-
Αιτία του θέματος, ένα ποστ σε ένα άλλο θέμα.
Tο πρώτο ποστ που έκανα στο φόρουμ.
Ο χρήστης cmarin στις 30/4/2002 έγραψε:
Μπράβο για την ιδέα, οι απόψεις των αναγνωστών είναι πάντα χρήσιμες. Αυτή είναι και η ιδέα της δημοκρατίας. Θα χρειαζόταν όμως άλλη μία ενότητα περί αυτοκινήτου γενικότερα. Υπάρχουν πολλά κακώς κείμενα στην Ελλάδα που θα άξιζε να σχολιάζονται. Καλή αρχή.Ήταν μάλιστα στο πρώτο θέμα του φόρουμ! Τότε υπήρχαν οι ενότητες για WRC, F1 και Ελλ.αγώνες, μόνο.
Ποιο ήταν το δικό σας?Μία αναζήτηση στις δημοσιεύσεις, με το username σε αύξουσα σειρά, θα σας το φέρει αμέσως. Κάντε το με copy όπως το δικό μου για να το διαβάζουμε αμέσως, μην βάζετε link, θα χαθουμε...
-
Μπράβο για την ιδέα, οι απόψεις των αναγνωστών είναι πάντα χρήσιμες. Αυτή είναι και η ιδέα της δημοκρατίας. Θα χρειαζόταν όμως άλλη μία ενότητα περί αυτοκινήτου γενικότερα. Υπάρχουν πολλά κακώς κείμενα στην Ελλάδα που θα άξιζε να σχολιάζονται. Καλή αρχή.Ήταν μάλιστα στο πρώτο θέμα του φόρουμ! Τότε υπήρχαν οι ενότητες για WRC, F1 και Ελλ.αγώνες, μόνο.
Ποιο ήταν το δικό σας?Μία αναζήτηση στις δημοσιεύσεις, με το username σε αύξουσα σειρά, θα σας το φέρει αμέσως. Κάντε το με copy όπως το δικό μου για να το διαβάζουμε αμέσως, μην βάζετε link, θα χαθουμε...
-
-
Εμένα δεν έχει τίποτα το ιδιαίτερο... Απλά απάντηση στον Hellenic Tifosi που είχε μπερδέψει (και όλοι μας εκείνη την εποχή) τα intermediate με τα wet της Michelen. Ήταν στο θέμα 'Brazil GP - Total Destruction'.
Ο χρήστης Hakk στις 7/4/2003 έγραψε:
Όχι...απλά η Michelen έχει διαφορετικό σχήμα intermediate ελαστικού από ότι η Bridgestone...Και πραφματικά τα intermediate της Michelen μοιάζουν με τα wet της Bridgestone...Γι'αυτό και το μπέρδεμα...Από εκεί και πέρα βέβαια πήρα την κατρακύλα και έπεσαν φραστικά επισόδια με τους Ferrarάκηδες του forum... Κάθε φορά που κοιτάω πίσω και βλέπω τις δημοσιεύσεις μου εκείνη την εποχή ντρέπομαι...
Για λίγο καιρό βέβαια αυτό... Έπειτα δε με τσίγκλησε κανένας -
Το δικό μου πρώτο είναι αυτό: http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic ... ght=#36691 , ωστόσο γράφτηκα στο φόρουμ αρχικά για να μοιραστώ μαζί σας ΑΥΤΗ την ιστορία, στο τόπικ 'Μπατσολογική και μπατσοσυμπεριφορά' (ο τρόμος που λέγαμε kouk):
Ο χρήστης Krusenstern στις 29/01/03 έγραψε:
na pw ki egw thn pikrh mou empeiria apo mpatsous....pisteuw oti ligoi apo sas exete perasei kati paromoio...xeimwnas 96-97, 4 to prwi se kapoio steno gurw apo thn omonoia (monodromos), exw stamathsei se fanari gia na stripsw aristera se dromo pou bgazei sthn 3hs septembriou, me flash, ola kanonika.
thn wra pou ksekinaw, erxetai apo pisw mhxanaki me xilia kai epixeirei na me perasei apo aristera kai na paei eu8eia. Apotelesma? sfhnw8hke sthn aristerh porta tou autokinhtou (daihatsu feroza tou '91). Anoigontas thn porta na dw an einai kala o an8rwpos, shkwnetai panw kai mou rixnei kana duo mpounies en psuxrw!!!
