-
Παιδιά θα ήθελα να βάλω λευκό φόντο στα όργανα ενός Fiesta '99. Είμαι επαρχία και δε βρίσκω εύκολα. Μπορεί να μου πει κάποιος σε τι είδος καταστήματα θα τα βρώ, αν είναι εύκολο να μπουνε και πόσο κοστίζουν για να μη μου τον πιάσουν?
Επίσης αν ξέρετε κανένα online μαγαζί με λεβιεδάκια κτλ να ρίξω μια ματιά γιατί δεν έχω βρει πουθενα ποικιλία -
Παιδιά θα ήθελα να βάλω λευκό φόντο στα όργανα ενός Fiesta '99. Είμαι επαρχία και δε βρίσκω εύκολα. Μπορεί να μου πει κάποιος σε τι είδος καταστήματα θα τα βρώ, αν είναι εύκολο να μπουνε και πόσο κοστίζουν για να μη μου τον πιάσουν?
Επίσης αν ξέρετε κανένα online μαγαζί με λεβιεδάκια κτλ να ρίξω μια ματιά γιατί δεν έχω βρει πουθενα ποικιλία -
Τα καλύτερα που κυκλοφορούν είναι,κατά τη γνώμη μου, τα Βirba.
Mπορείς να δεις,αν έχει για το δικό σου στο http://www.birba.com όπως και τον αντιπρόσωπο στην Ελλάδα.
Τιμή τοποθέτησης δεν θυμάμαι,γιατί έχουν περάσει χρόνια.
Μεγάλη προσοχή σε αυτόν που θα διαλέξεις να τα τοποθετήσει,ώστε να μην έχεις αποκλίσεις στις ενδείξεις.
Προσωπικά ταλαιπωρήθηκα σημαντικά με αυτό το θέμα,μέχρι να βρω τον σωστό (μέχρι και πίνακα οργάνων μου είχαν αφαιρέσει,και κυκλοφορούσα 10 ημέρες χωρίς... ,αποτέλεσμα,τότε,μηδέν! ) -
http://tarantula.gr/shop/index.php?language=el
Δεν φημίζονται για τις τιμές τους, αλλά μια ιδέα μπορείς να πάρεις.
-
Επίσης
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Μεγάλη προσοχή σε αυτόν που θα διαλέξεις να τα τοποθετήσει,ώστε να μην έχεις αποκλίσεις στις ενδείξεις.
Προσωπικά ταλαιπωρήθηκα σημαντικά με αυτό το θέμα,μέχρι να βρω τον σωστό (μέχρι και πίνακα οργάνων μου είχαν αφαιρέσει,και κυκλοφορούσα 10 ημέρες χωρίς... ,αποτέλεσμα,τότε,μηδέν! )καλά που με προειδοποίησες, νίκο, γιατί ετοιμαζόμουν να τα περάσω μόνος μου (και τα χέρια μου δεν πιάνουν καθόλου με κάτι τέτοια!)
-
ΟΟΟΧΙ
Ειναι δουλεια ειδικου αυτη γιατι μπορει
α) να κανεις ζημια στις βελονες
β) να του χαλασεις το καλιμπραρισμα και να δειχνει οτι θελει.
Θέλω κάποιες αισθητικές επεμβάσεις