-
ΑΥΤΑ ΤΑ 2 SUV ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΜΑΞΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΚΑΖΙΑ .
ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ , ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΩ Κ.Τ.Λ ΕΜΕΝΑ ΠΡΩΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ Χ5 ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΧΛΙΔΑΤΟ ΜΕΣΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΓΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΠΑΛΗ ΤΟ Χ5 . ΓΙΑ ΕΚΤΟς ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙς ΤΙς ΛΙΓΕς ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥς SUV ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΠΡΟΦΑΝΩς ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΣΕΡΟΚΗ
-
ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ , ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΩ Κ.Τ.Λ ΕΜΕΝΑ ΠΡΩΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ Χ5 ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΧΛΙΔΑΤΟ ΜΕΣΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΓΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΠΑΛΗ ΤΟ Χ5 . ΓΙΑ ΕΚΤΟς ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙς ΤΙς ΛΙΓΕς ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥς SUV ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΠΡΟΦΑΝΩς ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΣΕΡΟΚΗ
-
-
Το X5 για μένα είναι το πιο όμορφο SUV. Το Grand Cherokee υπερτερεί εκτός δρόμου λόγω δυνατότητας κλειδώματος κεντρικού διαφορικού και μπλοκέ διαφορικά μπρος-πίσω. (σύστημα quadradrive). Υποθέτω όμως ότι κανένας κάτοχος Grand Cherokee δεν θα τολμήσει να το ζορίσει και πολύ εκτός δρόμου. Μεταξύ των δύο εγώ θα διάλεγα το Χ5.
-
ΤΟ Χ5 ειναι καθαρα ασφαλτινο τζιποειδες ενο ο αντιπαλος βγαινει αρκετα και εκτος δρομου.........
BMW rules -
Το νεο Γκρανττσεροκι με τον κινητηρα 3.7 του απλου θα ειναι μια πολυ καλη επιλογη πλεον για τζιπ...............το νεο Γκραντ με τον 4.0λιτρο κινητηρα πιο δυνατο αλλα οποιο και να παρεις θα ειναι ενα πολυ χλιδατο και ομορφο αυτοκινητο ισως πιο ομορφο απο το Χ5.....
Μεταξυ των 2 ψηφιζω υπερ του νεου Γκραντ το οποιο στα περιοδικα δειχνει τζιπααααααρα!!!!!!!
-
το νεο γκραντ μου φενετε πιο τετραγωνισμενο σαν κουβας, εγω κανω συγκριση με το σημερινω γκραντ και οχι με αυτο που θα βγει, ισως να ειναι καλυτερο απο το χ5 , ισως στο μελλον να ανοιξω αλλο τοπικ για το νεο γκραντ
φιλικα..
BMW X5 4.4 vs DRAND CHEROKEE