Lew: de g@miesai, mpainw mesa, kleinw porta kai ksekinaw na fugw, afhnontas ton ekei (la8os mou). Ap tis mpounies h mourh mou mesa sta aimata. Dipla h kopela mou den pisteuei sta matia ths, kai opws odhgw psilozalismenos, me skountaei kai mou deixnei to para8uro.
O tupos exei kremastei apo th sxara tou autokinhtou me to ena xeri, kai me to allo xtupaei to tzami san trelos!!! Egw ta exw dei ola (6 mhnes odhgousa tote olous ki olous), bgainw me fora sthn 3hs septembriou (8umh8hka oti eixe mploko sthn omonoia, lew 8a me swsei h policia), thn anebainw anapoda (2o la8os) kai stamataw mprosta sto mploko.
KAI TWRA STO PSHTO: anoigw porta, katebainw, htan 2 aspra peripolika me faro alla xwris diakritika (mitsubishi galant apo ta palia) kai 5 mpatsoi me politika kai opla perasmena ston wmo, prin prolabw na milhsw me pianoun 3 apo autous, me petane me th mourh panw se ena peripoliko, enas mou pernaei xeiropedes pisw kai oi alloi duo me klwtsane aluphta sta pleura kai sta podia! me petane sto peripoliko, sernoun (sthn kurioleksia) kai thn kopela mou mesa kai mas trabane olous mazi sthn t.o.t.a. omonoias.
H sunexeia ths istorias einai peritth, katalabainete mono se ti xali me brhke o pateras mou pou hr8e kai me mazepse, spasmena moutra kai melanies se olo mou to swma, kai h kopela mou ektos eautou na klaiei kai na paramilaei. Na shmeiw8ei telos, oti o mpatsos pou phge to autokinhto mou mexri thn t.o.t.a. kapnise 2 tsigara mesa, ta opoia kai esbhse me to podi sto xalaki sto patwma.
Apo tote eixa ki alles empeiries me mpatsous (to olo skhniko me to trakarisma den to upologizw, mporei na sumbei ston ka8ena), alla kamia toso sobarh, wstoso pantote mou milhsan me ageneia, me egrapsan gia hli8io logo kai alla polla (odhgw polu blepeis).
KAI TELOS FILOI OMOIOPA8EIS SKEFTEITE: OI MPATSOI EINAI MPATSOI GIATI DEN MPORESAN NA GINOUN KATI ALLO. EXOYN KOMPLEX APENANTI STON KA8ENA APO MAS, GI AYTO AKRIBWS TON LOGO. PAIRNOYN BONUS GIA KA8E KLHSH POY KOBOYN, KA8WS AYTO EINAI TO MONO POY MPOROYN NA KANOYN, AFOY GIA TIPOTA SOBARO DEN EINAI IKANOI (ton passarh oi roumanoi ton piasane, kai o koufontinas do8hke monos tou....)
gi auto as tous sugxwrhsoume oloi mazi me mia fwnh tous kahmenous tous sk@tompatsous, den ftaine autoi oi kahmenoi bre....
Spyros
ντρέπομαι για το ύφος και τα γκρικλις, αλλά κάθε φορά που τα θυμάμαι κάποιο ρελέ πέφτει μέσα μου
Σπύρος
-
On 13-05-2002 13:43, meco έγραψε:>
Aporw pws yparxoun xrhstes se ayto to forum pou epikrotoun th kinhsh ths Ferrari. An einai dynaton. Teleiwse o agwnas kai kanenas opados ths Ferrari pou htan sth pista de panyghrize. Sthn aponomh ginotan xamws apo tis apodokimasies kai ta sfyrigmata kai bgainete na peite kapoioi apo edw, oti ayto htan swsto?????? E oxi da... Ti prwta8lhma 8a einai ayto sto opoio epitrepontae tetoies paratypies. O Schumi 8a parei aneta fetos to titlo, alla an ton parei me 3 ba8mous diafora apo to deytero ti prwta8lhths 8a einai?
