-
Γεια σας παιδια ,ξερει κανεις τις ζαντες campagnolo?
Ειναι ζαντες παλιες , που μπαινουν σε παλιες αλφα ρομεο (βλ.veloce) αν εχει κανεις πληροφοριες για το που στην ελλαδα η στο εξωτερικο μπορω να βρω τετοιες ζαντες και γενικα οτι πληροφορια εχει για αυτες τις ζαντες , η για ζαντες που ταιριαζουν στο καρε της veloce ας απαντησει , θελω να κανω ενα καλο αμαξι και δεν βρισκω τις καταληλες ζαντες
Απανταχου alfisti ενωθειτε!!! -
Ειναι ζαντες παλιες , που μπαινουν σε παλιες αλφα ρομεο (βλ.veloce) αν εχει κανεις πληροφοριες για το που στην ελλαδα η στο εξωτερικο μπορω να βρω τετοιες ζαντες και γενικα οτι πληροφορια εχει για αυτες τις ζαντες , η για ζαντες που ταιριαζουν στο καρε της veloce ας απαντησει , θελω να κανω ενα καλο αμαξι και δεν βρισκω τις καταληλες ζαντες
Ο χρήστης aristidis_k έγραψε:
Απανταχου alfisti ενωθειτε!!!H campagnolo είναι ιταλική εταιρεία η οποία κατά κύριο λόγο κατασκευάζει αναταλλακτικά για ποδήλατα. Τα ανταλλακτικά της είναι (από) τα ακριβότερα στην αγορά. Ενδεικτικά για ένα καλό σασμάν της campagnolo, για ποδήλατο πάντα, να υπολογίζετε από 300 μέχρι 600Ευρώ.
Για τις ζάντες αυτοκιμήτων δεν ξέρω. Πάντως αυτές που κατασκευάζει για ποδήλατα είναι κορυφαίες... -
Γιατί δέν ρωτάς καί στό alfisti.gr;
-
Hunter , ρωτησα και εκει , αλλα δεν εχω λαβει ακομα απαντηση δυστυχως , οι περισσοτεροι δεν την ξερουν καν την εταιρια η νομιζουν οτι ειναι μονο για ποδηλατα
-
Οι ζάντες της Άλφα Ρομέο από όσο ξέρω δεν είναι Καμπανιόλο, αλλά Καμπανιόλα (Campagnola).
Το όνομα δεν εκφράζει κατασκευαστή, αλλά σχέδιο.
Πρόκειται για τις ζάντες με τους πολλούς κύκλους, σαν αυτές της 156 της φωτογραφίας.
-
Όχι,φίλε Τabs,είναι ζάντες Campagnolo,και έμπαιναν και σε άλλα σπουδαία παλιά ιταλικά.
Φίλε μου θα σου πρότεινα,να περάσεις από την Promar,στον Καρέα.Ο ιδιοκτήτης,έμπορος κυρίως ιταλικών αυτοκινήτων,και λάτρης των Άλφα,μας είχε αναφέρει σε άσχετη φάση (για αγορά είχαμε πάει),ότι έχει μεγάλη σειρά από κλασσικές ζάντες Άλφα.Αλήθεια ή ψέμματα,δεν γνωρίζω,όπως δεν γνωρίζω αν τις έχει προς πώληση,όμως μπορεί να σου δώσει μια βοήθεια που θα ψάξεις... -
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Όχι,φίλε Τabs,είναι ζάντες Campagnolo,και έμπαιναν και σε άλλα σπουδαία παλιά ιταλικά.
Φίλε μου θα σου πρότεινα,να περάσεις από την Promar,στον Καρέα.Ο ιδιοκτήτης,έμπορος κυρίως ιταλικών αυτοκινήτων,και λάτρης των Άλφα,μας είχε αναφέρει σε άσχετη φάση (για αγορά είχαμε πάει),ότι έχει μεγάλη σειρά από κλασσικές ζάντες Άλφα.Αλήθεια ή ψέμματα,δεν γνωρίζω,όπως δεν γνωρίζω αν τις έχει προς πώληση,όμως μπορεί να σου δώσει μια βοήθεια που θα ψάξεις...επισης φημισμενες ζαντες για μοτο τουλαχιστον στην δεκαετια του 80.......
