάξι...
Μωρέ τ'αμάξι δεν είναι το πρόβλημα, μια χαρά ανταποκρίνεται σε τέτοιες ορέξεις (Renault Clio γαρ)... Βέβαια, πιο καλά θα'ταν αν ήταν καμιά καλή πισωκούνα (RX-8, MX-5, S2000... Η Alfa Romeo δεν μας κάνει πια τη χάρη με τα ρημαδοVDC και τη μυξοπαρθένα την GT).
-
Άστα να πάνε.... μόνο μαγκιά και κωλοφινιστρίνι είναι η Alfa Romeo σήμερα...
-
ΟΚ!Μην το κάνουμε και μεσανατολικό θέμα!Όντως ήταν κάπως χοντρό να περνά ανάποδα σε δρόμο μπροστά από σχολείο αλλά σίγουρα θα κατάλαβε το λάθος του(γιατί πιστεύω πως λάθος της στιγμής ήταν)και θέλω να ελπίζω πως δεν θα ξαναγίνει κάτι ανάλογο!
-
Αυτό μπορεί να συμβεί στον καθένα μας, είτε από απερισκεψία, είτε από βιασύνη, είτε από αγανάκτηση μέσα στην ανυπόφορη κίνηση της πόλης. Το πρόβλημα έγκειται εδώ. Ας το αναλογιστούμε λιγάκι... Θα μπορούσε το ίδιο αυτοκίνητο, με τα ίδια αυτοκόλλητα και τον ίδιο οδηγό να βρισκόταν πριν κανά μισάωρο στα Μέγαρα για τη διαδικασία των σεμιναρίων του Safetrack...
-
Άστα να πάνε.... μόνο μαγκιά και κωλοφινιστρίνι είναι η Alfa Romeo σήμερα...Είναι να παίρνει κανείς ανάποδες όταν η Alfa βάζει μη απενεργοποιήσιμο VDC σε αυτοκίνητα που δεν το χρειάζονται (η GT πάντως δεν έχει τελικά το ικανότερο πλαίσιο της κατηγορίας... ). Έλεος πια με τις κότες που θέλουν ESP και VDC!
-
Αυτό μπορεί να συμβεί στον καθένα μας, είτε από απερισκεψία, είτε από βιασύνη, είτε από αγανάκτηση μέσα στην ανυπόφορη κίνηση της πόλης. Το πρόβλημα έγκειται εδώ. Ας το αναλογιστούμε λιγάκι... Θα μπορούσε το ίδιο αυτοκίνητο, με τα ίδια αυτοκόλλητα και τον ίδιο οδηγό να βρισκόταν πριν κανά μισάωρο στα Μέγαρα για τη διαδικασία των σεμιναρίων του Safetrack...Όντως.
Tο περιστατικό αυτό μου θυμίζει τους γιατρούς που σου λένε καπνίζοντας ότι το τσιγάρο κάνει κακό στην υγεία...
Η διαφορά είναι ότι ο γιατρός θέτει σε κίνδυνο την δικά του υγεία μόνο και όχι των άλλων.
Αλλά επειδή ουδείς αναμάρτητος, ας ηρεμίσουμε λιγάκι, λάθη γίνονται απ'όλους. -
(η GT πάντως δεν έχει τελικά το ικανότερο πλαίσιο της κατηγορίας... ). Έλεος πια με τις κότες που θέλουν ESP και VDC!
κοοοοοοκο κο κο κο κο κο κο
-
Είναι να παίρνει κανείς ανάποδες όταν η Alfa βάζει μη απενεργοποιήσιμο VDC σε αυτοκίνητα που δεν το χρειάζονται (η GT πάντως δεν έχει τελικά το ικανότερο πλαίσιο της κατηγορίας... ). Έλεος πια με τις κότες που θέλουν ESP και VDC!
Συμφωνώ κι επαυξάνω! Που είναι η σπορτίβ ψυχή; Ντροπή για την ιστορία της Άλφα.
sorry για το off-topic
Προς τον κύριο των 4Τ(?) με το Yaris