Αλλά δεν είναι αυτή η πρώτη. Η πρώτη πρέπει να έχει σβηστεί, δεν ξέρω. Τη θυμάμαι όμως. Είχα απαντήσει στο gavriil1 σε ένα θεματάκι που είχε ανοίξει για το EVO και δεν του άρεσε το άρθρο στους 4Τροχούς. Πρέπει να ήταν κάπου στα τέλη Απρίλη, αρχές του Μάη. Ήταν δεν ήταν το forum 2 ημερών. Μάλλον πως όταν έγινε reset το forum χάθηκαν και μερικά topics.
Εκτός και αν δε θυμάμαι καλά.
Θα το ψάξω καλύτερα και θα επανέλθω. -
Δημόσια συζήτηση: Ελληνικοί Αγώνες
Δημοσιεύθηκε: 10/05/02 12:10
Θέμα: driftΗ τελευταία ενημέρωση είναι για τις 26 Μαϊου. Πιστεύω ότι δεν θα αναβληθεί πάλι.
Είχε να κάνει με την αναβολή του 2ου Drift Challenge.
Πολυλογάς από τότε. -
Ήθελα να πω τον καημό μου.
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... ht=#127638
[quote]Για χρόνια παρκάριζα το αυτοκίνητό μου (αν έβρισκα θέση) σε έναν κάθετο δρόμο της Πειραιώς, λίγο πριν την πλατεία Κουμουνδούρου. Το ίδιο έκαναν και δεκάδες άλλοι οδηγοί. Ο συγκεκριμένος δρόμος είναι πολύ ευρύχωρος, μίας κατεύθυνσης και με τις δύο πλευρές γεμάτες παρκαρισμένα αυτοκίνητα το πλάτος του είναι τουλάχιστον 4 μέτρα. Στη δεξιά πλευρά απαγορευόταν η στάση και η στάθμευση, όμως με τόσο μεγάλο πλάτος κανείς δεν έγραψε ποτέ τους οδηγούς - δεν υπήρχε λόγος εξάλλου, αφού κανείς δεν ενοχλείτο από τα σταθμευμένα αυτοκίνητα.
Χωρίς υπερβολή είχα αφήσει εκεί το αυτοκίνητό μου εκατοντάδες φορές. Πριν 2 εβδομάδες επιστρέφοντας είδα κλήση και αφαιρεμένες τις πινακίδες μου. Για όσους δεν το γνωρίζουν, αυτό συνεπάγεται 65 -
Ηταν στην ενότητα Ακρόπολις ( ) σε θέμα σχετικά με τα σημεία που έχει θέαμα!!
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ετσι είναι!Και στο Ακρόπολις αντε να δεις τα πρώτα 50 και να φύγεις να προλάβεις να τα ξαναδείς στην επόμενη ειδική.Γιατί ποιός ξέρει αν του χρόνου θα τα ξαναδούμε! Στους Ελληνικούς αγώνες ομως γιατί να μην μείνει καποιος να δει (και να εμψυχώσει) και τους τελευταίους που θα περάσουν?Που πιστεύω οτι είναι και οι 'ηρωες' της υπόθεσης΄.
Στις 15/05/02 9:24 am !!!
Ε ρε πως πέρασε ο καιρός!!!!
-
Εγω θυμαμαι μια διαφημιση που ελεγε 'Η πραγματικη δυναμη δεν συμπιεζεται'.Τωρα αν βγαλει Μ3 με υπερσυμπιεστη θα ειναι χαζο ειδικα για την γερμανικη αγορα οπου τα αυτοκινητα φορολογουνταιαναλογα με την υπποδυναμη και οχι με τα κυβικα
18/5/2002
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?p=1674&highlight=#1674 -
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic ... ght=#34161
Ως απάντηση στον treasure που ζητούσε γνώμες για να αλλάξει το RAV4 με ένα Passat 1.8t.