-
OK, οπότε λάθος εντύπωση είχα...
Πάντως ξέρει κανείς να μου πει πώς λέγεται το μοντέλο αυτό της ζάντας της φωτογραφίας που έβαλα παραπάνω; Είναι το αγαπημένο μου... (και αυτό που φοράω το καλοκαίρι!)
-
-
Τις έχω δει σε 33 αυτές...
-
Ψάξτε λίγο και στο google:
http://www.google.com/search?hl=en&q=ca ... gle+Search
-
Ειναι σπανιες γμτ.. δν βρισκεις ευκολα.. Παντως ευχαριστω για το ενδιαφερον!!
Φίλε μου θα σου πρότεινα,να περάσεις από την Promar,στον Καρέα.Ο ιδιοκτήτης,έμπορος κυρίως ιταλικών αυτοκινήτων,και λάτρης των Άλφα,μας είχε αναφέρει σε άσχετη φάση (για αγορά είχαμε πάει),ότι έχει μεγάλη σειρά από κλασσικές ζάντες Άλφα.Αλήθεια ή ψέμματα,δεν γνωρίζω,όπως δεν γνωρίζω αν τις έχει προς πώληση,όμως μπορεί να σου δώσει μια βοήθεια που θα ψάξεις...
Φιλε , tsilis , μηπως θα μπρουσες να μου δωσεις και καποιο τηλεφωνο σε pm ,διοτι μου ειναι δυσκολο να περασω?
-
Οι Campagnolo της GTA ήταν μαγνησίου. Σήμερα φτιάχνονται και αντίγραφα, τα οποία δεν ξέρω τι ποιότητας είναι. Θα κοιτάξω στα περιοδικά μου στο σπίτι και θα σου δώσω διευθύνσεις και web sites.
-
Εγώ έχω μία τετράδα Καμπανιόλο στη Σουντ. Να μια φωτογραφία στην οποία φαίνονται:
Είναι 14' και τις είχα αγοράσει από ιδιώτη.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Οι Campagnolo της GTA ήταν μαγνησίου. Σήμερα φτιάχνονται και αντίγραφα, τα οποία δεν ξέρω τι ποιότητας είναι. Θα κοιτάξω στα περιοδικά μου στο σπίτι και θα σου δώσω διευθύνσεις και web sites.Μάλλον εννοείς τις ζάντες της GTA Junior και της GT Am, γιατί οι Campagnolo της GTA ήσαν κατασκευασμένες από ελαφρύ κράμα αλουμινίου. Όντως υπάρχουν σήμερα ρέπλικες στην αγορά και ιδιαίτερα στην Αγγλία. Θρυλικές ήταν αυτές των GTA Junior και GT Am, οι γνωστές 13άρες θολωτές, από μαγνήσιο. Σημειωτέον ότι προέρχονταν κατευθείαν από την Tipo 33. Είχα βρει μια τετράδα το καλοκαίρι στην Ιταλία και ζητούσαν 2000 Ευρώ...
Ανάλογες φορούσε και η Alfetta GT Gruppo2, αλλά με διαφορετικό καρέ.
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Οι ζάντες της Άλφα Ρομέο από όσο ξέρω δεν είναι Καμπανιόλο, αλλά Καμπανιόλα (Campagnola).Το όνομα δεν εκφράζει κατασκευαστή, αλλά σχέδιο.
Πρόκειται για τις ζάντες με τους πολλούς κύκλους, σαν αυτές της 156 της φωτογραφίας.
Μάλλον το μπερδεύεις με το τζιπάκι της Fiat, το Campagnola.
-
Λίγο δύσκολο να τα μπερδέψω!
Πάντως τελικά κανείς δεν ξέρει πως λένε αυτές τις ζάντες;;
Λέω να τις βαφτίσω... Γιώργος λοιπόν!! -
Campagnola σημαίνει χωριάτισσα... Μήπως τις μπερδεύεις με καμιά τέτοια πουλάκι μου;
Campagnolo