Και για να σας βγάλω από τον κόπο:
Ο χρήστης markvag έγραψε:
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙΣ ΤΟ FORESTER????
ΙΔΙΩΣ ΤΟ TURBO ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ Σ' ΑΡΕΣΕΙ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ SUV ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΤΕΛΕΙΟ ΚΡΑΤΗΜΑ (ΤΑ ΑΓΨΝΙΣΤΙΚΑ ΓΟΝΙΔΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ...)ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ FORESTER ΘΑ ΥΣΤΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ PASSAT. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ, ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ, ΕΤΣΙ???
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ GOLF IV ΜΟΝΤ. 1999 (ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ... ). ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΜΙΚΡΟΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 35.000 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ (ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ 42.500) ΗΤΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΜΕ ΚΑΤΙ...ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΧΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΜΙΚΡΑ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΑ, ΟΠΩΣ ΤΡΙΓΜΟΙ, ΑΣΤΑΘΕΣ ΡΕΛΑΝΤΙ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ (ΕΝΑΙ ΤΟ 3Θ) ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΑΘΛΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟ, ΑΡΑ ΠΕΦΤΕΙ ΣΥΧΝΑ (ΤΟΥ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ 4 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ 1). ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΒΟΛΙΚΟ ΑΝ ΣΟΥ ΣΥΜΒΕΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΝΗΓΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΑ... . ΙΣΩΣ ΤΟ PASSAT ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΠΟΛΛΑ ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΜΕΡΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ, ΜΕΧΡΙ ΠΕΡΙΣΥ ΗΤΑΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ...ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΕΚΑΝΑΝ ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ (3 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΓΡΥΛΛΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟΥ???). ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΟ ΕΧΟΥΝ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΘΕΑΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ...ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝΕ.
ΠΑΝΤΩΣ ΟΠΟΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ...
15-1-03 η δημοσίευση... Πάει καιρός...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Το δικό μου πρώτο είναι αυτό: http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic ... ght=#36691 , ωστόσο γράφτηκα στο φόρουμ αρχικά για να μοιραστώ μαζί σας ΑΥΤΗ την ιστορία, στο τόπικ 'Μπατσολογική και μπατσοσυμπεριφορά' (ο τρόμος που λέγαμε kouk):na pw ki egw thn pikrh mou empeiria apo mpatsous....pisteuw oti ligoi apo sas exete perasei kati paromoio...
xeimwnas 96-97, 4 to prwi se kapoio steno gurw apo thn omonoia (monodromos), exw stamathsei se fanari gia na stripsw aristera se dromo pou bgazei sthn 3hs septembriou, me flash, ola kanonika.
thn wra pou ksekinaw, erxetai apo pisw mhxanaki me xilia kai epixeirei na me perasei apo aristera kai na paei eu8eia. Apotelesma? sfhnw8hke sthn aristerh porta tou autokinhtou (daihatsu feroza tou '91). Anoigontas thn porta na dw an einai kala o an8rwpos, shkwnetai panw kai mou rixnei kana duo mpounies en psuxrw!!!
Lew: de g@miesai, mpainw mesa, kleinw porta kai ksekinaw na fugw, afhnontas ton ekei (la8os mou). Ap tis mpounies h mourh mou mesa sta aimata. Dipla h kopela mou den pisteuei sta matia ths, kai opws odhgw psilozalismenos, me skountaei kai mou deixnei to para8uro.
O tupos exei kremastei apo th sxara tou autokinhtou me to ena xeri, kai me to allo xtupaei to tzami san trelos!!! Egw ta exw dei ola (6 mhnes odhgousa tote olous ki olous), bgainw me fora sthn 3hs septembriou (8umh8hka oti eixe mploko sthn omonoia, lew 8a me swsei h policia), thn anebainw anapoda (2o la8os) kai stamataw mprosta sto mploko.
KAI TWRA STO PSHTO: anoigw porta, katebainw, htan 2 aspra peripolika me faro alla xwris diakritika (mitsubishi galant apo ta palia) kai 5 mpatsoi me politika kai opla perasmena ston wmo, prin prolabw na milhsw me pianoun 3 apo autous, me petane me th mourh panw se ena peripoliko, enas mou pernaei xeiropedes pisw kai oi alloi duo me klwtsane aluphta sta pleura kai sta podia! me petane sto peripoliko, sernoun (sthn kurioleksia) kai thn kopela mou mesa kai mas trabane olous mazi sthn t.o.t.a. omonoias.
H sunexeia ths istorias einai peritth, katalabainete mono se ti xali me brhke o pateras mou pou hr8e kai me mazepse, spasmena moutra kai melanies se olo mou to swma, kai h kopela mou ektos eautou na klaiei kai na paramilaei. Na shmeiw8ei telos, oti o mpatsos pou phge to autokinhto mou mexri thn t.o.t.a. kapnise 2 tsigara mesa, ta opoia kai esbhse me to podi sto xalaki sto patwma.
Apo tote eixa ki alles empeiries me mpatsous (to olo skhniko me to trakarisma den to upologizw, mporei na sumbei ston ka8ena), alla kamia toso sobarh, wstoso pantote mou milhsan me ageneia, me egrapsan gia hli8io logo kai alla polla (odhgw polu blepeis).
KAI TELOS FILOI OMOIOPA8EIS SKEFTEITE: OI MPATSOI EINAI MPATSOI GIATI DEN MPORESAN NA GINOUN KATI ALLO. EXOYN KOMPLEX APENANTI STON KA8ENA APO MAS, GI AYTO AKRIBWS TON LOGO. PAIRNOYN BONUS GIA KA8E KLHSH POY KOBOYN, KA8WS AYTO EINAI TO MONO POY MPOROYN NA KANOYN, AFOY GIA TIPOTA SOBARO DEN EINAI IKANOI (ton passarh oi roumanoi ton piasane, kai o koufontinas do8hke monos tou....)
gi auto as tous sugxwrhsoume oloi mazi me mia fwnh tous kahmenous tous sk@tompatsous, den ftaine autoi oi kahmenoi bre....
Spyros
ντρέπομαι για το ύφος και τα γκρικλις, αλλά κάθε φορά που τα θυμάμαι κάποιο ρελέ πέφτει μέσα μου
Σπύρος
Απιστευτο......
Δεν το ειχα διαβασει αλλη φορα.....
Φιλε Σπυρο οτι κ να σου πω ειναι λιγο... -
13/09/02 10:12 Θέμα: ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ '' ΡΑΨΙΜΟ '' ΣΑΣΙ
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ '' ΡΑΨΩ '' ΕΝΑ ΣΑΣΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ . ΕΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΑΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΣΤΕΙΛΕΙ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Ανήσυχος νέος
Η ιδέα όμως τώρα ωρίμασε
-
Βασιλη στον Herby....
To δικο μου πρωτο ποστ ηταν στο 'Τι αυτοκινητο εχετε part II'
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Renault Clio
1400 16v
115hp. -
Ο χρήστης ο nasos79 στις 19/9/2002 έγραψε:
Egw sumfwnw oti o JPM einai polu talantouxos pilotos, an kai auto ligoi to amfisbhtoun! To 8ema einai h psuxraimia tou, gia thn opoia de fhmizetai! Mh mou peite oti de 8umaste ta problhmata pou eixe dhmiourghsei perisu! Kai fetos, epeidh sthn arxh, se mia amfosbhtoumenh fash o MS 'upoti8etai' tou espase thn empros aerotomh, egine panikos! En pash periptwsei, exei sobareutei apo perisi, fainetai se ola tou! Alla einai kai elafrws pio atuxos apo perisi, gi auto einai sth 8esh pou einai! Nomizw oti tou a3izoun perissotera! Alla siga-siga! Omws, kai pali pisteuw oti o Kimi einai pio talantouxos kai mallon exei prooptikes na ton perasei suntoma! An bebaia 3anaginei omada h McLaren (elpizw...)Επίσης greeklish, σε θέμα για τον Monty... Που να φανταζόμουν τότε ότι ενώ θα έβλεπα ξανά την πρώτη μου δημοσίευση, θα περίμενα να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και ο Juan να οδηγεί για την ομάδα μου... Κοίτα εποχές, πάνε και πάνω από 2 χρόνια...
-
Νά και η δική μου, στο thread : Άρθρο στο περιοδικό Formula 1 (αναφερόμενο στις διαφημήσεις κατά τη διάρκεια των αγώνων F1 στον Alpha).
Ο χρήστης StavrosG στις 14/04/03 10 έγραψε:
Η προσωπική σου εκτίμηση για τις διαφημίσεις της Formula 1 είναι ότι ο Alpha βγάζει λεφτά ή ότι οι διαφημίσεις δεν επαρκούν για να καλύψουν το κόστος του αγώνα; Ή είναι τελικά μια η άλλη;Παραπάνω στο ίδιο άρθρο αναφέρω ότι προβλέπεται βάσει συμβολαίου ο διαφημιστικός χρόνος και δεν μπορεί το κανάλι να κάνει ότι θέλει. Δε σας προβλημάτισε αυτό καθόλου;
Να δεχτώ ότι τηρείται ο διαφημιστικός χρόνος κανονικότατα. Το θέμα είναι οτι, και όπως είχες αναφέρει και παλαιότερα, το όριο είναι για πληρωμένα trailers, επομένως (και όπως κάθε λογικός άνθρωπος θα σκεφτόταν), το σήμα της μετάβασης δεν είναι πληρωμένο, άρα τρώει επι πλέον χρόνο αγώνα. Αυτό τουλάχιστον δεν μπορεί να μικρύνει ή να μην προβάλλεται καθόλου; Δε νομίζω οτι θα λείψει σε κανέναν...
Σταύρος -
Ευγενικός όπως πάντα με εμπειρία που δεν θα ξεχάσω ...
Kalos me dextikate sto forum twn 4troxwn!
neos sto forum kai protimisa na grapsw to 1o msg mou se ayto to thema afou tha to thimamai gia panta ayto pou egine...me liga logakia ....
03:00 kapoios pigene anapoda stin mesogiwn....
nai..
kala diavasate kai den exw orexi na sas doulevw!!
na to xanapw?
KAPOIOS PIGENE ANAPODA STIN MESOGIWN...pigena pros agia paraskevi kai stin gefira tis katexaki pou imoun apo katw xafnika to mprostino mou aytokinito kovei amesws stin alli lwrida xwris na katalavw giati..
meta katalava...ithele na apofygei to aytokinito pou erxotan anapoda...
kovw kai egw dexia (xwris na xerw an exei papaki i akoma kai ntalika dexia mou)...
stamatame ligo pio katw kai oi 2 kai vlepoume ton !@#()!# erxetai ...
stamataei kai gia na min sas kourazw fovismenos kai aytos mas leei sorry apla nomiza oti itan monodromos i mesogiwn giati egw eimai apo mpraxami...ta sxolia dika sas!
kalos me dextikate!(asxeto: Pws mporw na valw kapoia grammata sto nickname mou na emfanizontai kefalaia?)
bye!
Οφείλω να αναφέρω και το 1ο καλωσόριμα από τον Hunter :
ΚΑΛΟΣΟΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.
Τελικά είμαι ακόμα εδώ!
-
11/9/02 η πρωτη μου δημοσιευση μετα απο ενα τρμηνο περιπου απο την εγγραφη μου.
''''''Οι καμερες στο αρτεμησιο δυστηχως λειτουργουν και το ανακαλυψα οταν ηρθε ειδοποιηση απο το αστ.τμημα της περιοχης μου για να παραλαβω εγγραφο απο την τροχαια αργους στις 19/8.
Το πασχα που περναγα απο εκει πριν το τουνελ ειχα πιασει την κουβεντα με την γυναικα μου και ξεχαστηκα,γιατι παντα κοβω εκει λογω καμερας,και με εγραψε με 126χλμ με οριο 60χλμ.
Βεβαια εχω καποιες αμφιβολιες για το αν ειχα πραγματι αυτην την ταχυτητα γιατι το μονο που θυμαμαι μετα απο 4 μηνες ειναι οτι πηγαινα πολυ χαλαρα και επειδη γκρινιαζει και λιγο η κυρα στα στροφιλικια μαλλον κατι δεν μου καθεται καλα με τα 126 αλλα αντε να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας.
Η φωτογραφια ηταν ασπρομαυρη και πολλη κακη λογω πιθανον της ωρας,6 παρα 5 το πρωι,αν ειχε λιγη βρωμα ο αριθμος ισως να μην φαινοταν καλα και να την γλυτωνα.
Μηπως εχει καποιος υποψιν του για τα spray που κυκλοφορουν στο ιnternet αν κανουν τιποτα και πως τα προμηθευεται καποιος γιατι σε email που εστειλα σε αμερικανικη εταιρεια μου ειπαν οτι δεν στελνουν στην ελλαδα γιατι κατασχωνται στο τελωνειο.΄΄΄΄΄΄΄΄ -
Πρώτη μου δημοσίευση λίγες μέρες ομολογώ μετά την πρώτη επαφή με το Forum μας. Πάντα πολυλογάς και ορεξάτος για κουβέντα. Όλα αυτά στις 12/03/03 6:23. Το θέμα συζήτησης ήταν στα τεχνικά θέματα και αφορούσε «Υδρογόνο - Ηλεκτρική, Αιολική ενέργεια».
Η ΑΡΧΉ ενός όμορφου ταξιδιού που ελπίζω να μην τελειώσει σύντομα και το σπουδαιότερο που μου έχει δώσει είναι καλούς φίλους. Μερικούς από αυτούς θα τους αναγνώριζα στο δρόμο κάποιους άλλους όμως όχι.
Να είστε καλά όλοι.'ΤΟ ΧΑΛΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΩ ΣΕ ΑΥΤΟ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΕΡΙΔΙΟ. ΜΙΚΡΟ Η ΜΕΓΑΛΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΜΑΣ! ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΥΘΥΝΗ Η ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ. ΝΑΙ ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΟΧΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΜΙΑ ΨΗΦΙΔΑ ΣΤΟ ΨΗΦΙΔΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΜΕΣΩ ΕΝΟΣ ΠΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ. ΑΣ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ. ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΙ ΟΔΗΓΟΥΣΑΜΕ ΠΡΙΝ 15-20 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΕΡΑ.
ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΥΔΡΟΓΟΝΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΛΥΣΗ ΑΝ ΣΥΝΔΥΑΣΤΕΙ ΜΕ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΕ ΜΙΚΡΟΥΣ ΟΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΡΥΠΟΥΣ.
ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ? ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΟΛΙΚΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΡΕΥΝΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ? ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΣΤΡΕΨΕΙ ΕΝΑ ΕΛΙΚΑ Ο ΑΕΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ Π.Χ. ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΕΝΟΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΙΝΗΤΕ ΜΕ 100 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ? ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΟΡΤΙΣΕΙ ΣΥΣΣΩΡΕΥΤΕΣ Ή ΝΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΟΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ Ή ΥΒΡΙΔΙΚΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ? ' -
Δεν την παραθέτω, ήταν σεντόνι!!!
Ορίστε ένα λινκ όμως!
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?p=12298&highlight=#12298Ήταν 8 Σεπτεμβρίου 2002, λίγο μετά το Ράλι ΕΛΠΑ που μόλις είχε διεξαχθεί για πρώτη φορά στην άσφαλτο (και Πελοπόννησο) και αναφερόμουν σε αυτό και στις εμπειρίες μου από αυτό.
Τώρα που την ξαναδιάβασα τα ξαναθυμήθηκα...
Ωραία ήταν!!!
Ποιά ήταν η πρώτη δημοσίευση σας στο forum?